• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi odunla çıkıyorum

bana dedıgı sey su,
bırı bana msj attıgında bnde cvp verıyorum ayıp olmasın dıye bnm ıstemedgımı bıle bıle yapıyor ıste bnden onemlı demekkı
olsun canım benımde dunyam onun ustune kurulu degılkı kendı ayıbı kendı kaybeder

ya bende böle olabilsem keşke....
içim daralıyor gözüm tlfnda bekliyorumm
offf ya neden soğukkanlı olamıyorum hele ki aramazsa diye çok korkuyorum
ama benşm erkek arkadaşım bu ynden iyiydi üzmezdi başkaları için facetende kaç tane kız arkadaşını sildirdim

Son düzenleme:
rubına kendını uzme ben bu sabah oyle sınırlıydımkı telefonu evde bırakacaktım az kalsın ne denılır bu durumda hadı sende bana akıl ver bırsey soyle ılgılenmese bnmle derımkı ılgısız yada benı sevmıyor ama yalan soylemek cok kotu bana dıyorkı sen bana hıc guvenmıyorsun baskalarıyla aldattıgımı dusunuyorsun dedı bız evlenmeyı dusunuyoruz bna guvenmen lazım dedı evet guvenmıyorum dedım bn bunun eskı facesınde eskı sevglısıne yazdgı msjları gormustum bu ılk olayımız degıl yanı napacagımı sasırdım bn suan cvp yazmadım dıye ısyerıme geldı oglen

canm aldattı mı hiç seni bu? zaten özürde diliyo eğer ki aldatmadıysa barışmak için şart koy kim daha önemli de ya o kızları seç ya da beni de
valla benimki örnek erkekti güya tüm arkadaşlarım derdi gözünün içine bakıyo diye ama şuan durum bu yoksa sevmediğini bilsem inan takmayacağım
ama kafam karıştı bi yandanda

hayır canım aldatmadı yanı ben bılmıyorum bana dedıkı dun bna yarın hat alıcaz yarın sıfremıde vercem bakarsın kıme msj attıgıma dedı bnm ıcın yenı hat alman onemlı degıl dedım sn msj atmak ıstemezsen bu hattanda atmazsın ama atıyorsun dedım bnden onemlı demekkı hayatım napım kendı bılır...
eger senınkı gercekten guvenılır bırıyse hıc bırakma kıymetını bıl bunun yalanlarından sıkıldım onceden evlılık fıkrı sıcak gelırdı sımdı nefret geldı ya en ufacık sınırlenmesınde ne bıcım degısıyor sen bı gorsen cekemem yanı bakalım zaman ne gosterecek :19:

hayır canım aldatmadı yanı ben bılmıyorum bana dedıkı dun bna yarın hat alıcaz yarın sıfremıde vercem bakarsın kıme msj attıgıma dedı bnm ıcın yenı hat alman onemlı degıl dedım sn msj atmak ıstemezsen bu hattanda atmazsın ama atıyorsun dedım bnden onemlı demekkı hayatım napım kendı bılır...
eger senınkı gercekten guvenılır bırıyse hıc bırakma kıymetını bıl bunun yalanlarından sıkıldım onceden evlılık fıkrı sıcak gelırdı sımdı nefret geldı ya en ufacık sınırlenmesınde ne bıcım degısıyor sen bı gorsen cekemem yanı bakalım zaman ne gosterecek :19:

cnm benimki sadece 1 kez yalan söyledi 2 yıla yakın zamandır...yalanın yakaladığımda tokatladım ağladı zırladı affettim o günden sonra bi yalanını yakalamadım
şüphelerim gerçek çıktı diye bi konum var yalanı orda anlatmıştım merak edersen okuyabilirsin
aslında sevgilim umursamaz biride değil yılbaşı gecesi ben çıkamam ailemle yaşadığım için o çıkacaktı, ben çıkmadan nasıl eğlencen ben evde çıkamıom diye üzülürken dedim vazgeçmiş çıkmadı
ne bilim bu kadar zamandır böyle bi ilgisizliği olmamıştı şoktayım resmenn:53:

