Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vicdanen rahat edemedigim icin soylemedim daha once, ama beni tanidigi halde, nekadar rahat oldugumu ve tepkimin kesinlikle espiri yolla olayi kapatmak oldugunu bildigi halde susmasi rahatsiz etti beni sanirim.Üstünden zaman geçti ...bence en guzeli o an sıcağı sıcağına konuşmakti veya üstüne cizik çekip birdaha birşey paylaşmamak . Yüzsüz bı arkadaşmıs çünkü... Verdigimde pantolonda birşey yoktu bile diyebilir...
oyle diyosaniz.söylediği şeyi okudum. nicklerin ing olması ile konu içinde ing kelimeleri kullanmak arasında fark var.
Offff takıla takıla kelimelere takılanlar...
Üstelik nick Türkçe olmayan mı dersin , kaç kere yabancı kelime kullandigini görmemiz mı dersin...
Arkadaşınızla konustunuz mu konu sahibi
Eğer Türkçe için bu forumda onlarca tartışma çıkmışsa , gelişigüzel yazılıyor diye veryansın ediliyorsa , kelimelere takılmakta normal.
Şive farkı olarak bir kelime kullanılsa sayfalarca o kişiyle dalga geçiliyor.
Ancak , konu ingilizce kelime olunca , " dünya kullanıyor " diye kabul ediliyor.
Tuhaf değil mi ?
Arkadaşın iyi niyetinden supheliyim utandığı için sakladığını da sanmam çünkü sizden kıyafet isteyecek kadar samimi...vicdanen rahat edemedigim icin soylemedim daha once, ama beni tanidigi halde, nekadar rahat oldugumu ve tepkimin kesinlikle espiri yolla olayi kapatmak oldugunu bildigi halde susmasi rahatsiz etti beni sanirim.
haklisiniz, bisey soylemiicem, konuyuda burda kapatiyorum.
Konu pantolon muEğer Türkçe için bu forumda onlarca tartışma çıkmışsa , gelişigüzel yazılıyor diye veryansın ediliyorsa , kelimelere takılmakta normal.
Ancak , konu ingilizce kelime olunca , " dünya kullanıyor " diye kabul ediliyor.
Tuhaf değil mi ?
Takilmanizda sorun yok, yanliz profesyonel bir ortamda bulunmuyoruz. Basin aciklamasi, onemli bir e-mail, herhangi bir makale vs yazmiyoruz burada degil mi? Alti ustu ufacik bi konu acmisim burada. Abarttiginizi dusunuyorum. Populer dil konusmak icin yazmadigimdan emin olabilirsiniz. Turkiye'de yasamiyorum, sizin Turkce bilginize sahip degilimdir buyuk ihtimal, bu kelimeleri yazarken 'Turkce karsiti neydi yaa' diye dusunmedim bile. Dusunsem elbette bir karsitini bulur oyle yazardim, ama ne gerek duydum nede ihtiyac duydum. Yani musadenizle birakinda kendim karar vereyim neyi nasil yazacagima.Eğer Türkçe için bu forumda onlarca tartışma çıkmışsa , gelişigüzel yazılıyor diye veryansın ediliyorsa , kelimelere takılmakta normal.
Tuhaf değil mi ?
sdslassldiasd???? ciddi misiniz yahu ahahaha!!! sizin bu harfleri bir araya getirip akliniz sira havali olmaya calismaniza mi guleyim, yoksa benim uc bes ingilizce kelime kullanmamla havali olmaya calismami iddiaa etmenize mi guleyim, bilemedim. ikisinede guldum sayin siz!evet. çok net hatırlıyorum. biri çaydanlık yerine farklı bi kelime kullanmıştı da sayfalarca konu harici yorum yapmıştık bu ne diye. ing olunca havalı oluyo tabi sdşlaşsldiasd
kusura bakmayin, gereksiz yere aciklama yaptirdilar sizede. icerikli cevabiniz icinde size ve diger butun yorum yapan hanimlara tesekkur ediyorum.Konu pantolon mu
İngilizce kelimeler mı
?
