Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Bebeğe mi dedi size mi ? İkiside birbirinden beter. Baba olamayacak birini baba yapmışsınız tebrikler

Yani şu an olan duruma yorum yapabilirsiniz sonuçta konu sahibi geçmişe dönemez. Herkes niye bu adamdan çocuk yaptın demiş artık olan olmuş olmuş ne kadar kolay yargılıyosunuz insanları. Bu tür sıkıntılı durumları yaşarken insan dışardan bi göz kadar olayın idrakinde olamıyor. Arkadaşlar lütfen şöyle konularda niye evlendin niye çocuk yaptın vs. demeyin gerçekten çok saçma oluyor.
Arkadaşım sende öyle bi durumda alttan almamalıydın bence. Çoçuğu bırakıp geri gelip sen kime dedin onu söyle bakıyım diye bi güzel hesabını sorsaydın şimdi için içini kemirmezdi. Neyse hala geç değil karşısına otur ve bu konuyu konuş gerekirse tartış.

Eşine biraz zaman ver . Babalığın sorumluluklarını bir çok adam maalesef taşıyamıyor. Evliliğinin gidişatını zaman ve O belirleyecek. Bu süreçte sakın ama sakın böyle adamdan başka çocuk yapma. Bak ciddi söylüyorum sakın aklından bile geçirme.

Yebi doğum yapmış biri olarak düşünüyorum da oyle bir adamdan cocuk yapmak niye

Ben tanımadığım bir bebegin canı yansa bile üzüntüden uyuyamiyorum. Bebekler hassas noktam. Babası nasıl böyle birsey söyler?

Gidin ayrılma durumunux olmasa bile burnunu sürtürün biraz gelmeyin Anne niz fln vardır inşallah ben de boyle BIr adamla evliyim yapmadım şimdi tepemde neler yapıyor kızıma pislik 2 ay önce agzına tukurdum de az yola geldi sız yol yakınken ya ayrılın yada imkan yoksa gidin dersini alsın pislik adamlar nefret ediyorum kocalar dan keşke senınkıde benımkıde ölse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…