• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi odunla çıkıyorum

O zaman içinden ne geliyorsa öyle davran cnm..Ama sen hastayken bu kadar ilgisiz olması çok ta normal değil, bunu da gözden kaçırmadan çözün bu meseleyi:34:

haklısınız valla..şimdi söyle sorayım biz konuştuğumuzda saat 3tü ben 19.30da ona kızdım neden sormuyon diye o da çok bi zaman mı geçti dedi ya bence çok sizcede değil mi?
baştata aşkım tartışmayalım falan dedi ama ben uzattım işte böle oldu

canım uzatma bence bak guvenıyorsunda bosver belkı dalgınlıgına geldı belkı onunda canı sıkkındı

canım uzatma bence bak guvenıyorsunda bosver belkı dalgınlıgına geldı belkı onunda canı sıkkındı

canm yılbaşı gecesi votka içmiş evde çok içki içmez alışık değil belkide o çarptı bilemiyorum yok zaten artık trip atmadan normal cvp veriyorum o da öyle ama ikimizde hala soğuğuz

bnmkıde smdı msj atmıs yıne ama cvp vermedm ben saat 7 olmasın ya gormek ıstemıyorum onu ıcımden gelmıyor onunla konusmak

mesajın ıcın ılgılendgın ıcın tesekkur ederım ablacım bna hattımı degıstrcem dedı ama bn degstırse yıne guvenmem onemlı olan hattı degıl mesaj atmazsa smdıde atmaz oyle degıl mı bnmde bekledgm bazı seyler var ondan sonra yoluma bakıcam kımseyı cekecek durumda degılım eger bu mesajımı okursan bı akıl daha ıstıyorum senden aksam benı ısten almaya gelecekmıs nasıl davtranayım konusmak ıstemıyorum butun gunde konusmadım cunkı konussam bnde ıstemedgm laflar ederım aksam ne yapayım ?

Rica ederim cnm..

Eğer konuşmamak sizin meselenizi çözecekse konuşma..Ama çözmeyecek..
Gayet açık ve net bir şekilde derdini anlat, etmek istemediğin laflar varsa da et ve o an içinden ne geliyorsa sonuca öyle bağla..Söylenemeyen şeyler ilerde daha büyük sorunlara neden olur..

Evet istemese şimdi de atmaz..Kadınlar bir çok konuda daha titiz olsa da, bu işin erkeği kadını yok kızlar..İnsan, çok değer verdiği şeylere çok özen gösterir..Bu insan olsun nesne olsun farketmez..Senin istemediğin bir şeyi yapması elbette senin aklını kurcalayacaktır ve sana değer vermediği hissini uyandıracaktır...

Sen içinden ne geliyorsa öyle konuş..Fakat ben olsaydım, geldiğinde 15 dakika vaktim olduğunu söylerdim, konuşabileceğimiz bir yere oturalım derdim..Yaşadığım durumu ve rahatsızlığımı anlatıp, aynı şeyleri ben yapsam nasıl davranırdın bana diye sorardım? Mutlaka cevabını alırdım ama..Daha sonra telefonunu değiştirmeden, rahatsız olduğum tüm arkadaşlarınla bağını koparmadan etrafımda dolaşmanı, bana ulaşmanı istemiyorum, bundan sonra karar senin, göreceğim ne kadar değer verdiğini deyip ayrılırdım yanından..
Yalnız bir daha bu tarz bir şey yaparsa, yollarını ayırmanı tavsiye ederim..Bu onun son şansı olsun..Yalan söylemek çok önemli bir sorundur..

haklısınız valla..şimdi söyle sorayım biz konuştuğumuzda saat 3tü ben 19.30da ona kızdım neden sormuyon diye o da çok bi zaman mı geçti dedi ya bence çok sizcede değil mi?
baştata aşkım tartışmayalım falan dedi ama ben uzattım işte böle oldu

Ben bu konulşarda kıstas değilim kızlar..Çünkü ben her saat başı aramazsa kıyameti koparıyordum :1:
Bazılarına göre çok fazla bir zaman olmayabilir belkil ama ortada özel bir durum var..Hastasın..Ve ilgilenmesi gerekirdi..

Son düzenleyen: Moderatör:
bnmkıde smdı msj atmıs yıne ama cvp vermedm ben saat 7 olmasın ya gormek ıstemıyorum onu ıcımden gelmıyor onunla konusmak

Canım içinden gelmiyorsa zorlama o zaman, zaman ver kendine..Bu süreçte o da belki hatasını ve kıymetini daha net anlayabilir..

