• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi şey hissedemedigim için suçlu hissediyorum

Keşke gitmeseydim gerçekten dün eve gelince içime yük oldu şimdi cocuga nasıl söylicem onu da bilmiyorum ama konuyu açmaya calısıcam
Ne alaka böyle anne manipülasyonu ile istemediğiniz bir evliliğin kahramanı olma sevdanizmi var ben ciddi ilişki istemiyorum iş üzerinde yoğunlaşmaya karar verdim gündemimde ilişki evlilik yok sana iyi şanslar dilerim.Bitti gitti

Ne alaka böyle anne manipülasyonu ile istemediğiniz bir evliliğin kahramanı olma sevdanizmi var ben ciddi ilişki istemiyorum iş üzerinde yoğunlaşmaya karar verdim gündemimde ilişki evlilik yok sana iyi şanslar dilerim.Bitti gitti
Bugün konuşma fırsatımız olmadı pek akşam konuşup söylicem okul KPSS staj derken vaktim olmuyor kusura bakma diye

Bugün konuşma fırsatımız olmadı pek akşam konuşup söylicem okul KPSS staj derken vaktim olmuyor kusura bakma diye
Aferin tebrik ederim bakın bu devirde evliliklerin haline Rus ruleti bu rulete donanimsiz gurmeyin mutlaka iş para lazım öbür türlü iyi çıkarsa ne âlâ kötü çıkarsa o işten çıkmak için para lazım anne evine dönmemek için para lazım özgür olmak için para lazım o herife muhtaç olmamak için kötü evlilikte para lazım .Sonuçta para lazım .

Başarılar dilerim Kpss inşallah kazanırsınız kafayı takın kazanın kimseyle konuşmayın hedef olsun inşallah iyi bir puanla istediğiniz netice olsun bin ilişkiye bedel bu .

Çocuk 4 saat uzaktan geliyor acaba sonradan da bi şey hissedemezsem ayıp olmaz mı git gel yapıyor o kadar. Annemin tavrı da bana karsı hep böyle kimse bi ilişkim olsa hep beni suçlar son sevgilim beni terketti hiçbir şey söylemeden annem buna bile “o sana ev işi yemek yapabiliyor musun diye sordu senin yemek yapmadıgını anlayınca başından attı” dedi gerçekten hep böyle saçma sapan konuşan bi kadın halbuki benim eski sevgilim sapıktı ve birlikte olmadığım için terketti beni
Anneler kendı zamanına gore degerlendırıyor. Hele kı ozel ayrılma sebebını bılmıyorsa hepten sen suclu oluyorsun. Benım annem de boyledır degıstıremıyosun huyunu. Eskı sevgılılerımın mesleklerı ıyıydı ama cogu dedıgın gıbı sapıktıı. Bana sen bırakıyorsun, gonul eglendırıyorsın derdı. Anlatamazsın anneye. Dedıklerını umursama

Evde falan kalmadın ablacım. Kimsenin aklıyla görüşme kimseyle. Herkes bulduğuna çok iyi der kimse yoğurdum ekşi demez. Bişey hissetmemende gayet normal kendini suçlama. Uzak olduğunu bilip geliyordu. Uzaktan geldi diye aşık olcan diye bi kural mı koydular?

Dün konu açmıştım biriyle görüşücem diye görüştüm benim için uzak yoldan geldi çiçek almış hazırlanmış özen göstermiş ilk defa çiçek aldım hayatımda ama hiç mutlu olmadım gram bi şey hissetmedim çocuğa karsı da ilk defa yüz yüze geldik zaten. Annem görüşeceğimi ve eski ilişkilerimi de biliyordu yani yüzeysel ayrıldığımı vs ama sebebini bilmiyor tabi. O da sen iyi şeylere layık degilsin zaten park gülü cimri sana değer vermeyenlere layıksın iyi insanları sevmezsin zaten gibi gibi konuşup beni suçladı. Sevememek benim suçum mu daha bi kez buluştuk ama hiçbir kıpırtı olmadı sırf çiçek aldı diye kabul etme zorunluluğum mu var ben anlamadım resmen içime oturdu. Çocuk da uzaktan geldi etti baya para harcadı ona da üzüldüm bilmiyorum ya
İlk buluşmada olmayabilir de belki 2 3 görüşme olabilirdi yinede çiçek aldı diye evlenilmez.

Back
X