bi küsmedir gidiyor..

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
665
567
323
36
merhaba kızlar sorun yine eşim..yine tartıştık bu kez komik bi sebepten..bana bi eşek şakası yapmaya kalktı ama abarttı ve ben rahatsız olmama rağmen devam ettirdi sonunda beni ağlattı. kendince beni güldürmek için bu kez başka bi eşek şakasıyla işi devam ettirdi. dayanamadım sinirlendim bağırıp çağırmaya başladım telefonunu duvara fırlattım. tabi bu kez o da sinirlendi şakadan anlamıyorsundelinin tekisin aklını kaybetmişsin gibi saçma sözler sarfetti. ve o akşamımız, benim bir saat ağlayıp sızlanmam onun karşı koltukta yan gelip yatıp pc yi açıp bireysel takılması ve beni zerre kadar umursamaması yani bana yine küsmesiyle sonuçlandı. suçlu yine ben oldum onun zerre hatası yok. ben anlamıyorum artık onu ve bu küsme davranışlarından da gerçekten sıkıldım bunaldım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum..

benim eşim de gereksiz lüzumsuz şakalarıyla ağlatmıştır beni
yapma dedikçe yapar, bir kere annelerinin evinde bile ağlamıştım sinirden sofra masasında
çocuk gibidir malesef.. ben az az umursamayarak ve kısasa kısas onu deli gibi kızdırarak azalttım gibi
huy tabi en azından azalttı diyelim..
bide insan hamile olunca daha da hassas oluyor malesef..
küsüyorsa da umursama.. umarım hatasını anlar..

• Tatlım hamilesin ve bu Döneminde çok daha hassassın, eşinin de sana karşı hassas davranması gerekiyor ama farkında değil sanırım Canım benim kendini üzüp de bunu bebişine yansıtma, ben bebişlerin hamilelik Döneminde annenin ruh halinden Fazlasıyla etkilendiğini düşünüyorum... Ayrıca eşinle sakin bir şekilde bu durumu Konuş, Hayatım hamilelik Döneminde daha hassasım, bu şakaların Hoşuma gitmiyor vs vs...
Benim eşim de yapardı böyle Kırıcı şakalar. Defalarca kez Güzelce uyardıktan, bazen bağırdıktan sonra terk etti bu huyunu.... Zamanla bırakır yani...

anlaşılan oldukça hödük bir eşin var
şaka kaldırmak herkese göre değildir
şaka kaldırabilen içinde her şaka için sözkonusu değildir
insan eşinin hoşlanmayacağı şakaları tahmin etmeli
hadi tahmin edemedi halinden tavrından anlamalı
sonrasındaki sözleri ise çok talihsiz olmuş
kaş yaparken gözü çıkarmış
tavrında dik durmalasın
hatasını anlaması lazım

nasıl şakalar bunlar yani ne gibi?

Esinizdede suc var,sakayi ha bre devan ettirmiste,sizde telefonu firlatmakla iyi yapmamisiniZ.sonucta sizi eglendirecegini dusunerekten kendince zararsiz bir saka yapiyormus,kotu bir amaci yokmus.simdi daha mi iyi oldu yani.

telefonun ne suçu var..sonuçta şaka..şiddet uygulamıyor..herhalde sizde çok sinirlisiniz..

İnsan hoşlanmıyorsa hoşlanmıyordur, üstelik karşıdaki sinirlendikçe uzatmanın anlamı yok.
Haklısınız. Sakinleştiğinizle eşinizle bu konuda net konuşun tavrınızı koyarak.
Küsme huyu yüzünden hiç konuştunuz mu ne diyor?

Eğer devamlı konuşan taraf sizseniz küsmesi asla bitmez, her defasında tekrarlar.
Bir defa " bir daha küsersen.... " deyıp kendinize eşinize uygun bir yaptırımla tamamlayın ve kesinlikle uygulayın, bir daha yapmayacaktır buyuk ihtimal.

Ben kadınların bir köşeye çekilip ağlarken eşlerinin onları umursamasını beklemesini anlayamıyorum. Bu kadar mı zayıfız ya ?

....

Bir cümle kurarak kızgınlığınızı net belirttikten sonra, onu umursamaz bir tavırla alın çayınızı kahvenizi kitabınızı, ya da geçin tv. Pc karşısına, oturun.
O ağlar halinizden daha çok umursayacaktır.

ah şu adamın telefonunu bir ben duvara fırlatamadım kesin boşar beni

yaa gerçekten bu erkeklerde genel bi özellikmi yapma dediğini yapıyorlar ya.en azından benimki bi laf dinletemiyosun o bişeye yapma diyince ben bi çeki düzen veririm yapmam .sinirlendim şimdi
aynen ya bizde şakalaşırız bazen el şakası filan o sert vurur yada kafama vurur yapma diyince daha da sinir olduğum şeyleri yapar sinirlenirsem birde abovv ::)

Ben de el kol şakalarından/hareketlerinden hiç hoşlanmam, eşim yapınca resmen içimden 10 kaplan gücünde bir insan çıkıyor çok fena sinirleniyorum, kalbini kırıyorum. Fazlasıyla hak ediyor, huyumu bile bile yapıyor çünkü. Onlarca kez uyarmana rağmen yapıyorsa sinirlenmekte haklısın. İşin suyunu çıkartıyorlar .

yaa gerçekten bu erkeklerde genel bi özellikmi yapma dediğini yapıyorlar ya.en azından benimki bi laf dinletemiyosun o bişeye yapma diyince ben bi çeki düzen veririm yapmam .sinirlendim şimdi
Ben de sinirlendim daha dün yine gıcık etti, zor tuttum kendimi dirseğimle ağzına vurmamak için. 2-3 dişini kırasım geldi anca soğurdu içim

Geçen gün bizde de oldu aynı olay, el kol hareketleri gıdıklama falan, yapma dur dedikçe daha çok arttı dozu,ben de kendimce karşılık vermeye başladım ama bi ara nefesimin kesildiğini hatırlıyorum o derece, ondan sonra arkadaşın tabir ettiği gibi on kaplan gücüyle bir yapıştırdım suratına canını çok acıttım sanırım, 1 gün konuşmadık, ertesi gün güldük halimize sarıldık sonra, konuştum dedim ki bir daha abartmayalım lütfen gerçekten bi yerden sonra canımız yanıyo falan filan konuştuk ama sor değişen bişey var mı diye, yokk ...Yani olur böyle şeyler ama sen hassas bi dönemdesin aslında bunun farkında olması lazım..Al karşına konuş istersen kötü oluyorum sen öyle şakalar yapınca , ben de elimde olmadan fırlattım telefonu de, hamileyim duygularım da hassas bu dönem, anlayışlı ol biraz de güzel güzel konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…