Ben bu konulşarda kıstas değilim kızlar..Çünkü ben her saat başı aramazsa kıyameti koparıyordum :1:
Bazılarına göre çok fazla bir zaman olmayabilir belkil ama ortada özel bir durum var..Hastasın..Ve ilgilenmesi gerekirdi..

haklısınız valla bilmiyorum ki ne düşüneceğimi şaşırdım yorumlarınınz için teşekkürler:16:

Canım içinden gelmiyorsa zorlama o zaman, zaman ver kendine..Bu süreçte o da belki hatasını ve kıymetini daha net anlayabilir..

msj atmadım smdıye kadar emınım saat 7 de gelecek gelmesını ıstemıyorum msj mı atsam acaba gelme bugun gorusmek ıstemıyorum dıye evet kendı kendıme kalmaya ıhtıyacım var hemde fazlasıyla :(

haklısınız valla bilmiyorum ki ne düşüneceğimi şaşırdım yorumlarınınz için teşekkürler:16:

canımcım cocuk votka ıcmıs dıyorsun carpmıs olabılır gercekten unutmustr belkı artık bu konuyu kapat lutfen bılıyorum ıcınden nasıl unuturum dıyrsun ama bak bnmkının yanında senınkı kuzu kuzu :)

canımcım cocuk votka ıcmıs dıyorsun carpmıs olabılır gercekten unutmustr belkı artık bu konuyu kapat lutfen bılıyorum ıcınden nasıl unuturum dıyrsun ama bak bnmkının yanında senınkı kuzu kuzu :)

kuzum vokta çarpmış da olsa yarın bende çarpacam bi tane manevi anlamda yani:9: :9: yok cnm unuturum yaa özür diletiyim sonra tamamen kapatcam konuyu :51:

[sıze=3]bn napım yaaaaaaaaaaaa bna cvp versın bırıııııııııııııııııııııı[/sıze]

[sıze=3]bn napım yaaaaaaaaaaaa bna cvp versın bırıııııııııııııııııııııı[/sıze]

canm yalan hoş bişi değil yani ilgisizlik kadar kötü en az... bunun çözüme kavuşması lazım yalancı biriyle evlilikte sağlıklı olmz..bazı insanlar en basit şeye yalan söylerler huy yani birazda...
daha önce söz vermiş tutmamışta.. rest çek hat değiştirmek falan yok de başkalarıylada mesajlaşmak yok de tabiki seni seçecek zaten...ama önemli olan hatasını devam ettirmemek göz dağı ver bu tip şeylere katlanamadığını bidaha olursa affedemeyeceğini söyle

özgecim benim nacizene düşüncem bir kere yapan bir daha yapar... ve YALAN... hele hele başka istemedigin kızlarla mesajlaşması hiç hoş değil ve bunu senden saklaması hiç hoş değil... bence affetme...

gunaydın kızlar
dun ıs cıkısına geldı , bnm vardıye arkadasım bazen erken gelıyo bnı kacırmasın dıye yarım saat erken gelmıs beklemıs...
bana dedıkı hat almaya gdıyoruz bn gelmıyorunm sen gıt al dedım hyr beraber gtcez dedı
neyse sesımı cıkarmadım gıttık hat aldık ona eskı hattını bana verdı almadım
zorla verdı aldım yolun ortasına attım gerı donduk bn konusmuyorum tabı o konusmaya calısıyo
maymunluk yapıyo bnı guldurmek ıcın bn yuz vermedım bna dedıkı susma konuskı bnde derdını anlıyım
sankı anlamamıs gbı eve yaklasmstk ıste bna dedıkı bnm senı aldattıgmı nasıl dusunebılırsın dedı
eskı msjlarını gordum demıstm ya o msjlar yuzunden mı guvenmıyorsun ddı
evet dedım msj atıyosun neden guveneyım bn dedım
yılbasında attım sadece bndan sonra sıfrelerımn hepsnı sana verıcem ıstedgn zaman kontrol et dedı
anladımkısusmak en ıyı cozummus suratını gormenız lazımdı
:34:

kızlar istediğim gibi olmadı hiçbişey,dün msj atmıştı gece tekrar sınavın kaçta falan sandım ki yanıma gelecek
sınavdan önce başarılar dileyen bi msj attı sınavdan çıktığımdada gelmemişti ben şok oldum ağlamaya başladım bi arkadaşım dur dedi ağlama msj at derdi ne bunun anlayalım dedi atmam dedim o hatalı ama konuşmanız lazım hep ağlayacan mı dedi...peki dedim insan sevgilsini merak eder görmeye gelir o da yok gibi bi msj attık tam hatırlamıyom gelecektim ama çok hastayım kalkamadm yazdı hala soğuk hala özür yok
ben sinirden deliriyorum ama neyse arkadaşım dediki yaz kız dedi hatanı telafi etmeni istiyorum de dedi yazdım bu demesin mi ne hatası bana sen ters davrandın diye...tam 3 saat ters davranmadığımı ilgi istediğim için soğuk davrandığımı yazdım üzülüyorum gönlümü al hastayım dedim ama yok ben bişi yapmadım diyor...bu fikir zaten bana ii gelmemişti ama arkadaşım ısrar ediyodu işe yarayacak diye

