• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kızın yapısının güzel olması ne demektir?

İzmir'in kızları güzel demek, sizin çirkin olduğunuz anlamına gelmez.
Ben Rıhannayı da beğeniyorum, Charlize theron'u da.
Göreceli bir kavram için canınızı sıkmayın.

Konumuz İzmir'in kızları değil senin kendine güvensizliğin ve sürekli boyuna laf edip senin özgüvenini baltalayan densiz sevgilin

Erkek arkadaşımla konuşurken izmirin kızlarına geldi konu bi şekilde ve güzel mi diye sordum orda okudu çünkü. Güzel dedi bende ne fark var sonuçta Türk hepsi herkes güzeldir özel olarak ne var dedim Onların yapıları güzel dedi. Bana ilişkinin başında boyumun kısa olduğunu söylemişti yapiları guzel derken fiziken mi kastetti sizce nedir?
Merakımdan soruyorum

Adı çıkmış İzmir kızları diye ama o kadar abartildığı kadar yok. Yalan drğil çok güzel kızları var ama hepsi değil. Her şehirde bulunabilcek güzel kızlardan yani. Erkek arkadaşinızız dediğine takılmayın siz kendi özelliklerinizle kendinize has güzelliğiniz var herkesin öyledir. Ayrıca kısa kızlar minyondur ki minyonlara birçok erkek bayılır çok sevilir çıtı pıtı bence çok şeker (burda kendimi de övmüş bulundum:KK45:)
Diyeceğim o ki herkesin güzellik anlayışi da farkli ama sizi beģenmese beraber de olmazdı diye düşünüyorum.

Simdi beni begenmiyor mu yani
Güzel demek başkadır hoşlanmak başkadır sevmek bambaşkadır

Şimdi şöyle örnek vereyim; bana deseler kıvanç tatlıtuğ yakışıklı mı? Evetderim . Yapısı güzel derim. Fiziği yani. Ama kıvançtan hiç bir zaman hoşlanmadım. Eşimden hoşlandım mı çok sevdim mi çok eşimi değişir miyim kimselere asla...

Sevgilinin dediğini de böyle düşün. GüZele çirkin niye desin güzel güZeldir ama her güzel dediği öyle birini istwdiği anlamına mı gelir? Adam senden hoşlanıyor onlardan değil... rahat ol;)

Güzel demek başkadır hoşlanmak başkadır sevmek bambaşkadır

Şimdi şöyle örnek vereyim; bana deseler kıvanç tatlıtuğ yakışıklı mı? Evetderim . Yapısı güzel derim. Fiziği yani. Ama kıvançtan hiç bir zaman hoşlanmadım. Eşimden hoşlandım mı çok sevdim mi çok eşimi değişir miyim kimselere asla...

Sevgilinin dediğini de böyle düşün. GüZele çirkin niye desin güzel güZeldir ama her güzel dediği öyle birini istwdiği anlamına mı gelir? Adam senden hoşlanıyor onlardan değil... rahat ol:KK66:
Tamamen özgüven eksikliği bu. Ve erkekler özgüveni olmayan kızları genelde terkederler. Yani bu kadın içinde erkek içinde gecerli özgüvensiz bir erkek eminim senin gözünde de çekiciliğini kaybeder.

Erkek arkadaşımla konuşurken izmirin kızlarına geldi konu bi şekilde ve güzel mi diye sordum orda okudu çünkü. Güzel dedi bende ne fark var sonuçta Türk hepsi herkes güzeldir özel olarak ne var dedim Onların yapıları güzel dedi. Bana ilişkinin başında boyumun kısa olduğunu söylemişti yapiları guzel derken fiziken mi kastetti sizce nedir?
Merakımdan soruyorum
beğenmese senle neden görüşüsun ki moralini bozma bosuna

Genel geçer bir güzel kavramı vardir ya, beyaz tenli-renkli gozlu-sarisin.
Ama Bu tanımlara hiiic uymayan coook güzel insanlar da vardır.
Sevgilin de bunu kasdetmis. Mesela 'çekici erkek ' denince kimsenin aklına 165lik, sıska bir erkek gelmez, di mi? Boylu Poslu, kaslı, tuttuğunu koparacak seksi bir erkek canlanır gözde. Oysa elijah wood ne boy pos sahibi ne de kaslı vs.
Ama oldukça çekici ^^
Bunun gibi yani.
Böyle şeylere takılma.
Dünyada kızlarının güzelliğiyle ünlü bir tane ülke var ya, hani kocaman. Bildin mi? : )
Benim sevgilim de oralıydi. Ama bir kere bile sormak aklıma gelmedi 'sizin kızlar güzel mi?' diye.
Güzel olanı Allah sahibine bağışlasın ama kaşı gözü kapkara , 163 boyundaki benim peşimden onca dolandiysa demek ki adamın güzellik anlayışı benmişim, ben böyle düşünüyorum ^^

Su genellemelere hastayim valla.. izmir kizlari icin baska seyde deniyo ona bakarsan..kimse ustune alinmasinda..
ne diyorlar izmirli kızlar için merak ettim ??? efe derler,delikanlı derler,güzel derler,gavur derler ,cesur derler,özgüvenli derler de siz ne duydunuz merak ettim ???