Ben sorun ve sonuç odakliyim bunla ilgili sorununuz varsa konu sahibine yazarsınız. Beni polemik içine çekmeye çalışmayın ...
İki üç kelime ingilizce kullandı diye kimse havalanmaz da bundan hava civa çıkar diye dusunecek kadar olmak...
Arkadaşı öyle diyerek gelmiş kıyafet istemiş konu sahibi de diyologu komple aktarmış.
İngilizce kelimelerle Türkçe kelimeleri opusturerek konuşmam.. yazmam rastlanmamıştır da ama şuan buna takılanlara rastladım ve konuyu dağıttıkları için sitem ettim müsadenizle ???
Haklısın ana sinirlenmekte. Arkadaşın ayıp etmiş. Ben olsam ben bunu daha giyinmeyeceğim. Atıyorum, istersen al derdim.Meraba hanimlar,
Dert degil kesinlikle. Biraz salak yerine mi koyuldum desem, bilemiyorum. Iki gundur ne sinirleniyorum, nede 'hazmedebiliyorum' olani. Boyle arada tuhaf hissediyorum aklima geldikce. Uc dort ay once bir arkadasim (yakin bir arkadasim degil, senede uc dort kez gorusur bulusuruz) aradi, bi 'white' parti var bu aksam, beyaz kiyafetler giymemiz gerekiyor, dolabimda bisey yok, sende varmi?' diye. Geldi, beyaz bir skinny jean, arti birkac parca daha verdim. Kizlarla pazar aksami bulustuk, ve bana bi canta dolusu kiyafetimi geri verdi. Ufak birer hediye almis yaninda her birimize, goodie-baglerimizle gulustuk eglendik filan. Sonraki gun cantadaki kiyafetleri yerlerine asayim dedim, verdigim skinny'nin uzerinde bi ton leke var. Yikamis, cikarmaya calismis birkac ilacla, siyah lekelerden biri buyuk oldugu icin etrafi sararmis ama cikmamis leke. Dizleri lekeli.
Inanin, umrumda bile degil jean'in ne durumda oldugu. Ama bana birsey soylememesi bana okadar tuhaf geldi ki! Pantalonu toplasaniz en fazla 5 kez giymisimdir, zaten alti ustu parasi nekadar ki, kaale alinacak bisey bile degil. Bana dese ki 'ya eeyla, gecesinde corbaciya gittik, corba dokuldu!' desin, canimi yesin yaa. 'Canin sagolsun yemisim pantalonunu, partiyi anlat nasildi??' diyecek biri oldugumu cok iyi biliyo. Hic odunc kiyafet almam, sevmem, ihtiyac duymam. Arasira bir iki arkadas benden bisey rica ettiginde gel dolaplardan istedigini al derim, onemli degil. Ama boyle lekeli bi sekilde geri verip bisii soylememesi..
Icim icimi yedi iki gundur. Soylesem utanacak, anliyorum, soylemesem kendimi salak yerine koyulmus hissim gecmek bilmiyo. Ne desem, veya demesem mi bisey, bilemedim! Laf sokma/tartismaya filan girmem elbette. Fikirleri olan, ne yapsam?
mubarek gunde dedikodu sayilmaz bu konu dimi..
Takilmanizda sorun yok, yanliz profesyonel bir ortamda bulunmuyoruz. Basin aciklamasi, onemli bir e-mail, herhangi bir makale vs yazmiyoruz burada degil mi? Alti ustu ufacik bi konu acmisim burada. Abarttiginizi dusunuyorum. Populer dil konusmak icin yazmadigimdan emin olabilirsiniz. Turkiye'de yasamiyorum, sizin Turkce bilginize sahip degilimdir buyuk ihtimal, bu kelimeleri yazarken 'Turkce karsiti neydi yaa' diye dusunmedim bile. Dusunsem elbette bir karsitini bulur oyle yazardim, ama ne gerek duydum nede ihtiyac duydum. Yani musadenizle birakinda kendim karar vereyim neyi nasil yazacagima.
sdslassldiasd???? ciddi misiniz yahu ahahaha!!! sizin bu harfleri bir araya getirip akliniz sira havali olmaya calismaniza mi guleyim, yoksa benim uc bes ingilizce kelime kullanmamla havali olmaya calismami iddiaa etmenize mi guleyim, bilemedim. ikisinede guldum sayin siz!
kusura bakmayin, gereksiz yere aciklama yaptirdilar sizede. icerikli cevabiniz icinde size ve diger butun yorum yapan hanimlara tesekkur ediyorum.