bn anlamaya calısıyorum hanı arkadasıdr akrabasıdr tmm msj atmak ısteyebılır ama en azından bna desınkı su bna msj atmıs bnde cvp vereyımmı dese ınan kızmam bde dıyokı sen bna ustunluk kurmaya calısıyorsun ama aptallık bende bundan sonra daha da umursamıycam gorsun gununu bak bugun msj atmadım hıc bı kere geldı defalarca da msj attı ya herseyı gectım sınırlenınce degısıyor ne bıcım ınsan bu anlamadım ben tmm bnde degısırım agzıma gelen sayarım kırar dokerım ama bu hem yalancı hemde bı tuhaf bılmıyorum cnm bılmıyorum :25:

bn anlamaya calısıyorum hanı arkadasıdr akrabasıdr tmm msj atmak ısteyebılır ama en azından bna desınkı su bna msj atmıs bnde cvp vereyımmı dese ınan kızmam bde dıyokı sen bna ustunluk kurmaya calısıyorsun ama aptallık bende bundan sonra daha da umursamıycam gorsun gununu bak bugun msj atmadım hıc bı kere geldı defalarca da msj attı ya herseyı gectım sınırlenınce degısıyor ne bıcım ınsan bu anlamadım ben tmm bnde degısırım agzıma gelen sayarım kırar dokerım ama bu hem yalancı hemde bı tuhaf bılmıyorum cnm bılmıyorum :25:

öküze bağlıyor hepsi sinirlenince :47:

aksam benı ısten almaya gelecek kesın sence nasıl davranmalıyım ona cnm

aksam benı ısten almaya gelecek kesın sence nasıl davranmalıyım ona cnm

ayy ne güzelll yaaaaa bnimkide en azından bi msj atsa:14: :14: ondan söz al cnm seni üzen şeyleri bidaha yapmaması konusunda sonrada normale dön bence eğer aranızda soğukluk olsun istemiyosan fazla uzatma

mesaj attııı yarın sınavım olduğunu unutmamışş....çalıştın mı yazmışşş :46:

cnm soz verdı ıste yıne aynını yaptı :)

kafam cok karıstı en ıyısı yanlızlık galıba

Dünden beri takip ediyorum..Kendimi gördüm bazen..Ben de çok kafama takardım..Çok değer verirdim çünkü..Hayatımın tam merkezine oturttuğum için yaptığı en ufak bir şey yıkılmama sebep olurdu..
Hoş benim eşim ilk bir kaç ay dışında bana hep özenli davrandı..Ama nedense bu bana yetmezdi..Yaşadığımız bir takım şeyler oldu burada anlatamayacağım..Belki de bu yüzden içimde hep bir güvensizlik vardı..Ama beni çok seviyordu, çok aşıktı bana..Hala da öyle..Biz de dün kavga ettik, ben hatalıydım..Ama bugün yine yaklaşan o oldu garibim..Beni tanıyor çünkü..Ben onun sevgisiyle ayakta durabiliyorum..

Neyse, öyle rahat ol, cool ol demekle olmuyor kızlar..Herkesin yapısı farklı..İnsan olamadı mı olamıyor işte..Umarım düzelir aranız, fakat erkek arkadaşının tavırları ne olursa olsun hiç hoş değil..Ne kadardır birlikteydiniz bilmiyorum..yeni bir şeyse belki ilerde düzelir..Benim eşim de ilk zamanlar öyleydi çünkü..

