bi onceki konumda beni elstirenlere mujde

Aaa neden bu isyan? Bi onceki konuya bakip donucem. Bi saniye

Ya vicdansiz demeyin lutfen nasil bi ruh halimde oldugumu bilen varmi. Ben evlatlari icin herseyi yapabilecek kadar seven bi anneyim. Hicmi kimse boyle hissetmiyor. Ve bu hale gelirken canini yakan insanlara soylemiyor. Ve evet asla yapamiycam intehar konusunu elim kackere gittiyse her seferinde bi kez daha koklycam dedim cocuklarimi. Esim geldigindede bosanmak istiyorum diycem. Cunku evet beni bu hale getiren onun yaptiklari

Bence sen bi çay koy annen kocan polis çoluk çocuk için birlikte,milletide salak yerine koyup ajitasyon yapmayin..ayıp yahu nasıl bir millet olduk biz böyle...

Bugunun hayatimda donum noktasi olmasini istiyorum umarim oylede olacak ve yasantimin devamindada sadece cocuklarimi istiyorum yanimda

Az once sariliyodun simdi bosanmak mi istiyosun? Ya sen bi otur sakin kafayla ne yapmak istedigini düşün bence..

önce intihar etmeye geldin , sonra eşim gelsin sarılsın geçer dedin, şimdi de gelsin boşanmak istiyorum diyeceğim diyorsun ? arkadaş git tedavi ol cidden buna çok ihtiyacın var. o 2 bebeye yazık.. bu arada biz 'ilgi çekmeye çalışıyorsun ' dediğimizde biza tü kaka vicdansız diyen insanlar da şu an belki anlamışlardı ne demek istediğimizi...

eline koluna sağlık
Rica ederim, ancak her şeyi basite indirgemeye çok alıştık biz. Tanrı verdi canı veya bazı inançlara göre vermedi her neyse ama bir can var ortada değil mi? Tamam kocan aldatabilir, kandırabilir, bir dolu şey başına gelebilir, herkesin başına gelebilir. Buradaki üyelerden de kötü yorumlar alabilirsin ki ben de aldım zamanında. Ama tüm bu sebepler ölümü gerektirmez. Can bu kadar ucuz değil, hele ülkece içinde bulunduğumuz tabloya bakılırsa bu kadının yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil. Onca yaşam dolu insan isteği dışında öldürülürken bunun yaptığı reva mı ya? Yok ucuz olamaz bu kadar, olmamalı.
Kötü yorum ve tepkilere gelince, bugün iyi derler yarın kötü derler. Fakat her olay ve kişiden bir şeyler öğrenirsin. Bu sitede kötü zamanlarım da oldu, ben de yerildim yeri geldi. Kimi zaman da övüldüm, sevenim de vardır illaki. Fakat en zor zamanımda yanımda oldular, koskoca bir tehlikeden çevirdiler beni. Herkese tekrar teşekkür ediyorum kızlar. YAŞAMIMA yön verdiğiniz için. Fakat ceza da aldım uyarı da aldım, tartışmalara da girdim, bunlar tuzu biberi. Çünkü bdv bir ailedir, aile içinde her şey olabilir.
Bu sitenin varlığı için Mune ve Kazen' e teşekkür ediyorum. İyi günler.

Aklın yolu bir. Kendinden başka kimseden sana hayır gelmez. Kocam sarılsın falan geç bunları. Madem mutsuzsun ayrıl, çocuklarına sahip çık. Yeni hayat kur.

Ve senin yerinde olsam bu utanç dolu konuyu ve üyeliğimi kapatır burada da sil baştan başlarım. Zira yaptığın çok çirkin.

İki konunu da okudum, boşanmamakla iyi etmişsiniz. Şu an doğru zaman değil çünkü.
Duygusaln değil mantıklı düşünün.
Buradakiler de boşan moşan demişler ama hikaye adamın ilk eşiyle empati kurup öyle cevaplamışlar
Adam sizle evlenmiş sonuçta, o kadın avucunu yalamış.mesajlarda da kadına sevgi sözcükleri söylememiş demişsiniz. Aldatma yok ama başka bir iş çeviyorlar...
Şu aşamada sessiz kalıp takipte olun, duygusal davranmayın.

