- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Yok esime tam sunu yazdim. Seni cok sevdim cocuklarimida cok sevdim onlara iyi bak ben iyi bakamdim dedim. Simdi onu bekliyorum sonkez konusalim dedi. Ve zaten beni iylestirecek tek sey onun sarilmasi. Bilmiyorum ona inanmam lazim ihtiyacim olan tek sey bu.
Aynen @Bilgece bende esimle sorunlar yaşıyorum yaşamayan yoktur eğer buraya o konuyu actiysan her yoruma karşı hazırlıklı olacaksın. Ne bu sizin yuzunuzden intihar ediyorum falan ediyosanda git et ne buraya yaziosun! Bizene biz mi seni bu hale getirdik. Pazar pazar strese girdim ya .Lutfen buraya intihar mesajlari yazmayin.
Hele hele sizin yuzunuzden intihar ediyorum diye hic yazmayin. Evinizdeki huzursuzlugu bize baglamayin.
Ben kac yillik uyeyim esimle ilgili kotu bir söz bile buraya yazmamisimdir. Tartismiyor muyuz elbet tartisiyoruz. Ama kalkip da millete anlatmiyorum.
Kendi aranizda cozun meselenizi madem bu kadar etkileniyorusnuz. Bizi niye araya katiyorsunuz??
kuma ne alaka çözemedım? evlı barklı insan nasıl kuma gıdebılıyor?Tesekkurler herkese gercekten. Ben artik bu yuku tasiyamiyor kaldiramiyorum. Gunlerdir dusunuyorum. Ekmegim asim kan oldu bana. Ben kuma gitmedim. Kimsenin yuvasini bozmadim. Bende madurum. Ben bu cikmaza cekildim. Battim artik camurun icine. Duzelsin diye cabaladikca olmuyo. Donusum yok dedigimde inanmadi kimse bana. Simdi daha cok donusu olmayan bi yola gidiyorum ve sizin tanrilariniza artik inanmiyorum. Varsa gercekten bi yaradan beni bu halede onun yazdigi kader getirmedimi. Cocuklarimi babasiz birakmaktan korkuyodum ya artik annesiz birakiyorum. Burada yazilanlardan sonra artik tamamen bittigimi anladim. Boyle yasayamiyorum. Donemiyorum gidemiyorum mutlu olamiyorum. Sadece buradaki degil tum hayatimda beni bu seviyeye getiren herkese minnettarim. Varsa yaradan cehennemde bulusmak umidiyle.
Yok esime tam sunu yazdim. Seni cok sevdim cocuklarimida cok sevdim onlara iyi bak ben iyi bakamdim dedim. Simdi onu bekliyorum sonkez konusalim dedi. Ve zaten beni iylestirecek tek sey onun sarilmasi. Bilmiyorum ona inanmam lazim ihtiyacim olan tek sey bu.
kpnu sahibi gelip de müjde sizin yüzünüzden intihar ediyorum diye konu açarken sorun yok.. biz ilgi çekmeye çalışıyorsun diyince mi şok oldunuz, kanınız çekildi ?Tamam şimdi gördüm sanırım bildirilmiş. Bu arada ne kadar kötüsünüz ya konuyu bilmiyorum üyeyi tanımıyorum ; ama intihar etmeyi düşünüyor um diye yazan birisine ilgi çekmeye çalışıyorsun , geber ,öl rezil gibi ifadeler şok oldum,kanım çekildi resmen .onun psikolojisini bi tek o kişi anlar.ne kadar da her şeyi bilip her şeye hakimsiniz !
Madem esinin sarilmasina ihtiyacin var niye buraya yazip icimizi kaldiriyorsun arkadasim? Bizi intiharindan sorumlu tut gelsin kocan bi sarilsin ohh hersey gulluk gulistanlik.. bu ne yaa!
kime neyı ıspat etmeye calısıyorsun? neden yani?Ama ben israrla evlendikten 2 ay sonra haberim oldu eski esiyle gortugunden dedigim halde yuva yikan deniliyo. Bu nasil agir bi laf. Boyle degildim ben yemin ederim
Bi insanı intihara sürükleyen tek bir sebep olmaz;herşey birikir bi nokta gelir sebep o zanneder insan.ki sağlıklı bi psikolojide olan insan tanımadığı insanların yorumlarına bakıp ay onlar böyle şefi intihar edicem demez.sizin yüzünüzden değil hiçbir şey.bunun empatisi bu kadar zor olmamalı.ve evet intihar niyeti olan bi insanın bunu belirtmesini direkt olarak İLGİ ÇEKMEK İSTİYOSUN diye yargılamak çok çok yanlış.yakın Zaman'larda olan Mehmet pişkin i düşünün lütfen onun videosu da internete ilk düştüğünde ilgi çekmek istiyo yeaa denmişti.kpnu sahibi gelip de müjde sizin yüzünüzden intihar ediyorum diye konu açarken sorun yok.. biz ilgi çekmeye çalışıyorsun diyince mi şok oldunuz, kanınız çekildi ?
