merhaba kızlar sorun yine eşim..yine tartıştık bu kez komik bi sebepten..bana bi eşek şakası yapmaya kalktı ama abarttı ve ben rahatsız olmama rağmen devam ettirdi sonunda beni ağlattı. kendince beni güldürmek için bu kez başka bi eşek şakasıyla işi devam ettirdi. dayanamadım sinirlendim bağırıp çağırmaya başladım telefonunu duvara fırlattım. tabi bu kez o da sinirlendi şakadan anlamıyorsundelinin tekisin aklını kaybetmişsin gibi saçma sözler sarfetti. ve o akşamımız, benim bir saat ağlayıp sızlanmam onun karşı koltukta yan gelip yatıp pc yi açıp bireysel takılması ve beni zerre kadar umursamaması yani bana yine küsmesiyle sonuçlandı. suçlu yine ben oldum onun zerre hatası yok. ben anlamıyorum artık onu ve bu küsme davranışlarından da gerçekten sıkıldım bunaldım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum..
yaa gerçekten bu erkeklerde genel bi özellikmi yapma dediğini yapıyorlar ya.en azından benimki bi laf dinletemiyosun o bişeye yapma diyince ben bi çeki düzen veririm yapmam .sinirlendim şimdiyapma dedikçe aksini yapma huyu var bu erkeklerde
aynen ya bizde şakalaşırız bazen el şakası filan o sert vurur yada kafama vurur yapma diyince daha da sinir olduğum şeyleri yapar sinirlenirsem birde abovv ::)yaa gerçekten bu erkeklerde genel bi özellikmi yapma dediğini yapıyorlar ya.en azından benimki bi laf dinletemiyosun o bişeye yapma diyince ben bi çeki düzen veririm yapmam .sinirlendim şimdi
Ben de sinirlendim daha dün yine gıcık etti, zor tuttum kendimi dirseğimle ağzına vurmamak için. 2-3 dişini kırasım geldi anca soğurdu içimyaa gerçekten bu erkeklerde genel bi özellikmi yapma dediğini yapıyorlar ya.en azından benimki bi laf dinletemiyosun o bişeye yapma diyince ben bi çeki düzen veririm yapmam .sinirlendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?