İyi geceler kızlar.. Yazmasam çatlayacaktım akşamdan beri sinirlerim tepemde uyku da tutmadı sinirden ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..
Konuma gelecek olursak konu benim işgüzar kocam.. İşi dolayısıyla şu an şehir dışında.. Akşam bi mesaj attı.. (Şu numara amirin eşinin numarası yarın akşam 6 da uçağı iniyo yengeyi gider alırsın..) bi an şaka yapıyo falan sandım ne uçağı ne yengesi dedim? Bizim amirin eşi burda kimsesi yok yarın sen gidip havaalanından al yazdı.. Dedim kadını tanımam etmem boynuma kart yazıp havaalanında karşılayayım istersen tur şirketleri yapar ya o şekilde yok diyo bak numarası var kadını ara tanışın dedi ciddi ciddi.. X dedim saçmalama bu nerden çıktı bana sormadan bu ne emrivaki dedim karnım burnumda uzun yol işim var mı önce bi deseydin ben bi eşime sorayım müsaitse o alabilir eşinizi diye.. Yok sen anlamıyorsun hiç kimseleri yok falan dedi pişman ettin dediğime dedi.. Gönül koydu falan üzüldüm amiriyle arkadaş gibiler benim yüzümden aralarının bozulmasını istemedim.. Gönülsüz bir şekilde tamam dedim ama içim içimi kemiriyor kızlar haksız mıyım sizce benim ne işim var ya sonuçta eşimin amiri benim değil kadın benden küçük çocuk sayılır 6 aylık hamile halimle zoruma gidiyor yani.. Eşim geldikten sonra nasıl bi tavır takınmalıyım sizce.. Bana sormadan yaptığı bu emrivakiden hoşlanmadığını nasıl belli etmeliyim..? Çok sıkıntılı bi işi var genelde tartışma çıkarmamaya çalışırım ama bu yaptığı fazla geldi bana.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..