bi mesajcik ;))

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Eski sevgilinizle gorusmek icin bi mesaj aticak olsaniz ne yazarsiniz...nasil ikna edersiniz?biliyorum simdi hepiniz eskiye ne mesaji diyeceksiniz ama merak ettim ne yazarsinizz??

Eski sevgilime atacağım mesajı buraya yazarsam büyük ihtimalle banlanırım

Görüşmek için geçerli bi nedenim varsa açık açık onu yazarım. Yoksa yazmam siz de yazmayın bence çünkü empati yaparsak benim görüşmek istemediğim biri bana mesaj attikca midem bulanır çok net. Ne yapış yapış derim herkese de iğrenç bi varlık gibi bahsederim.

bitirmek istemedigim iliski icin elimdn geleni yaparim.o yuzden nasilsin derim heralde.sonucta karsimda beni istememis birisi var.sevgisini hissedersem ancak ozledigimi soylerim.

ne kadar süre önce ayrıldınız?
terk mi ettin yoksa edildin mi?
kavga gürültü mü bitti anlaşmalı mı?

bunlar atıcagın mesajın içerigini etkileyen çok önemli unsurlar canım.
aslında ben de atmak istiyorum bi kaç aydır ama gururuma yediremiyorum.

Terkedilmis biri olarak dusun diyelimkiii...
Sizin icinde sunu soylemek isterim Askta gurur yok bana gore..yaz bence ne kaybedersinki?belkide onu geri kazanirsin kimbilir

Terkedilmiş biri istenmeyen biridir.
Aşkta gurur yok fakat kadın gururu var.
Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.

Belli ki sevmiyor.

"Ex'ten next olabileceğini kanıtlayalım mı?" böyle mesaj gelse kesin kabul ederdim.

Son düzenleme:
Terkedilmis biri olarak dusun diyelimkiii...
Sizin icinde sunu soylemek isterim Askta gurur yok bana gore..yaz bence ne kaybedersinki?belkide onu geri kazanirsin kimbilir

ben de terk edilmiştim ikimizde aynı durumdayız. Dogru söylüyosun aslında kaybedicek bişey yok hiç de rezil de olmam.
Eger sonuç olumlu olursa ne ala amacıma ulaşmış olurum.
Ama eger kötü bişey yazarlarsa ya da mesajımıza dönmezlerse ömrümde bir daha görmicegim biri yüzünden gururumu kaybetmiş olmam yani sallarım gider :) çünkü kendimi biliyorum yani atmazsam ömrüm boyunca keşke keşkee diyerek kendimi yiyebilirm.

atacagın mesaja gelince ben hiç naber nasılsın falan demeden direkt eger müsaitsen seninle görüşmek buluşmak istiyorum yazardım senin yerinde olsam. yüz yüze konuşmak her zaman daha etkili sonuçlar verir.

eskıde bişiler yurumedıyse gelecekdede yuruyemeyebilir bence iyice dusunun tasının sonra olumsuz cevap aldıgnızda uzulmeyın.. ama ben olsam eskı sevgılıye sadece nasılsın derdim eger ılerletıorsa konusmayı ozaman sorun yok ama gerı cevap atmıyorsa zaten o da eskıye donmek ıstemıyordur

Bide bunun "arkadasima atmistim yanlis oldu''olanindan varkii bunlara inanan var mi bilmem...

Arkadaşım "seni tekrar nasıl tavlayabilirim?"diye mesaj atmıştı açık açık.Şuan nişanlılar.Sen ne yazarsan yaz onun vereceği cevaptan anlarsın zaten sevip sevmediğini.

Yazilmiyo canim yani soyle diyim bi kere yazipta cevap alamayinca bi daha yazilmiyor..iyiymis aslinda "seni tekrar nasil tavlarim"ama cevap vermeyince yazamiyosun iste..onun kesiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…