Konu kapanabilirmi? mubarek ramazan gununde bu konuyu dillendirmis olmam cokta dogru olmadi sanirim. kusurlar ortulmelidir. buda bana bu olaydan cikardigim ders olsun.
Konu pantolon mu
İngilizce kelimeler mı
?
Ben sorun ve sonuç odakliyim bunla ilgili sorununuz varsa konu sahibine yazarsınız. Beni polemik içine çekmeye çalışmayın ...
İki üç kelime ingilizce kullandı diye kimse havalanmaz da bundan hava civa çıkar diye dusunecek kadar olmak...
Arkadaşı öyle diyerek gelmiş kıyafet istemiş konu sahibi de diyologu komple aktarmış.
İngilizce kelimelerle Türkçe kelimeleri opusturerek konuşmam.. yazmam rastlanmamıştır da ama şuan buna takılanlara rastladım ve konuyu dağıttıkları için sitem ettim müsadenizle ???
Takilmanizda sorun yok, yanliz profesyonel bir ortamda bulunmuyoruz. Basin aciklamasi, onemli bir e-mail, herhangi bir makale vs yazmiyoruz burada degil mi? Alti ustu ufacik bi konu acmisim burada. Abarttiginizi dusunuyorum. Populer dil konusmak icin yazmadigimdan emin olabilirsiniz. Turkiye'de yasamiyorum, sizin Turkce bilginize sahip degilimdir buyuk ihtimal, bu kelimeleri yazarken 'Turkce karsiti neydi yaa' diye dusunmedim bile. Dusunsem elbette bir karsitini bulur oyle yazardim, ama ne gerek duydum nede ihtiyac duydum. Yani musadenizle birakinda kendim karar vereyim neyi nasil yazacagima.
sdslassldiasd???? ciddi misiniz yahu ahahaha!!! sizin bu harfleri bir araya getirip akliniz sira havali olmaya calismaniza mi guleyim, yoksa benim uc bes ingilizce kelime kullanmamla havali olmaya calismami iddiaa etmenize mi guleyim, bilemedim. ikisinede guldum sayin siz!
kusura bakmayin, gereksiz yere aciklama yaptirdilar sizede. icerikli cevabiniz icinde size ve diger butun yorum yapan hanimlara tesekkur ediyorum.
Konu kapanabilirmi? mubarek ramazan gununde bu konuyu dillendirmis olmam cokta dogru olmadi sanirim. kusurlar ortulmelidir. buda bana bu olaydan cikardigim ders olsun.
Arkadaşınızın gardrobunu siz düzmüşsünüz resmen, eksiği oldukça size geliyor heralde.Utanmış ve söyleyememiş diyenlere hayret ediyorum. Utanan insan yenisini alır. Geçen aylarda bir arkadaşımın üstüne buna benzer sebepten çizik attım. Bize ne zaman gelse bir kıyafetimi güya ödünç alıp giderdi ya da ayakkabılarımı. 4 çift ayakkabım kendisinde, gömleklerim, hırkalarım, takılarım... En son bize geldiğinde üşüyorum üstüme hırka versene dedi. Ben de misafirdir deyip askıdan marka pahalı bir hırkamı verdim. Giderken üstünde götürmüş. Unutmuştur verir dedim. Asla aldıkları gelmedi, midemi bulandırdı yaptığı iyilikleri de gözüm görmedi. Böyle insanlar lazım değil.
Hiç bir arkadaşımdan bu kadar soğumamıştım, o sonuncu hırka bardağı taşırdı. Bir sürü ayakkabı elbisesi var, aldığı maaşı bunlara veriyor herhalde diyordum. Demek ki böyle topluyormuşArkadaşınızın gardrobunu siz düzmüşsünüz resmen, eksiği oldukça size geliyor heralde.