bi onceki konumda beni elstirenlere mujde

o zaman ne gelip burda millete b.k atıyon işin gucun blöf kendını acındırma koca kavgasını geldın kk ya mal ettın.
öncekı konunda da çocuklarını kullandıgını söylemiştim tamamen emın oldum.

Aynen @Bilgece bende esimle sorunlar yaşıyorum yaşamayan yoktur eğer buraya o konuyu actiysan her yoruma karşı hazırlıklı olacaksın. Ne bu sizin yuzunuzden intihar ediyorum falan ediyosanda git et ne buraya yaziosun! Bizene biz mi seni bu hale getirdik. Pazar pazar strese girdim ya .

kuma ne alaka çözemedım? evlı barklı insan nasıl kuma gıdebılıyor?
bazı seylerın anlamı bılınmeden konusuluyor gercekten.
şov yapma arkadaşım burada, dolmussun duygusala baglamıssın olayı
burada konu acıyorsun yorumlara da kızmaman lazım. hakaret olmadıgı sürece elbette.

bence sen feci kocana kızmıssın, burada söylenenler bahanen olmus
patlıyorsun burada. bu patlama kocana aslında.
çoluğun çucugun var bi erkek için degmez. boşanmıyorsan akısına bırak bazı seylerı, ilgisiz kal belkı zamanla düzelir bazı seyler. çok da hazmedemıyorsan boşan o zaman. biirini seç
seçtiğinin de arkasında dur. zehır etme hayatı kendıne

Madem esinin sarilmasina ihtiyacin var niye buraya yazip icimizi kaldiriyorsun arkadasim? Bizi intiharindan sorumlu tut gelsin kocan bi sarilsin ohh hersey gulluk gulistanlik.. bu ne yaa!

İhtiyacınız olan tek şey ciddi bir tedavi.
Çok bencilce yaptığınız.

kul hakkına girdin buradaki bunca insanı üzerek hamlesi var hastası var

kpnu sahibi gelip de müjde sizin yüzünüzden intihar ediyorum diye konu açarken sorun yok.. biz ilgi çekmeye çalışıyorsun diyince mi şok oldunuz, kanınız çekildi ?

Madem esinin sarilmasina ihtiyacin var niye buraya yazip icimizi kaldiriyorsun arkadasim? Bizi intiharindan sorumlu tut gelsin kocan bi sarilsin ohh hersey gulluk gulistanlik.. bu ne yaa!

Bize kim sarilacak de mi mismo?

Boyle durumlarda sanirim siddete basvururm su an yanimda olsaydi. Cok sinirlendim. Gercekten yapsa varya kendime gelemem. Cabuk etkilenen bir insanim. Ama bi tek kendilerini dusunuyorlar sinir oluyorum..

Kadına bak adam gelip sarilinca duzelirmus ihtiyacı buymus! Git isine ya insanların duygularıyla oynama bir gün grcekten o duruma düşersin haddini bil! Zaman kaybı

Ama ben israrla evlendikten 2 ay sonra haberim oldu eski esiyle gortugunden dedigim halde yuva yikan deniliyo. Bu nasil agir bi laf. Boyle degildim ben yemin ederim
kime neyı ıspat etmeye calısıyorsun? neden yani?
burada senı ne yazdıysan o kadar bılecekler, hatta bazıları işine geldıgı gibi görecek
önemlımı yani bütün bunlar, sanal alem burası
bu kadar ciddiye alma

kpnu sahibi gelip de müjde sizin yüzünüzden intihar ediyorum diye konu açarken sorun yok.. biz ilgi çekmeye çalışıyorsun diyince mi şok oldunuz, kanınız çekildi ?
Bi insanı intihara sürükleyen tek bir sebep olmaz;herşey birikir bi nokta gelir sebep o zanneder insan.ki sağlıklı bi psikolojide olan insan tanımadığı insanların yorumlarına bakıp ay onlar böyle şefi intihar edicem demez.sizin yüzünüzden değil hiçbir şey.bunun empatisi bu kadar zor olmamalı.ve evet intihar niyeti olan bi insanın bunu belirtmesini direkt olarak İLGİ ÇEKMEK İSTİYOSUN diye yargılamak çok çok yanlış.yakın Zaman'larda olan Mehmet pişkin i düşünün lütfen onun videosu da internete ilk düştüğünde ilgi çekmek istiyo yeaa denmişti.

