myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Ya vicdansiz demeyin lutfen nasil bi ruh halimde oldugumu bilen varmi. Ben evlatlari icin herseyi yapabilecek kadar seven bi anneyim. Hicmi kimse boyle hissetmiyor. Ve bu hale gelirken canini yakan insanlara soylemiyor. Ve evet asla yapamiycam intehar konusunu elim kackere gittiyse her seferinde bi kez daha koklycam dedim cocuklarimi. Esim geldigindede bosanmak istiyorum diycem. Cunku evet beni bu hale getiren onun yaptiklari
önce intihar etmeye geldin , sonra eşim gelsin sarılsın geçer dedin, şimdi de gelsin boşanmak istiyorum diyeceğim diyorsun ? arkadaş git tedavi ol cidden buna çok ihtiyacın var. o 2 bebeye yazık.. bu arada biz 'ilgi çekmeye çalışıyorsun ' dediğimizde biza tü kaka vicdansız diyen insanlar da şu an belki anlamışlardı ne demek istediğimizi...Ya vicdansiz demeyin lutfen nasil bi ruh halimde oldugumu bilen varmi. Ben evlatlari icin herseyi yapabilecek kadar seven bi anneyim. Hicmi kimse boyle hissetmiyor. Ve bu hale gelirken canini yakan insanlara soylemiyor. Ve evet asla yapamiycam intehar konusunu elim kackere gittiyse her seferinde bi kez daha koklycam dedim cocuklarimi. Esim geldigindede bosanmak istiyorum diycem. Cunku evet beni bu hale getiren onun yaptiklari
Rica ederim, ancak her şeyi basite indirgemeye çok alıştık biz. Tanrı verdi canı veya bazı inançlara göre vermedi her neyse ama bir can var ortada değil mi? Tamam kocan aldatabilir, kandırabilir, bir dolu şey başına gelebilir, herkesin başına gelebilir. Buradaki üyelerden de kötü yorumlar alabilirsin ki ben de aldım zamanında. Ama tüm bu sebepler ölümü gerektirmez. Can bu kadar ucuz değil, hele ülkece içinde bulunduğumuz tabloya bakılırsa bu kadının yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil. Onca yaşam dolu insan isteği dışında öldürülürken bunun yaptığı reva mı ya? Yok ucuz olamaz bu kadar, olmamalı.eline koluna sağlık
Ya vicdansiz demeyin lutfen nasil bi ruh halimde oldugumu bilen varmi. Ben evlatlari icin herseyi yapabilecek kadar seven bi anneyim. Hicmi kimse boyle hissetmiyor. Ve bu hale gelirken canini yakan insanlara soylemiyor. Ve evet asla yapamiycam intehar konusunu elim kackere gittiyse her seferinde bi kez daha koklycam dedim cocuklarimi. Esim geldigindede bosanmak istiyorum diycem. Cunku evet beni bu hale getiren onun yaptiklari
Arkadaşım deli misin divane misin ya, burada yazılanları hayatının merkezine almakta nedir. Kim kimi tanıyor burada biz ne anlatıyorsak o kadarına göre yorum yapıyor öncemizi bilmez sonramızı bilmez. Allah a isyan edecek yavrularını terk edecek kadar kimse de bişey yazmadı sana abartma. Herkes seçtiği hayatı yaşar. Burası sanal alem adı üstünde. Daha dün "Bu hayat benim değil" diye açılan konuda neler çıktı ortaya. Hey Allah ım. intihar etmeyeceğini biliyorumda psikolojinin bu kadar bozulması bile saçma.Ya vicdansiz demeyin lutfen nasil bi ruh halimde oldugumu bilen varmi. Ben evlatlari icin herseyi yapabilecek kadar seven bi anneyim. Hicmi kimse boyle hissetmiyor. Ve bu hale gelirken canini yakan insanlara soylemiyor. Ve evet asla yapamiycam intehar konusunu elim kackere gittiyse her seferinde bi kez daha koklycam dedim cocuklarimi. Esim geldigindede bosanmak istiyorum diycem. Cunku evet beni bu hale getiren onun yaptiklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?