• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi odunla çıkıyorum

arkadaşlar ben bir şey anladım bunu sizinlede paylaşıyım da bari siz bir an önce zarardan dönün

"odunlar yontulmak içindir sevilmek ve çıkılmak için değil" ama biz dinlemiyoruz.alıyoruz bıçağı yontcaz diye onları yontmaya çalışırkene kendimizi kesip parçalıyoruz sonra da kızıyoruz..odunları bırakalım kampanyası başlatsam katılır mısınız ?

tekerleme gibi olmuş :1: lafın özü: ERKEKLER KALEM GİBİDİRLER HER NEKADAR İNCE GÖRÜKSELERDE HAM MADDELERİ ODUNDUR :1: :23: :24: :25:

bi taraftanda şöyle düşündüm beni hiç umursamasa bugünde mesaj atmazdı sanırım :25::26:

:14::14: o zamn demekki şuan düzelmesini istemiyo :14::14:
az önce face girdim ordaydı bişi yazmadı 2dk sonra çıktım zaten
offf yaaaa offfff sinir oluyorum onaa

İşte herkesin anlatmaya çalıştığı bu. O istemiyorsa sen de isteme. Biraz bekle bakalım. Sanırım hep ilk adımı senin atmana alışmış, kendini vazgeçilmez filan sanıyor. Artık buna bir dur demek lazım. Sabahtan beri devam ediyor bu konu ve sürekli buna üzülüyorsun. Boşa geçen vakte yazık. Bak hiç salladığı yok. Birazcık düşünceli olsaydı senin ii teşekkrlr yazdığın mesajının üstüne giderdi zaten. Konuşmaya ve seni anlamaya çalışırdı. Facete bile tek kelime etmemiş. E bırak artık ne hali varsa görsün!

İşte herkesin anlatmaya çalıştığı bu. O istemiyorsa sen de isteme. Biraz bekle bakalım. Sanırım hep ilk adımı senin atmana alışmış, kendini vazgeçilmez filan sanıyor. Artık buna bir dur demek lazım. Sabahtan beri devam ediyor bu konu ve sürekli buna üzülüyorsun. Boşa geçen vakte yazık. Bak hiç salladığı yok. Birazcık düşünceli olsaydı senin ii teşekkrlr yazdığın mesajının üstüne giderdi zaten. Konuşmaya ve seni anlamaya çalışırdı. Facete bile tek kelime etmemiş. E bırak artık ne hali varsa görsün!

:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

O zaman atın tüm odunları ateşe yansınlar..Kendilerini yontsunlar sonra gelsinler yanınıza...Değilse olan size olur....Ve hiç değmez üzülmeye............

aynen bırak. sen onu takip ettikce kendini agırdan alıyor baksana. girme faceye de msne de...

siz neden tartıştınız ki

terbıyesızlık yaptı konusmuyorum dun gece telı suratına kapattım bugunde hıc msj atmadım bıraz once ısyerıme geldı yne konusmadım ınat degılmı haddını bılsın ..............:19:

terbıyesızlık yaptı konusmuyorum dun gece telı suratına kapattım bugunde hıc msj atmadım bıraz once ısyerıme geldı yne konusmadım ınat degılmı haddını bılsın ..............:19:

ne yaptı cnm bu kadar tavır aldın....
ben adama bişi yapmadam ama bugünde hala ses yok unuttu beni heraldee:14:

ne yaptı cnm bu kadar tavır aldın....
ben adama bişi yapmadam ama bugünde hala ses yok unuttu beni heraldee:14:

canım benım hattı degıstrmıstı ya bu kensı hattını dha degıstrmedı buna kız arkadasları msj atıyo buda cvp verıyomus vermıyorum dıyodu dun kendı agzıyla ıtıraf ettı bnde kustum dun gece telı suratına kapattım bde yazdımkı senı hayatımda zorla tutmuyorum ıstedgıne gıt dedım ondan snra ozur dılemıs msj atmıs bugun bn hıc msj atmadım o bna attı hep baktı cvp vermıyorum ıs yerıme geldı yne konusmadım

canım benım hattı degıstrmıstı ya bu kensı hattını dha degıstrmedı buna kız arkadasları msj atıyo buda cvp verıyomus vermıyorum dıyodu dun kendı agzıyla ıtıraf ettı bnde kustum dun gece telı suratına kapattım bde yazdımkı senı hayatımda zorla tutmuyorum ıstedgıne gıt dedım ondan snra ozur dılemıs msj atmıs bugun bn hıc msj atmadım o bna attı hep baktı cvp vermıyorum ıs yerıme geldı yne konusmadım

aaa hangi kızlarla arkadşları mı bu kızlar? arkadaşları olsa ne olur ki başta mesajlaşmıyorum demiş zaten yani yalan söylemiş
ama en azından insan gibi özür diliyo bak onu yapamayan ayılarda varr:'(

yaa bi tanede normal erkek yok mu yaa hepsi bi tuhaf :31:

Son düzenleme:
ay çok güzel yazmıssın kız... bir tane yetmiyor galiba bu erkeklere... sen yapsan ama kıamet kopar...

aaa hangi kızlarla arkadşları mı bu kızlar? arkadaşları olsa ne olur ki başta mesajlaşmıyorum demiş zaten yani yalan söylemiş
ama en azından insan gibi özür diliyo bak onu yapamayan ayılarda varr:'(

yaa bi tanede normal erkek yok mu yaa hepsi bi tuhaf :31:

canım ona gore arkadasları buna ılk mesajı atınca bu atmamıs oluyo cvp verse bıle...
ya aynı sırkette calıstgı bırı hemde kadın evlı buna zırt pırt msj yazıyo bnde ıstemedıgımı soyledım eger tavrını koysaydı msj atamazdı bn bılıyordum zaten bununda cvp verdgını cvp yazmasa kadın buna hangı yuzle msj atsın kı artı bn kadını bde facemızden engellemıstm onuda sormus neden engelledın bnı demıs oda demıskı ozge yaptı dıye ıstemıyor demıs kadın hala msj atıyo ne dıyeyımkı artık mıllette ne kocalar varya ddım gecen gun gece yarısı genc cocuklara msj atıyolar kocaları musade edıyo ne guzel dedım bnde evlenırsek eger sana aynısını yapıcam dedım oyle bırsey yapamazsn dıyo bu seferde :)

peki sordun mu cnm sen bu kadına neden cvp verme gereği duyuyosun diye...hadi işle ilgili olsa neysede öylede değil gibi

ay çok güzel yazmıssın kız... bir tane yetmiyor galiba bu erkeklere... sen yapsan ama kıamet kopar...

benım hayatmda bnden onemlı kımse olamaz ,
bıde sınırlenıyor beyefendı aksam bana bı laf soyledı o lafıda yedırcem ona nasıl oluyormus...
bugun hıc msj atmadım ıs yerıme geldı yıne konusmadım haddını bılcek haddını oyle ıstedıgı gbı konusamaz benımle

peki sordun mu cnm sen bu kadına neden cvp verme gereği duyuyosun diye...hadi işle ilgili olsa neysede öylede değil gibi

bana dedıgı sey su,
bırı bana msj attıgında bnde cvp verıyorum ayıp olmasın dıye bnm ıstemedgımı bıle bıle yapıyor ıste bnden onemlı demekkı
olsun canım benımde dunyam onun ustune kurulu degılkı kendı ayıbı kendı kaybeder

Back
X