- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Konu sahibi çok az şey cevaplıyor zaten. Cevap versin lütfen hadi 1.yi yaptı, tedaviyle neden 2. yapıyor. Bulduğu çözümde bir süre annesine gitmek. Döndüğünde değişecek adam heralde. Çok yazık. O melekler böyle anne babaları haketmiyor. Biz ne yazsak boş
Konu sahibi evine dönecek, o adamı çekecek, o adam da aynı şekilde devam edecek. Adam bebeğe dedim demiş, pişmanlık göstermemiş vs
Ne yapmış bunlar karşısında konu sahibi cevaplarsa sevinirim. O evi başına yıkmalıydı, evden giden de adam olmalıydı. 2 aylık küçücük bebekle kendisi değil
Kizina duskun ama rahatina daha cok duskun kizim az bir huysuzluk yapsa aglama krizi tutsa sabir gostermeyi bilmez sinirlenir.Şimdi nasıl.bir baba peki?
Kızıyla ilgili mı?
Yoksa o kurduğu kötü cümlelerin hakkını veriyor mu?
Canim anneme gitmiştim annemle aynı yerde oturuyoruz 10 dk mesafedeyizBu taktiği beğendim.ama eşin 4-5 saat gelmezse ne yapacaksın cocukla
Neden ve ne şekilde beddua ediyordunuz kendinize?Allhtan kolik bebeği yok eşiniz kafayı yer herkese saldırr eve gelmezdibeb biraz sabırsız bi tipim bu durumlarda kendime kızardım beddua ederim kendime hep eşim bni sakinleştirir güzelce bakar uyuttdu oda işten gelirdi çalışma saatleri uzun nöbetçi bile oluyor hep derim tanıdığm en iyi baba .Siz eşinize küsmekde haklısınız am trip atmayçıp küsmeyip konuşmayı deneyin kendisine güzellikle anlatın inşallah sonradan pişman olucağı şeyler yapmax
Neden ve ne şekilde beddua ediyordunuz kendinize?
Allah canımı alsın da kurtulayımmı diyordunuz?
Bu sekilde kendine beddua eden bir anne yıllardır kara toprakta yatıyor,cocukları öyle böyle büyüdü,şükür ki merhametli bir kadınla evlendi babaları,ya kötüye rastgelseydi?
Çok itici buluyorum çok,çocuk sahibi ol ayıla bayıla,sonra,Allah canımı alsın,annesız kalın=/
Bu, kendinize değil,o günahsız masumlara bedduadır asıl...
Bence boşan...dayağa katlanılır,aldatmaya katlanılır ama buna katlanılmazYine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben zaten bu hata olduğunu biliyorum ne gibi şartlarda ettiğimide tevbelerimide biliyorum bazen bazı şartlar elinlz kolunuzu bağlar iliklerinize kadar köşeye sıkışırsınız .Ön yargılranızı kendinize saklayın ben hatamı anlayıp tekrara düşmeyerek Rabbine yakarıyorum hiç bir evladı anne sinden ayırmadın diyeNeden ve ne şekilde beddua ediyordunuz kendinize?
Allah canımı alsın da kurtulayımmı diyordunuz?
Bu sekilde kendine beddua eden bir anne yıllardır kara toprakta yatıyor,cocukları öyle böyle büyüdü,şükür ki merhametli bir kadınla evlendi babaları,ya kötüye rastgelseydi?
Çok itici buluyorum çok,çocuk sahibi ol ayıla bayıla,sonra,Allah canımı alsın,annesız kalın=/
Bu, kendinize değil,o günahsız masumlara bedduadır asıl...
En en çok bundan korkuyorum işte...Kanım dondu. VE bebek hisseder. Bilinçaltı kayıt aldı. Çok üzüldüm
çok merak ettim ne karar verdiniz? Babalığını sorgulayabilecek kapasitede olan bir insan olsaydı o cümleyi söylemezdi zaten.. sanırım hala iyi düşünceler içindesiniz. Siz ayrı kalsanız bile eğer dönecekseniz bi terapist bulmaya çalışın. böyle bir baba olmaz.Konuştuk bu gece
O sözleri bebeğe söylemiş. Bebegimize.
Çünkü ben bir çocuğu susturamıyormuşum.
Üstelik geç geldi annesine gitmis yemek yemiş, çünkü ben ona dün gece yemek yapmamışım.
Yanı kızlar
Özrü kabahatinden büyük bir kocam var
Ve artık çok ama çok yiprandim
Sinirle söyledim diyor ve hiç pişman değil gibi
Yarın anneme gideceğim biraz bizsiz kalsın da madem kafasını dinlesin
Ben de bu evliliği bir kez daha gözden geçireceğim
Benim anneliğime laf edene kadar o gitsin kendi babalığını sorgulasin
Bebeğe değilde size demiş benceYine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bebeğe değilde size demiş bence
Her zaman düşüncem karneyle anne baba olunmalı kendi koca kafası patlasın o zamanYok konuşmuş eşiyle bebeğe demişmis allahin malı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?