Olaya bak ya. Herkes psikiyatrist. İntihar edecek kişi buraya yazmazmış, ilgi çekmeye çalışıyormuş. Nereden biliyorsunuz arkadaşım. Çatıya çıkıp intihar edeceğim diyen adama atla atla diye tezahürat yapanlardan farkınız yok.

Konu sahibi sen de buranın gazına gelip saçma sapan bir şey yapma. Burası öyle herkesin birbirinin iyiliğini istediği bir platform falan değil. Berbat hayatı olan, çoluk çocuk yaşta sayılabilecek bir sürü ruh hastası burada bilirkişi gibi konuşur. Çocuklarına yazık, hiçkimse anne yerini tutmaz.

ciddiysen eger, oyle bsy yapip iki dunyani da yakma..
ek olarak, kimseye mujde vermene gerek yok, sanal ortam burasi, kimse seni elestirince basi goge ermiyor(ona buna surekli saldiranlardan bahsetmiyorum), bi hatan varsa soylenir, kaldiramayacaksan yazmayacaksin buralara.. simdi sen mujde(!) veriyorum diyerek kime laf carptin bilemiycem ama kimsenin derdi olacagini sanmiyorum.. o yuzden bu triplere girmeye gerek yok..

Son düzenleme:
Her zorluktan sonra bir kolaylık mutlaka vardır...DE ki ; Allah bana yeter... Sizin bizim tanrımız diye bir. Kavram yok bizi yaradan Allah mutlaka neler yapqcağımozıda biliyor anneymişin yawrularını düşün hiçbirşey insanın kendi canından daha değerli olamaz kardeşim...

Ya var ya bu tip insanlar çok vicdansız. Millete vicdansız diyorsun ancak, şu yaptığın nedir?
Buraya bile isteye konu açıyorsun ki bu yorumlara açığım demektir. Sonra da yazılanlar olumsuz olunca da burayı da işin içine katıp kendi cinayetini herkese birden yüklüyorsun. Şimdi bunca insanı zan altında bırakmaya ne hakkın var senin söyler misin? Aklınca giderken bir parça da herkesin kucağına acı bırakmak. Amacın benim canım yandıysa herkesinki yansın yönünde. Ve üzgünüm ama evet bu seni iyi bir insan yapmaz. Umarım hatanı anlarsın geç olmadan.
Ha bu arada biri canının acımasını istemiyorsa o kişinin canını yakamazsın. Şimdi bu bir paragrafınla bazılarının tek bir kılı bile hareket etmemiştir. Önceki konunu görmedim ve yorum da yapmadım ancak yapmış olsaydım kendimi suçlu falan da hissetmezdim.
Hadi bunları geçelim pireye kızıp yorgan yakmak denir senin bu yaptığına arkadaşım, el aleme kızıp, kocaya dellenip çocukları anasız bırakmaya için el veriyorsa hiçbir şey diyemem sana ben. Annelik bilincine varamadıysan daha biz ne diyelim sana?

Bize kim sarilacak de mi mismo?

Boyle durumlarda sanirim siddete basvururm su an yanimda olsaydi. Cok sinirlendim. Gercekten yapsa varya kendime gelemem. Cabuk etkilenen bir insanim. Ama bi tek kendilerini dusunuyorlar sinir oluyorum..
senin yine kocan var bende o da yok.. ay asıl ben ölemm öleemmm çekilin yoldan

eline koluna sağlık

bir önceki konuyu ve bu konunun tamamını okumadınız sanırım. eşimi bekliyorum gelip bana sarılırsa geçer diyor konu sahibi. herşeyi bu kadar dramatize etmeye gerek yok. kaldı ki sizin söylediğiniz olayı bilmiyorum ama istisnalar kaideleri bozmaz ve bu bilimsel olarak da kanıtlanmış birşey. 'intihar edeceğim ' diyen ve hatta hap ile intihar etmeye çalışanların çoğunun amacı dikkat çekmek. böyle bir niyeti varsa dahi buradaki insanları zan altında bırakmaya gerek yok. bir önceki konu için söylüyorum buraya konu açıyorsa olumlu- olumsuz tüm eleştirilere de açık olmalı. eşiyle sorunu olan herkes gelip burada anlatmıyor sonuçta, anlatanlar da iyi-kötü eleştiriye açık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…