Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?

keşke böyle öfke kontrolü problemi olan bir adamdan bebek dünyaya getirmeseydiniz. bu adam 1 günde buna dönüşmedi ya. o çocuğa üzülüyorum, idrak edebilecek yaşa geldiğinde babasından nefret edecek.
O hissetmesin diye zaten hemen o odadan uzaklastim asla durmak istemedim o ortamda
Salonda uyuttum bebegimi

İnanın 2-3 defa okudum doğru mu anladım acaba diye. İnanılmaz. Çok üzüldüm hem sizin adınıza hem bebeğiniz adına.
Eşiniz olacak bireye denebilecek çok şey var ama lohusa olduğunuz için dememeyi tercih ederim.
Hep mi böyle laflar eden, düşüncesiz bir insandı yoksa doğumdan sonra mı oldu? Şaka gibi ama lohusa tribine giren erkekler de görür oldum son zamanlarda. Belki geçici bir depresyon yaşıyordur diyeceğim ama...bilemedim. Hamile kalan biz, doğumu çeken biz, emzirenbiz bunlar depresyona giriyor.Depresyonunuz batsın e mi..

Ay o evde tutmayın bebekle
Asla yalnız bırakmayın
O nasıl sey
Rezil pislik !

Evet ve ona soğuk davranıyorum diye yine beni suçlar gibi hareket ediyor

kendi cocugunun gebermesini!!! istiyorsa evdeki varlığından rahatsizdir zaten..
ben olsam sanirim demek öyle der bi sinir krizi ile evden çıkardim..
mutlu ol yok artik yokuz artik..

Çocuk olduktan sonra uykusuz geceler de eklenince iyice değişti
Mesela benimle küs diye isten geldikten sonra bebeğe öylece baktı gitti

Bana da demiş olsa çok yanlış tabiki
Ama inşallah durum oyledir
Tabi ki yanlış ama işte kocalar bizleri evde boş boş oturuyoruz sanıyorlar kısa süreliğine işe girdim eşim de vardiyalı çalışıyor akşama bana öldüm yorgunluktan dedi ne yaptın dedim antreyi süpürmüş bir de odayı ve bulaşık makinasını boşaltmış yemek ısıtmış gerisini siz düşünün bizler çocuk ev işleri saymakla bitmez işlerimiz sen dediğin de amaann ne yapıyorsunuz oluyor o yüzden hiç üzme kendini otur konuş uzatma da haaa hala terbiyesizlik yaparsa at tribini o gelene kadar

Bu erkekler ne zaman farkedecek bir çocuğun bakımı ilgisi sadece anneye ait değildir.

Bazen eşime serceleri örnek veririm. Hic yuvasını görüp takip ettiniz mi bilmiyorum.yuvadaki yavrularla hem anne hem baba ilgileniyor ikisi de sırasıyla yem arıyor.
Biri yuvada bekliyor.

Ama bizim erkeklere bakiyorum bir kuş kadar düşünceli olamıyorlar.

Insanda en önemli ahlaktır merhamet.

Kullanmasını bilmezsek nasıl ispatlicaz insan olduğumuzu...

Çocuk olduktan sonra uykusuz geceler de eklenince iyice değişti
Mesela benimle küs diye isten geldikten sonra bebeğe öylece baktı gitti
Kıyamam uyuyamamış mı? Töbe est... Bu cinsleri aileleri pamuklar içinde büyütmüşler herhalde... Allah sabır versin size ne diyeyim. İşim gücüm varsa, muhtaç değilsem benim için evliliği sorgulama nedeni olurdu bu korkunç sözler ama tabisizi bilemem.

Kafasina bir tane patlatirdim dunya kac bucakmis öğrenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…