• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi şey hissedemedigim için suçlu hissediyorum

yasamaktanbikanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
159
74
13
Dün konu açmıştım biriyle görüşücem diye görüştüm benim için uzak yoldan geldi çiçek almış hazırlanmış özen göstermiş ilk defa çiçek aldım hayatımda ama hiç mutlu olmadım gram bi şey hissetmedim çocuğa karsı da ilk defa yüz yüze geldik zaten. Annem görüşeceğimi ve eski ilişkilerimi de biliyordu yani yüzeysel ayrıldığımı vs ama sebebini bilmiyor tabi. O da sen iyi şeylere layık degilsin zaten park gülü cimri sana değer vermeyenlere layıksın iyi insanları sevmezsin zaten gibi gibi konuşup beni suçladı. Sevememek benim suçum mu daha bi kez buluştuk ama hiçbir kıpırtı olmadı sırf çiçek aldı diye kabul etme zorunluluğum mu var ben anlamadım resmen içime oturdu. Çocuk da uzaktan geldi etti baya para harcadı ona da üzüldüm bilmiyorum ya

Dün konu açmıştım biriyle görüşücem diye görüştüm benim için uzak yoldan geldi çiçek almış hazırlanmış özen göstermiş ilk defa çiçek aldım hayatımda ama hiç mutlu olmadım gram bi şey hissetmedim çocuğa karsı da ilk defa yüz yüze geldik zaten. Annem görüşeceğimi ve eski ilişkilerimi de biliyordu yani yüzeysel ayrıldığımı vs ama sebebini bilmiyor tabi. O da sen iyi şeylere layık degilsin zaten park gülü cimri sana değer vermeyenlere layıksın iyi insanları sevmezsin zaten gibi gibi konuşup beni suçladı. Sevememek benim suçum mu daha bi kez buluştuk ama hiçbir kıpırtı olmadı sırf çiçek aldı diye kabul etme zorunluluğum mu var ben anlamadım resmen içime oturdu. Çocuk da uzaktan geldi etti baya para harcadı ona da üzüldüm bilmiyorum ya
Kaç yasindasin

Ek olarak annem her ilişkimde böyle yapıyor bugün de böyle giderse evde kalacaksın sevmek zorunda degilsin iyi biri olsun sana değer versin diyor daha 22 yaşındayım ? Annemin yaklaşımının yanlış olduğunun farkındayım ama acaba gerçekten de kimseye bi şey hissedemeyecek miyim sadece son sevgilimde gerçekten içim kıpır kıpır oluyordu elini bırakmak istemiyordum sürekli temas etmek istiyordum gözlerinin içine bakınca dünyalar benim oluyordu sanki o hissi yeniden hissetmek istiyorum ama olmuyor

Ya daha yolun başındasın. İstiyorsan 1-2 defa daha görüş olmuyorsa kibarca olmayacağını anlatırsın ayrılırsın. Kırmadan söylersen çocukta anlayış gösterir. Annenin tavrını anlayamadım
Çocuk 4 saat uzaktan geliyor acaba sonradan da bi şey hissedemezsem ayıp olmaz mı git gel yapıyor o kadar. Annemin tavrı da bana karsı hep böyle kimse bi ilişkim olsa hep beni suçlar son sevgilim beni terketti hiçbir şey söylemeden annem buna bile “o sana ev işi yemek yapabiliyor musun diye sordu senin yemek yapmadıgını anlayınca başından attı” dedi gerçekten hep böyle saçma sapan konuşan bi kadın halbuki benim eski sevgilim sapıktı ve birlikte olmadığım için terketti beni

Ek olarak annem her ilişkimde böyle yapıyor bugün de böyle giderse evde kalacaksın sevmek zorunda degilsin iyi biri olsun sana değer versin diyor daha 22 yaşındayım ? Annemin yaklaşımının yanlış olduğunun farkındayım ama acaba gerçekten de kimseye bi şey hissedemeyecek miyim sadece son sevgilimde gerçekten içim kıpır kıpır oluyordu elini bırakmak istemiyordum sürekli temas etmek istiyordum gözlerinin içine bakınca dünyalar benim oluyordu sanki o hissi yeniden hissetmek istiyorum ama olmuyor
Ee eski sevgilinizden neden ayrıldınız

Ee eski sevgilinizden neden ayrıldınız
Sapıktı benimle başlarda cok ilgilendi gece gündüz kapımda yattı annem bile “seni gerçekten. Çok seviyor değer vermese bu kadar ilgilenmez” dedi gerçekten öyle olduğuna da inanıyordum ama amacı farklıymış benimle birlikte olmak istedi olmayınca topukladı kısaca onu istemiyorum özlemiyorum bitti gitti ama demek istedigim en son onda hissetmiştim bu duyguları gerçek yüzünü görünce bitirdim zaten

Bence daha küçüksünüz yaa. Tabii ki siz bilirsiniz ama ciddi düşünmek yerine en güzel yaşlarınızın tadını çıkarmaya bakın. Zaten karşı taraf uzaktan geliyormuş boşuna masraf ettirip hakkına girmeyin.

Anlamadım 22 yaşında neden sanki acelen varmış, illa evlenmen ya da ilişkin olması gerekiyormuş gibi böyle bir çaba içerisine girdin ki? 4 saat uzaktan çocuklar geliyo filan 😅
Ne acelen var, bekle karşına içini kipirdatan biri çıkar inşallah. Okulun filan yok mu? Daha yeni mezun filansındır en fazla. Ne alaka şu an anneyle tanıştırmali ciddi ilişkiler filan?

İlla ilişki yaşamak evlenmek zorunda mısınız? Kimseyi gereksiz oyalamayın olmadığını söyleyin adama boşuna umut beslemesin..Sevebilir miyim ,annem istiyor diye adamı sürekli çağırıp durmayın ayıp.....İşiniz yoksa işe girin,işiniz varsa yükselmek için çaba sarf edin,imkan dahilinde yurtiçi yurtdışı gezin kendinize yatırım yapın.İlişki yaşamak için gerekli ruh hâline sahip değilsiniz önce kendinizle ilgilenin

Back
X