Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Mihmandar_34 muhtemelen bize cevap vermeyecek. Biz onun hayatına ve çocuğuna üzüldüğümüzle kalacağız. O konuyla dalga geçer gibi yazanlara gülmeye devam edecek. Kendini babalık geç öğreniliyor zaten diye avutacak burada yazılanlar gibi. İnşallah dediği gibi gözden geçirir de gerçekleri görür temennim bu yönde ama zor.

55günlük benek için bunu söylüyorsa eşiniz hasta. Bugun böyle olmadı elbette keşke yapmasaydınız bu adamla çocuk. El kadar sabiye merhamet duygusu olmayanın kimseye olmaz.

Neden ve ne şekilde beddua ediyordunuz kendinize?
Allah canımı alsın da kurtulayımmı diyordunuz?

Bu sekilde kendine beddua eden bir anne yıllardır kara toprakta yatıyor,cocukları öyle böyle büyüdü,şükür ki merhametli bir kadınla evlendi babaları,ya kötüye rastgelseydi?

Çok itici buluyorum çok,çocuk sahibi ol ayıla bayıla,sonra,Allah canımı alsın,annesız kalın=/

Bu, kendinize değil,o günahsız masumlara bedduadır asıl...

annem cok beddua eder. sürekli hasta hem piskolojik hem fiziksel. yapma derim ama toto biraz skissik hemen beddua. hic unutmam bi kere biz kardesler kücükdük ben en fazla 14/15... sanirim bir birimizle ugrasiyorduk annem bi ciglik atti bütün mahalle söyle bi inledi pesine Allah sizi ayri daglara sürsün dedi. su an hepimiz gercekten meslekdi evlilikdi ayri daglardayiz resmen.... o sahne sürekli aklimda icim burkulur...

Bence boşan...dayağa katlanılır,aldatmaya katlanılır ama buna katlanılmaz

Ben zaten bu hata olduğunu biliyorum ne gibi şartlarda ettiğimide tevbelerimide biliyorum bazen bazı şartlar elinlz kolunuzu bağlar iliklerinize kadar köşeye sıkışırsınız .Ön yargılranızı kendinize saklayın ben hatamı anlayıp tekrara düşmeyerek Rabbine yakarıyorum hiç bir evladı anne sinden ayırmadın diye

çok merak ettim ne karar verdiniz? Babalığını sorgulayabilecek kapasitede olan bir insan olsaydı o cümleyi söylemezdi zaten.. sanırım hala iyi düşünceler içindesiniz. Siz ayrı kalsanız bile eğer dönecekseniz bi terapist bulmaya çalışın. böyle bir baba olmaz.

Bebeğe değilde size demiş bence

Ben ne okudum az once ya dedirten bir konu bu.Konu sahibi sizi tanimam, siz beni tanimazsiniz ancak birsey rica edecegim.Bu bebegi bu adamin yaninda buyutmeyin lutfen..Bu pislik adam bebeginizden nefret ediyor çünkü. Adamliktan nasibini alamamış bu yaratik ile büyüyecek cocuk, asla sevgi dolu ve normal bir cocuk olmayacqk..Belki birsuru psikolojik problemleri olacak.Bu yaratigi görüp ornek alacak belki bebeginiz..Onun gibi tas kalpli, sevgisiz,kimiz zararlisi biri olacak muhyemelen..Bosanin ve mumkun oldugu kadar bebeginizi bu yaratikla basbasa bırakmayın.Yaratigin ettigi laf cok seyin özeti aslinda.Acin gozlerinizi ve bosanin!!Bosanamayacak o korkak kadinlardan biriyseniz de lutfen boyle konular acipta, burayi okuyan insanlari da üzmeyin..Sizi tanimamama ragmen,evet ben cok üzgünüm su an

Ufacık bebeğe bi patlatican gebersin gitsin diyen gebermeli bence.. Şu cümleyi yazmak bile zor geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…