Rica ederim, ancak her şeyi basite indirgemeye çok alıştık biz. Tanrı verdi canı veya bazı inançlara göre vermedi her neyse ama bir can var ortada değil mi? Tamam kocan aldatabilir, kandırabilir, bir dolu şey başına gelebilir, herkesin başına gelebilir. Buradaki üyelerden de kötü yorumlar alabilirsin ki ben de aldım zamanında. Ama tüm bu sebepler ölümü gerektirmez. Can bu kadar ucuz değil, hele ülkece içinde bulunduğumuz tabloya bakılırsa bu kadının yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil. Onca yaşam dolu insan isteği dışında öldürülürken bunun yaptığı reva mı ya? Yok ucuz olamaz bu kadar, olmamalı.
Kötü yorum ve tepkilere gelince, bugün iyi derler yarın kötü derler. Fakat her olay ve kişiden bir şeyler öğrenirsin. Bu sitede kötü zamanlarım da oldu, ben de yerildim yeri geldi. Kimi zaman da övüldüm, sevenim de vardır illaki. Fakat en zor zamanımda yanımda oldular, koskoca bir tehlikeden çevirdiler beni. Herkese tekrar teşekkür ediyorum kızlar. YAŞAMIMA yön verdiğiniz için. Fakat ceza da aldım uyarı da aldım, tartışmalara da girdim, bunlar tuzu biberi. Çünkü bdv bir ailedir, aile içinde her şey olabilir.
Bu sitenin varlığı için Mune ve Kazen' e teşekkür ediyorum. İyi günler.