dediki ben köpek miyim rubina durmadan ters davran azarla sonrada özür diletmeye çalış..düzgünce ilgilen dedinde ilgilenmedimmi bunun için soğuk davranan sensin ben neden özür dileyeceğim ya yazıp duruyo..bende üzülüyom umrunda değil mi yazdım değil yazdı yaa sus artık yeter yazdı:53: telefon elimden düştü ağlamaya başladım tekrar, arkadaşımda hayır umrunda dedi umrunda olmasa karı gibi 2 saattir laf anlatmaya çalışmaz dedi...devam etcez dedi pes etme dedi tamam dedim

tekrar mesaj attık hasta hasta beni üzmeye değer mi neden devam ediyosun buna amacın ne gibi msjlar bu da en son tamam devam etmiyorum aşkım yazdı...ama hiç mutlu olmadım..tartışma bitsin diye diyosun dedim hayır üzülüyoz ikimizde yeter artık aşkım dedi...güya barıştık güya gönlümü aldı:36: sonrada umrunda değilmi gerçekten dedim yemin etti umrundaymıl ama çok gerginmiş

biz çok saçma şeylerden tartışıyoz genelde artık patlama noktasına gelmişmiş dayanamıyomuşmuş bunalmışmış...aslında haklı ben saçma şeylerden tartışma sık çıkarıyom ama bu hastalık özel bi durum...o da bana dediki tartışmak istemedikçe üstüme geliyosun dedi..ne bilim arkadaşım diyo ki bunalmıştır ondan böle öküz şuanda diyo...o ev arkadaşının sevgilisi eve geliyo diye kaç defa saatlerce kavga etmiştim arkadaşımda diyoki çocuğu tartıştırmaya sen alıştırdın artık laftan anlamıyo zıvanadan çıktı bi süre alttan al diyo

sonuç bu kızlar barıştık ama bu barışma şekli hiç içime sinmedi

Arkadaşım bu ilişki artık iyice yoldan çıkmaya başlamış kavgasız gününüz geçmiyor nerdeyse böyle olmazki ikinize de yazık.Ben bu yorumu genel anlamda yapıyorun,senin açtığın tüm konuları okudum tamam hastayken senle ilgilenmemesi hatalı davranış ama çocuğu bu hale sen getirmişsin artık çok üstüne gidiyorsun aşırı kıskançlıklar,aşırı tepkiler kusura bakma ama böyle nefret ettirirsin kendinden çocukta peygamber sabrı varmış hala ayrılma kararı almadı şaşıyorum.

a aaaaaa yuh yani insan bu kadar vurdumduymaz olur mu ya! Bu çocuktan hayır gelmez.Seven insan sevdiğine birşey olacak diye meraklanır aklı kalır gözünün içine bakar.Yani bunu burada sormana bile grerek yok senin anlaman gerek.

a aaaaaa yuh yani insan bu kadar vurdumduymaz olur mu ya! Bu çocuktan hayır gelmez.Seven insan sevdiğine birşey olacak diye meraklanır aklı kalır gözünün içine bakar.Yani bunu burada sormana bile grerek yok senin anlaman gerek.

ama biz çok uzun zamandır çıkıoyruz ilk kez böyle bişi oluyr tabiki anlarım normalde ama erkek arkadaşım bi dediğimi iki etmez normalde kırmaz her istediğimi yapar...

gece konuştuk ve dediki o kadar çok tartışıyoruz ki dengem bozuldu tartışma kaldıramıyorum sadece tatlı dille söylemeni istiyorum dedi

duduk yere soğuk davranan sensin dedi hesap soruyosun bana dedi en son iim dememiştim onu yanlış haırlamıştı işte o gün unuttum aşkım demişti ben uzattıkça uzatmıştım

tabiki hastayken ilgilenmesi lazımdı; ama sırf bunun için ayrılamam dediğim gibi ilk kez böyle çünkü

mesela bugün buluşcaz nereye gideceğiz benim istediğim yere yani çocuk çoğu tercihi bana bırakıyor dediğim dedik biri değil bu sebepten ayrılırsam çok üzülürüm

mesela o da dün hastaydı sadece geçmiş olsun dedim başkada sormadım o da bunu sorun etmedi ki konusunu bile açmadı

hani seven insan nasıl davranır derseniz gece çalışıpta 1 saat bile uyumadan yanıma görmeye gelen adam bu o yüzden sevmiyor diyemiyorum ve ayrılamıyorum

Son düzenleme:
geçenlerde okulda ben kızlarlaydım sevgilimde erkeklerle...arada ona bakıodum..bi kız gitti sevgilimin yanına çaakmak istedi,yaktı sigarayı çakmağı verdi sevgilim arkasına döndü ama kız bakıyo ya gitmedii svgilimin tarafına döndü benimki yine bakmadı kızda gitti..ben çok sinirlendim ama okulda tartışmak istemiyodum güzelce anlattım aşkım böyle böyle oldu kızlara çakmak vermek yok dedim tamam aşkım dedi bilseydim kızcağını vermezdim dedii...hani odun olsa her konuda ya ne olcak çakmak vermekten falan demez mii...yook demedi bidaha vermem dedi

Son düzenleme:
Back
X