Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımla konuşurken izmirin kızlarına geldi konu bi şekilde ve güzel mi diye sordum orda okudu çünkü. Güzel dedi bende ne fark var sonuçta Türk hepsi herkes güzeldir özel olarak ne var dedim Onların yapıları güzel dedi. Bana ilişkinin başında boyumun kısa olduğunu söylemişti yapiları guzel derken fiziken mi kastetti sizce nedir?
Merakımdan soruyorum
Kendisi kıvanç tatlıtuğ mu acaba? Zira biz de kıvanç tatlıtuğ un "yapısını " çok seviyoruz.Simdi beni begenmiyor mu yani
Güzel demek başkadır hoşlanmak başkadır sevmek bambaşkadırSimdi beni begenmiyor mu yani
Tamamen özgüven eksikliği bu. Ve erkekler özgüveni olmayan kızları genelde terkederler. Yani bu kadın içinde erkek içinde gecerli özgüvensiz bir erkek eminim senin gözünde de çekiciliğini kaybeder.Güzel demek başkadır hoşlanmak başkadır sevmek bambaşkadır
Şimdi şöyle örnek vereyim; bana deseler kıvanç tatlıtuğ yakışıklı mı? Evetderim . Yapısı güzel derim. Fiziği yani. Ama kıvançtan hiç bir zaman hoşlanmadım. Eşimden hoşlandım mı çok sevdim mi çok eşimi değişir miyim kimselere asla...
Sevgilinin dediğini de böyle düşün. GüZele çirkin niye desin güzel güZeldir ama her güzel dediği öyle birini istwdiği anlamına mı gelir? Adam senden hoşlanıyor onlardan değil... rahat ol![]()
beğenmese senle neden görüşüsun ki moralini bozma bosunaErkek arkadaşımla konuşurken izmirin kızlarına geldi konu bi şekilde ve güzel mi diye sordum orda okudu çünkü. Güzel dedi bende ne fark var sonuçta Türk hepsi herkes güzeldir özel olarak ne var dedim Onların yapıları güzel dedi. Bana ilişkinin başında boyumun kısa olduğunu söylemişti yapiları guzel derken fiziken mi kastetti sizce nedir?
Merakımdan soruyorum
ne diyorlar izmirli kızlar için merak ettim ??? efe derler,delikanlı derler,güzel derler,gavur derler ,cesur derler,özgüvenli derler de siz ne duydunuz merak ettim ???Su genellemelere hastayim valla.. izmir kizlari icin baska seyde deniyo ona bakarsan..kimse ustune alinmasinda..
Genel geçer bir güzel kavramı vardir ya, beyaz tenli-renkli gozlu-sarisin.
Ama Bu tanımlara hiiic uymayan coook güzel insanlar da vardır.
Sevgilin de bunu kasdetmis. Mesela 'çekici erkek ' denince kimsenin aklına 165lik, sıska bir erkek gelmez, di mi? Boylu Poslu, kaslı, tuttuğunu koparacak seksi bir erkek canlanır gözde. Oysa elijah wood ne boy pos sahibi ne de kaslı vs.
Ama oldukça çekici ^^
Bunun gibi yani.
Böyle şeylere takılma.
Dünyada kızlarının güzelliğiyle ünlü bir tane ülke var ya, hani kocaman. Bildin mi? : )
Benim sevgilim de oralıydi. Ama bir kere bile sormak aklıma gelmedi 'sizin kızlar güzel mi?' diye.
Güzel olanı Allah sahibine bağışlasın ama kaşı gözü kapkara , 163 boyundaki benim peşimden onca dolandiysa demek ki adamın güzellik anlayışı benmişim, ben böyle düşünüyorum ^^
Canım İzmirli erkek arkadaş bulman gerekecekYa bende izmirliyim boyum 1.70 kız kardesimin 1.75 ama uzun olmak bize sorsan hiçte iyi değil türk erkekleride i 1.85 değil çünkü. Düşün ki 1.80 boyunda adam bana kısa geliyor 6 7 cm topuklu ayk giysen aynı boyda oluyosunorda yapı olarak derken bence doğal allah vergisi olan bi yapı gen meselesi demeye çalışmış. Hani derler ya
Ya havasından ya suyundan..
Ama sevgi boy posla olmaz ki siz bunu neden sorguluyorsunuz aranızda güven bağı daha tam kurulamamış ve onun sizi sevdiğinden şüpheniz var ne derse tersten anlamaya meyilli gibi duruyorsunuz.. :/