Püüüf böyle stereotypingler hala moda mı gerçekten. :KK51: böyle bol muhabbeti olan adamlara nasıl katlanıyorsunuz?

Işte sevgililik böyle bir şey demek ki. Benim koca tvde gördüğü ilik gibi hatuna "yalnız güzel kadın haa" deyince ben peçete uzatıyorum "salyaların koltuğa akacak yeni sildim" diyerek. Az biraz rahat olun yahu. İzmir'in yapısı güzel kızlarının da çok umurundaydı sevgiliniz. Beğensin kendi minnak fantezi dünyasında yazıktır.

Genel geçer bir güzel kavramı vardir ya, beyaz tenli-renkli gozlu-sarisin.
Ama Bu tanımlara hiiic uymayan coook güzel insanlar da vardır.
Sevgilin de bunu kasdetmis. Mesela 'çekici erkek ' denince kimsenin aklına 165lik, sıska bir erkek gelmez, di mi? Boylu Poslu, kaslı, tuttuğunu koparacak seksi bir erkek canlanır gözde. Oysa elijah wood ne boy pos sahibi ne de kaslı vs.
Ama oldukça çekici ^^
Bunun gibi yani.
Böyle şeylere takılma.
Dünyada kızlarının güzelliğiyle ünlü bir tane ülke var ya, hani kocaman. Bildin mi? : )
Benim sevgilim de oralıydi. Ama bir kere bile sormak aklıma gelmedi 'sizin kızlar güzel mi?' diye.
Güzel olanı Allah sahibine bağışlasın ama kaşı gözü kapkara , 163 boyundaki benim peşimden onca dolandiysa demek ki adamın güzellik anlayışı benmişim, ben böyle düşünüyorum ^^

Genel gecer guzellik anlayisı iyiymis yalniz... guzelligin genel gecer anlayisi oldugunu bilmiyordum

"yapı" derken genetiği kastetmis. İzmirli olunca coğrafi sebepten güzellik de geliyor demiştir. İzmir'in esmeri kısa boylusu da var çok güzel kızlar. Niye seni begenmesin ki

Ya bende izmirliyim boyum 1.70 kız kardesimin 1.75 ama uzun olmak bize sorsan hiçte iyi değil türk erkekleride i 1.85 değil çünkü. Düşün ki 1.80 boyunda adam bana kısa geliyor 6 7 cm topuklu ayk giysen aynı boyda oluyosun:KK70:orda yapı olarak derken bence doğal allah vergisi olan bi yapı gen meselesi demeye çalışmış. Hani derler ya
Ya havasından ya suyundan..
Ama sevgi boy posla olmaz ki siz bunu neden sorguluyorsunuz aranızda güven bağı daha tam kurulamamış ve onun sizi sevdiğinden şüpheniz var ne derse tersten anlamaya meyilli gibi duruyorsunuz.. :/
Canım İzmirli erkek arkadaş bulman gerekecek:KK45:
İzmirli kızlar kadar erkeklerin de maşallahı var benim erkek kardeşlerim 1.90 ın altında değil:rapci:
Konu sahibi, İzmirli kızlar göçmen ailelelerin kızları oluyor, avrupai yapıları, oturmaları kalkmaları özgürlükleri hep bu ailelerde görüp öğrendikleri ile ilgili. Boşnak böreği de bilirler düğünlerde şalvarla oynamayı da. İzmirli babalar anneler de kızlarına bu özgüveni veriyor. Bak tipi ortalama olsa bile bir muhabbet eder o grupta en dikkat çekici o olur, boy ortalama olur ama bir yürür dönüp bakarsın, Sezen Aksu boş yere şarkı yazmamış işte var bir bildiği kadının.
Tip bahane sohbet şahane bizde hava böyledir, siz takılmayın derim ama erkek arkadaşınızın aklı İzmir’de kalmış gibi geldi bana.

Zaten izmirli arkadas buldum hep izmürli olunca haliyle :) ama çoğu benden birazcıık uzundu :)) Malesef izmirin havası suyu erkeklerine yaramıyor şahsen 90 kuşağıysa belki olabilirde önceki kuşak uzun değil sizin kardeşleriniz istisna olmuş :)

Back
X