Arkadaşım deli misin divane misin ya, burada yazılanları hayatının merkezine almakta nedir. Kim kimi tanıyor burada biz ne anlatıyorsak o kadarına göre yorum yapıyor öncemizi bilmez sonramızı bilmez. Allah a isyan edecek yavrularını terk edecek kadar kimse de bişey yazmadı sana abartma. Herkes seçtiği hayatı yaşar. Burası sanal alem adı üstünde. Daha dün "Bu hayat benim değil" diye açılan konuda neler çıktı ortaya. Hey Allah ım. intihar etmeyeceğini biliyorumda psikolojinin bu kadar bozulması bile saçma.

içiniz rahatlayacaksa ben eski konunuza baktım, kuma gittiğinizi düşünmüyorum. adamla boşandığı dakika mahkemeden çıkarken bile tanışsanız kuma gittiğinizi yine düşünmezdim. resmen biten bir evlilik sonuçta.

bebekleriniz çok küçük yanlış şeyler yapıp onların da hayatını karartmayın. buraya da giren herkes bilirkişi değil onların lafını bu kadar ciddiye alıp bühühü yuva yıktım moduna girmeyin. böyle sanal yerlerde herkes kendini ayh benim kocişim mükemmel evliliğim harika diye ahkam kesenler çok olur öyle olmadığı halde.

boşanacaksanız boşanın, ama öyle isyankar tavırlara çocuklarınız için girmeyin. onların size ihtiyacı var belli ki babalarından pek hayır göremeyecekler tutunacak dalları siz olun.

Kocamiqmn sarilmasindan kastm yaralarimi sarmasiydi. Sonra dedimki ihtiyacin yok senin. Sen neler atlattin bunuda atlatacaksin. Kimseyi guldurmeyeceksin dusman sevindirmiyceksin. Cocuklarinida kimsenin eline birakmiycaksin.Ozur diliyorum sizdende ama bi cinnet aniydi. Ne deseniz haklisiniz

Anaaammmm noluyoruz yahu biri sayenizde oluyorum iste rahatlayin der gibi biso yazar diger geber der tobe tobe kk noluyor yahuuuu bi anlayan varsa banada anlatabilirmi acep...

öff sıktı bu intihar konuları
kesinlikle vicdansız intihar edecek kıvama gelmiş birine atla sıkıysa diyecek biri değilim
ama bana intihar edeceğim diye konu açanlar bir ara çok oluyordu boğaz köprüsünün dibine gelip istediklerim yapılmazsa atlarım bana şunu getirin bunu getirin diyenlere benziyor
başka biri daha konu açmıştı sanırım
hem de çocuklarına uyku ilacı vermekten falan söz ediyordu millet çıldırdı burada epey bir saat girmedi siteye sonra ortaya çıktı kendisi
nedeni kocişkosu onu aldatıyormuş boşanacaklarmış
sen bu kadar zayıfsan bir adam için kendini öldürecek kıvama geldiysen buradakiler ne yazsın
konu sahibi de kocası ve yalanları yüzünden bu halde suçu kk kadınlarına atmaya çalışıyorsun yani birini intihar edecek konuma getirdiniz diyorsun
ben söyleyeyim intihar edersen olacağı Allah yolunda en büyük günahı işleyeceksin inanıyorsan
geride kalanlar belki adını ağzına bile almak istemeyecekler
çocuklarını boynu bükük bırakacaksın belki kendilerini bıraktığın için senden nefret edecekler
çok sevdiğin ayrıldığın için öleceğin kocan da bir seneye kalmadan ya başka biriyle evlenecek ya eski karısına geri dönecek çocukların onların eline bakacak

Bişey anlamadım ya biri olayı anlatabilirmi??
Tek anladığım konu sahibi ateist (onuda yanlış anlamış olabilirim)

Ve enteresan olan babalarida zaten gelmedi daha. Simdi anliyorum acaba nasil yapiyorlar dediklerimi. Cinnet ani farkli oluyormus demekki. Buda bana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…