Özgecim senin sorununu da okudum..Haddim olmayarak söylemek isterim, yaptığı önemsiz gibi görünse de çok önemli bana kalırsa..Söylediği yalanın üzerinde durabildiğin kadar dur..Ayrıca telini hala neden değiştirmiyor bunun da üzerinde dur derim..Nacizane abla tavsiyesi olarak kabul edin..

canm çok seviyomusun peki.. sevmiyosan katlanma o zaman

ya bız dha 1.5 aydr konusuyoruz ama yasadklarımızdan senelerdr cıkıyormus gbı duruyor degılmı :)
aslında ondan ayrılırsam uzulurmuyum dıyorum hayır uzulmem acıkcası ama ayrılmak ıstemıyorum sevmeye basladım sanırım
yanlız herseyın bır sınırı vardır bende yanı sevsem bıle bırakırım

Dünden beri takip ediyorum..Kendimi gördüm bazen..Ben de çok kafama takardım..Çok değer verirdim çünkü..Hayatımın tam merkezine oturttuğum için yaptığı en ufak bir şey yıkılmama sebep olurdu..
Hoş benim eşim ilk bir kaç ay dışında bana hep özenli davrandı..Ama nedense bu bana yetmezdi..Yaşadığımız bir takım şeyler oldu burada anlatamayacağım..Belki de bu yüzden içimde hep bir güvensizlik vardı..Ama beni çok seviyordu, çok aşıktı bana..Hala da öyle..Biz de dün kavga ettik, ben hatalıydım..Ama bugün yine yaklaşan o oldu garibim..Beni tanıyor çünkü..Ben onun sevgisiyle ayakta durabiliyorum..

Neyse, öyle rahat ol, cool ol demekle olmuyor kızlar..Herkesin yapısı farklı..İnsan olamadı mı olamıyor işte..Umarım düzelir aranız, fakat erkek arkadaşının tavırları ne olursa olsun hiç hoş değil..Ne kadardır birlikteydiniz bilmiyorum..yeni bir şeyse belki ilerde düzelir..Benim eşim de ilk zamanlar öyleydi çünkü..

Özgecim senin sorununu da okudum..Haddim olmayarak söylemek isterim, yaptığı önemsiz gibi görünse de çok önemli bana kalırsa..Söylediği yalanın üzerinde durabildiğin kadar dur..Ayrıca telini hala neden değiştirmiyor bunun da üzerinde dur derim..Nacizane abla tavsiyesi olarak kabul edin..

bizim 1,5 yıldan fazla oldu...
mesaj attı az önce yarın sınavın vardı çalıştın mı diye sevindim bunada:52:
bende onu çok bunalttım saçma şeyler için mesela memleketine gittiğinde bi arkadaşı vardı mustafa onla buluşurdu mustafanın nişanlısı olursa gitmiceksin diye kavga ederdim garibim susardı tamam derdi hani bana bu kadar katlanmasa bende ona katlanmayacağım da bendede var biraz

mesajın ıcın ılgılendgın ıcın tesekkur ederım ablacım bna hattımı degıstrcem dedı ama bn degstırse yıne guvenmem onemlı olan hattı degıl mesaj atmazsa smdıde atmaz oyle degıl mı bnmde bekledgm bazı seyler var ondan sonra yoluma bakıcam kımseyı cekecek durumda degılım eger bu mesajımı okursan bı akıl daha ıstıyorum senden aksam benı ısten almaya gelecekmıs nasıl davtranayım konusmak ıstemıyorum butun gunde konusmadım cunkı konussam bnde ıstemedgm laflar ederım aksam ne yapayım ?

rubına cnmmm msj atmıs senınkı cok sevındım :)

bizim 1,5 yıldan fazla oldu...
mesaj attı az önce yarın sınavın vardı çalıştın mı diye sevindim bunada:52:
bende onu çok bunalttım saçma şeyler için mesela memleketine gittiğinde bi arkadaşı vardı mustafa onla buluşurdu mustafanın nişanlısı olursa gitmiceksin diye kavga ederdim garibim susardı tamam derdi hani bana bu kadar katlanmasa bende ona katlanmayacağım da bendede var biraz

O zaman içinden ne geliyorsa öyle davran cnm..Ama sen hastayken bu kadar ilgisiz olması çok ta normal değil, bunu da gözden kaçırmadan çözün bu meseleyi:34:

Back
X