Tesekkurler herkese gercekten. Ben artik bu yuku tasiyamiyor kaldiramiyorum. Gunlerdir dusunuyorum. Ekmegim asim kan oldu bana. Ben kuma gitmedim. Kimsenin yuvasini bozmadim. Bende madurum. Ben bu cikmaza cekildim. Battim artik camurun icine. Duzelsin diye cabaladikca olmuyo. Donusum yok dedigimde inanmadi kimse bana. Simdi daha cok donusu olmayan bi yola gidiyorum ve sizin tanrilariniza artik inanmiyorum. Varsa gercekten bi yaradan beni bu halede onun yazdigi kader getirmedimi. Cocuklarimi babasiz birakmaktan korkuyodum ya artik annesiz birakiyorum. Burada yazilanlardan sonra artik tamamen bittigimi anladim. Boyle yasayamiyorum. Donemiyorum gidemiyorum mutlu olamiyorum. Sadece buradaki degil tum hayatimda beni bu seviyeye getiren herkese minnettarim. Varsa yaradan cehennemde bulusmak umidiyle.
senin yine kocan var bende o da yok.. ay asıl ben ölemm öleemmm çekilin yoldanBize kim sarilacak de mi mismo?
Boyle durumlarda sanirim siddete basvururm su an yanimda olsaydi. Cok sinirlendim. Gercekten yapsa varya kendime gelemem. Cabuk etkilenen bir insanim. Ama bi tek kendilerini dusunuyorlar sinir oluyorum..
eline koluna sağlıkYa var ya bu tip insanlar çok vicdansız. Millete vicdansız diyorsun ancak, şu yaptığın nedir?
Buraya bile isteye konu açıyorsun ki bu yorumlara açığım demektir. Sonra da yazılanlar olumsuz olunca da burayı da işin içine katıp kendi cinayetini herkese birden yüklüyorsun. Şimdi bunca insanı zan altında bırakmaya ne hakkın var senin söyler misin? Aklınca giderken bir parça da herkesin kucağına acı bırakmak. Amacın benim canım yandıysa herkesinki yansın yönünde. Ve üzgünüm ama evet bu seni iyi bir insan yapmaz. Umarım hatanı anlarsın geç olmadan.
Ha bu arada biri canının acımasını istemiyorsa o kişinin canını yakamazsın. Şimdi bu bir paragrafınla bazılarının tek bir kılı bile hareket etmemiştir. Önceki konunu görmedim ve yorum da yapmadım ancak yapmış olsaydım kendimi suçlu falan da hissetmezdim.
Hadi bunları geçelim pireye kızıp yorgan yakmak denir senin bu yaptığına arkadaşım, el aleme kızıp, kocaya dellenip çocukları anasız bırakmaya için el veriyorsa hiçbir şey diyemem sana ben. Annelik bilincine varamadıysan daha biz ne diyelim sana?
bir önceki konuyu ve bu konunun tamamını okumadınız sanırım. eşimi bekliyorum gelip bana sarılırsa geçer diyor konu sahibi. herşeyi bu kadar dramatize etmeye gerek yok. kaldı ki sizin söylediğiniz olayı bilmiyorum ama istisnalar kaideleri bozmaz ve bu bilimsel olarak da kanıtlanmış birşey. 'intihar edeceğim ' diyen ve hatta hap ile intihar etmeye çalışanların çoğunun amacı dikkat çekmek. böyle bir niyeti varsa dahi buradaki insanları zan altında bırakmaya gerek yok. bir önceki konu için söylüyorum buraya konu açıyorsa olumlu- olumsuz tüm eleştirilere de açık olmalı. eşiyle sorunu olan herkes gelip burada anlatmıyor sonuçta, anlatanlar da iyi-kötü eleştiriye açık olacak.Bi insanı intihara sürükleyen tek bir sebep olmaz;herşey birikir bi nokta gelir sebep o zanneder insan.ki sağlıklı bi psikolojide olan insan tanımadığı insanların yorumlarına bakıp ay onlar böyle şefi intihar edicem demez.sizin yüzünüzden değil hiçbir şey.bunun empatisi bu kadar zor olmamalı.ve evet intihar niyeti olan bi insanın bunu belirtmesini direkt olarak İLGİ ÇEKMEK İSTİYOSUN diye yargılamak çok çok yanlış.yakın Zaman'larda olan Mehmet pişkin i düşünün lütfen onun videosu da internete ilk düştüğünde ilgi çekmek istiyo yeaa denmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?