Bi pantalon vakaasi

Utanmış ve söyleyememiş diyenlere hayret ediyorum. Utanan insan yenisini alır.

Utanmasi gerek, o yuzden utanmistir dedim. Ben arkadaslarimla hicbir giysimi , ayakkabimi paylasmam. Ayni sekilde onlardan da istemem. Oldu ki benden istediler, veririm ama geri de almam.

Yenisini almasi gerekiyordu zaten. Abidik gubidik bir hediyeyle kapatmaya calismasi hic uygun degil.

Utanmasi gerek, o yuzden utanmistir dedim. Ben arkadaslarimla hicbir giysimi , ayakkabimi paylasmam. Ayni sekilde onlardan da istemem. Oldu ki benden istediler, veririm ama geri de almam.

Yenisini almasi gerekiyordu zaten. Abidik gubidik bir hediyeyle kapatmaya calismasi hic uygun degil.

Sizin yorumu şimdi gördüm, bütün sayfalarda genel olarak utanmıştır denilince genel herkese yazmıştım, sizi hedef almamıştım. Kırdıysam affedersiniz.

Sizin yorumu şimdi gördüm, bütün sayfalarda genel olarak utanmıştır denilince genel herkese yazmıştım, sizi hedef almamıştım. Kırdıysam affedersiniz.

Yok canim kirilmadim. Benim mesajin altina yazinca bana yazilmis gibi extra aciklama yapayim dedim. :dondurma:

Hijyen acisindan giysiler ozellikle ayakkabilar paylasilmamali. Arkadaslarinizi bu konuda kirmaktan korkmayin.

Gidip arada bir görüştüğü arkadaşından kıyafet isteyecek kadar rahat birinin, lekeyi utandığı için söyleyemedigini hiç sanmıyorum ben. Resmen pişkinlik yapmış nasılsa anlamaz, ya da sorun etmezsiniz diye.

Meraba hanimlar,

Dert degil kesinlikle. Biraz salak yerine mi koyuldum desem, bilemiyorum. Iki gundur ne sinirleniyorum, nede 'hazmedebiliyorum' olani. Boyle arada tuhaf hissediyorum aklima geldikce. Uc dort ay once bir arkadasim (yakin bir arkadasim degil, senede uc dort kez gorusur bulusuruz) aradi, bi 'white' parti var bu aksam, beyaz kiyafetler giymemiz gerekiyor, dolabimda bisey yok, sende varmi?' diye. Geldi, beyaz bir skinny jean, arti birkac parca daha verdim. Kizlarla pazar aksami bulustuk, ve bana bi canta dolusu kiyafetimi geri verdi. Ufak birer hediye almis yaninda her birimize, goodie-baglerimizle gulustuk eglendik filan. Sonraki gun cantadaki kiyafetleri yerlerine asayim dedim, verdigim skinny'nin uzerinde bi ton leke var. Yikamis, cikarmaya calismis birkac ilacla, siyah lekelerden biri buyuk oldugu icin etrafi sararmis ama cikmamis leke. Dizleri lekeli.
Inanin, umrumda bile degil jean'in ne durumda oldugu. Ama bana birsey soylememesi bana okadar tuhaf geldi ki! Pantalonu toplasaniz en fazla 5 kez giymisimdir, zaten alti ustu parasi nekadar ki, kaale alinacak bisey bile degil. Bana dese ki 'ya eeyla, gecesinde corbaciya gittik, corba dokuldu!' desin, canimi yesin yaa. 'Canin sagolsun yemisim pantalonunu, partiyi anlat nasildi??' diyecek biri oldugumu cok iyi biliyo. Hic odunc kiyafet almam, sevmem, ihtiyac duymam. Arasira bir iki arkadas benden bisey rica ettiginde gel dolaplardan istedigini al derim, onemli degil. Ama boyle lekeli bi sekilde geri verip bisii soylememesi..

Icim icimi yedi iki gundur. Soylesem utanacak, anliyorum, soylemesem kendimi salak yerine koyulmus hissim gecmek bilmiyo. Ne desem, veya demesem mi bisey, bilemedim! Laf sokma/tartismaya filan girmem elbette. Fikirleri olan, ne yapsam?

mubarek gunde dedikodu sayilmaz bu konu dimi..

Ya kaç para ki bir beyaz kıyafet, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bir kaç parça kıyafet alamama gibi bir sorunu olmaması gerekir bu kişinin, ondan bundan kıyafet isteme yaşı 16 ile sınırlandırılmalı bence! Benden de hep çanta istiyorlar, eşim evlenmeden bir kaç marka çanta almıştı ama şimdi bütçemizde bunlara yer yok haliyle elimdekileri özel günlerde kullanmaya özen gösteriyorum, başlarda veriyorduım iyi bi çantası var vb demesinler diye ama artık vermiyorum :KK11:

Terbiyesizlik etmiş. Kolay alabilen bir insan değil ama kıymet bilmiyor. Ben bir pantolonu zor alıyorsam, alınca ona göre kullanırım. Ne yapmış yerde mi sürünmüş acaba ? İnsan kusura bakma çıkarmaya çalıştım, sen bir dene olmazsa yenisini alayım der. Bu duruma düşmektense ya almayacaktı ya dikkat edecekti. Bu durumları hesaba katıp, başkasına yenisini almaktansa baştan kendine almak daha mantıklı.

ben havalı olmaya çalışmıyorum. hatta bu şekilde gülüşlere random gülmek denir, siz daha iyi bilirsiniz.

konuyu kapatmak istiyosanız modlara mesaj atabilir ya da konu içinde etiketleyebilirsiniz.

Mune Mune
random gülmek? 'random' kelimesi de ingilizce bir kelime. kendinizle çelişiyorsunuz.

Back
X