Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Ben bebeğe değil size söylediğini düşündüm.Diğer konularınıza istinaden yazıyorum bunu.
Size söylemesi de normal değil tabi ki, canice.

Bacım o lafın üstüne cirkeflesip herifi pişman etmeniz gerekirdi. İlk fırsatta "gel senle bı hesabımız var" diyip karşısında dikelmelisiniz

Çok üzüldüm. Allah size yardım etsin diyecek bir şey bulamadım. Bende hamileyim eşim şimdiden bebekle çok ilgili doğunca böyle bir şey söylese naparım bilmiyorum.

Arkadaşım senin çoçuğun var mı? Bebeklik dönemlerini hüç yaşadın mı?
Ayriyetten adam zaten şuan binpişmandır bu sözü söylediği için. Adamın dedigi kötü birşey sinirle söylense bile.(adama haklı demiyorum) ama zaten kadın üzgün lohusa ateşe neden venzün dökersiniz kiiiiii
Evet ben yaşadım 2 çocuğum var ilk bebeğimde en berbat şeyleri yaşadım konu sahibi gibi internetten araştırdım saçma sapan sizin yazdiklarinizi söyleyen insanlar var ..o berbat insanın yaptıkları normal herkes bunu yaşıyor sandım taki ikinci evliliğimi yapıp bir çocuk daha yapana kadar şu an ki eşim öyle tatlı ki ..lohusa dönemini öyle huzurlu ve mutlu geçirdim ki şükürler olsun çok sabırlı sevgi dolu merhametli insan ne demek mis öğrendim ..yani arkadaşım ikisinide yaşadım sana söyleyim senin yasadiklarin normal değil insan olanlar öyle davranmıyor

Kusura bakmayın Eşiniz kötü biri,
ettiği laftan da zerre pişman değil çünkü bayağı kötü biri.
O bir melek yahu..
Önünüzde daha 2 yaş sendromu var,okul hayati var, ergenliğin var..var..var..
O Eşinizle evlat yetistireceksiniz Allah kolaylık versin.

Öfke kontrolü olan birine nasıl karşısına geçip konuşsun anlamaz ki iş şiddete gider Allah korusun
Elini kaldırma potansiyeli olan biriyle niye evlilik yürürsün biri? O eli kaldırmaya korkutmali boylelerini. Siz içinize sindikce tepenize cikariyosunuz

Elini kaldırma potansiyeli olan biriyle niye evlilik yürürsün biri? O eli kaldırmaya korkutmali boylelerini. Siz içinize sindikce tepenize cikariyosunuz
Empati kurdum ben aynı evde yaşayan onlar sade trip atmakla yetinmis 2 aylık bebeğiyle nasıl korkutsub ki adamı karşısına geçip bosanacam dese bile adam yine kavga edecek bı laf söylemeden gizlice evi terk etmesi lazim

Evet ben yaşadım 2 çocuğum var ilk bebeğimde en berbat şeyleri yaşadım konu sahibi gibi internetten araştırdım saçma sapan sizin yazdiklarinizi söyleyen insanlar var ..o berbat insanın yaptıkları normal herkes bunu yaşıyor sandım taki ikinci evliliğimi yapıp bir çocuk daha yapana kadar şu an ki eşim öyle tatlı ki ..lohusa dönemini öyle huzurlu ve mutlu geçirdim ki şükürler olsun çok sabırlı sevgi dolu merhametli insan ne demek mis öğrendim ..yani arkadaşım ikisinide yaşadım sana söyleyim senin yasadiklarin normal değil insan olanlar öyle davranmıyor
Güzel 👍🏻 arkadaşım benim eşimde herşeyime harika birşeklilde yardım etti. Ama bu tip insanlarda var ateşe körükle gitmek yerine söndürmek gerekiyor. @yasakelma arkaşın yorumunu okuduktan sonrada adamın TEDAVİİİİ olması gerektiğini yazdım galiba okumadınız.

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin! 😱
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Boşardım. Gerçek diyorum. O lafı eden adamla çocuğu aynı çatı altında tutmam. Sinirle o lafı eden bir gün sinirle bunu yapar da

Back
X