Boş vakti olan boş şeyler düşünüyor kadınlar olarak insan ilişkilerinden sıyrılıp kişisel gelişimimize odaklanmalıyız. Fazla trip atmak çok düşünmek ilişkiyi berbat hale getiriyor. Hani klasik bir laf vardır ya sevse gitmezdi diye biz kadınlar o kadar kurcalıyoruz ki bazı şeyleri seveni de bezdiriyoruz gitmeyip ne yapacak.
Çok haklısınız.Biz hayatı zorlaştırıoruz.Erkekler çok düzler.Kadınlar çok düşünüyo.Buda bize zarar veriyo.Kadınlar daha çok sorumluluk sahibi oluyolar bence.Kadınlara dırdırcı, detaycı, tripli , sabırsız oldukları söylenir hep erkekler tarafından. Gerçekten de sizce çok mu zorlaştırıyoruz hayatı? Herhangi olumsuz bir durumda daha çok kafa yoruyoruz, daha çok üzülüyoruz sanki. Eşimle tartıştığımda yemek yemek bile bana zor geliyor, iştahım gidiyor. Ama adam gayet güzel yemeğini yiyip karnını doyuruyor, maçını izliyor keyifle. Sakinleştiğimizde konuşmayı tercih ediyor, benim de o an tam tersi. Kafası burnu bile gözüme kocaaaman geliyor. Yada bir olumsuz durum oluştuğunda ben hemen terelelli.. o gayet sakin, anlayışlı, soğukkanlı. Allahım yarabbim diyorum mis gibi yaşıyorlar, dümdüz. Hiç eşimin ağzından "arkadaşım bana böyle dedi, niye dedi ki.. şu şunun arkasından şunu dedi" gibi cümleler duymadım mesela. Burada da okuyoruz, şu şunu dedi, kayınvalidem naptı böyle, kocam şunu yaptı niye yaptı.. Allahım bi salsak mı her şeyi? Bi bıraksak mı acaba? Daha da mı çıkmaza girer acaba.. Bazen çok konuştuğumu, sorguladığımı hissettiğimden şööööyle bi bayılasım uyanmayasım geliyor. Kadınlar diye genelledim ama belki de kafasına takmayan, çok sorgulamayan bir kesim de vardır. Öyle bunaldım kii konuşmaktan, sormaktan, neden demekten.. fikirlerinizi merak ediyorum..
Ruh halim.. Eki Görüntüle 2308712
Çpk haklısınız.Biz hayatı zorlaştırıoruz.Onlar çok düzler.Kadınlar kadar kadına düşman var mı.Gücü yeten yetene.Allah sorar hesabını.
Iç sesim oldun şu anBu neydi şimdi?
Erkekler çok düz diyorum.Kadınlar her şeyi ebine boyuna düşünüyo.Kadının kadına yaptığınıda kimse yapmıyo.Erkekler karnı doysun rahatı yerınde olsun kım ne yapmış umurlarında değil.Hiç bir şeyi kafaya takmayanlar kazanıcak.Bu neydi şimdi?
Uykudan uyandım kızlar:):)Tekrar yazdım anlatmak ıstedıklerımıIç sesim oldun şu an
Uykudan uyandım kızlar:):)Tekrar yazdım anlatmak ıstedıklerımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?