Bi pantalon vakaasi

Utanmış ve söyleyememiş diyenlere hayret ediyorum. Utanan insan yenisini alır.

Utanmasi gerek, o yuzden utanmistir dedim. Ben arkadaslarimla hicbir giysimi , ayakkabimi paylasmam. Ayni sekilde onlardan da istemem. Oldu ki benden istediler, veririm ama geri de almam.

Yenisini almasi gerekiyordu zaten. Abidik gubidik bir hediyeyle kapatmaya calismasi hic uygun degil.

Sizin yorumu şimdi gördüm, bütün sayfalarda genel olarak utanmıştır denilince genel herkese yazmıştım, sizi hedef almamıştım. Kırdıysam affedersiniz.

Sizin yorumu şimdi gördüm, bütün sayfalarda genel olarak utanmıştır denilince genel herkese yazmıştım, sizi hedef almamıştım. Kırdıysam affedersiniz.

Yok canim kirilmadim. Benim mesajin altina yazinca bana yazilmis gibi extra aciklama yapayim dedim.

Hijyen acisindan giysiler ozellikle ayakkabilar paylasilmamali. Arkadaslarinizi bu konuda kirmaktan korkmayin.

Gidip arada bir görüştüğü arkadaşından kıyafet isteyecek kadar rahat birinin, lekeyi utandığı için söyleyemedigini hiç sanmıyorum ben. Resmen pişkinlik yapmış nasılsa anlamaz, ya da sorun etmezsiniz diye.

Ya kaç para ki bir beyaz kıyafet, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bir kaç parça kıyafet alamama gibi bir sorunu olmaması gerekir bu kişinin, ondan bundan kıyafet isteme yaşı 16 ile sınırlandırılmalı bence! Benden de hep çanta istiyorlar, eşim evlenmeden bir kaç marka çanta almıştı ama şimdi bütçemizde bunlara yer yok haliyle elimdekileri özel günlerde kullanmaya özen gösteriyorum, başlarda veriyorduım iyi bi çantası var vb demesinler diye ama artık vermiyorum

Terbiyesizlik etmiş. Kolay alabilen bir insan değil ama kıymet bilmiyor. Ben bir pantolonu zor alıyorsam, alınca ona göre kullanırım. Ne yapmış yerde mi sürünmüş acaba ? İnsan kusura bakma çıkarmaya çalıştım, sen bir dene olmazsa yenisini alayım der. Bu duruma düşmektense ya almayacaktı ya dikkat edecekti. Bu durumları hesaba katıp, başkasına yenisini almaktansa baştan kendine almak daha mantıklı.

ben havalı olmaya çalışmıyorum. hatta bu şekilde gülüşlere random gülmek denir, siz daha iyi bilirsiniz.

konuyu kapatmak istiyosanız modlara mesaj atabilir ya da konu içinde etiketleyebilirsiniz.

Mune
random gülmek? 'random' kelimesi de ingilizce bir kelime. kendinizle çelişiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…