teşekkür ederimm yorumlarınız için. bazıları telefonu niye fırlattın ne alaka çocukluk falan gibi yorumlar yapmışlar.ama inanın ben sinirlenince sabrım taşınca bişeyleri fırlatmazsam kırıp dökmezsem rahatlayamıyorum belki bu hamilelik döneminde hormonların dengesizliği falan biraz daha sinirli olabilrim. şakaya gelince önce el şakası yaptı bi süre ben de ona yaptım ama baktım vuruşları canımı acıtmaya başladı yapma diyorum yapıyor ellerimi tutuyor benim vurmamı engelliyor bırakmıyor da ben de sinirimden ağlamaya başladım arkamı döndüm bıraktı sonra kalktı gitti. meğer dışarı çıkmış elinde kafam kadar bi kar topuyla döndü ve doğruca suratıma fırlattı neye uğradığımı şaşırdım o sadece gülüyor kalktım başka odaya geçtim o da geldi bu kez de elindeki kar topunu zorla sırtıma soktu. dondum resmen. yapma diyorum devam ediyor tekrar oturma odasına geçtim bu kez de karşımda durup elindeki karları minik minik ufalayıp gözüme gözüme atmaya başladı ben sinirden delirdim tabi sesim yükseldi bağırmaya başladım hırsımı alamadım telini fırlattım zaten orda ipler koptu o da ciddileşti ve o sözleri söyledi. işte böyle kızlar