Ek olarak annem her ilişkimde böyle yapıyor bugün de böyle giderse evde kalacaksın sevmek zorunda degilsin iyi biri olsun sana değer versin diyor daha 22 yaşındayım ? Annemin yaklaşımının yanlış olduğunun farkındayım ama acaba gerçekten de kimseye bi şey hissedemeyecek miyim sadece son sevgilimde gerçekten içim kıpır kıpır oluyordu elini bırakmak istemiyordum sürekli temas etmek istiyordum gözlerinin içine bakınca dünyalar benim oluyordu sanki o hissi yeniden hissetmek istiyorum ama olmuyor
annen ne sacma bir insan ya
babanla evlenmis de cok mu mutlu? basi goge mi ermis?
ayrica adam cicek getirdi diye iyi biri mi oldu? kizla bulusmaya geliyor tabii ki birsey getirecek. cicek olmaz hediye olur, o da olmaz kestane sekeri olur vs.
getirmeyeni ele zaten.
bu kadar basit seyleri bu kadar wooaawe yapma, cicek dedigin ne yani?
ben arkadasima ev ziyaretine giderken alıyorum çingeneden pazarlikla yuzelli liraya. bu beni "wooaaww ne harika biri" yapmıyor.
bence iliskilerini annene anlatmayi birak . dinler dinler park gülü der bak sonunda . Iyi giden iliskini de anlatma. bazi kusurlarini gördüğün halde "ne var ondan , oyle olmayan erkek mi var" diye diye seni zorla evlendirir, sonra mutsuz olur konu açarsın. bjz de "e sevgiliyken de boyleymis almissin adami. cek madem. adam degismedi ya" deriz.
ya cekersin ya dayanamayip iki cocukla anne evine donmek istersin ama 22 yasinda kziina bu baskiyi yapan kadin +2 cocukla seni kabul etmez.
o yuzden aklini basina al, annenle de iletisimini azalt