- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Kredi konu sahibinin kredisi, tüp bebek tedavisi için çekmişler. Abla da lojmandan çıkınca maddi destek verme teklifiyle yanlarına yerleşmiş.Sizin evliliğinize güvenip mi kredi çekmiş?
Ne kredisi ki bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi konu sahibinin kredisi, tüp bebek tedavisi için çekmişler. Abla da lojmandan çıkınca maddi destek verme teklifiyle yanlarına yerleşmiş.Sizin evliliğinize güvenip mi kredi çekmiş?
Ne kredisi ki bu?
Cok zor durumda değilseniz kimsenin maddi desteğini almayın boylece gebe hissetmeyin kendinizi . Bence konuşun ama konuştuğumuz süre 1.5 yıl az buz değil . Koca kadın kendi farketmesi lazım işi gücü yerinde hem ne güzel ben eniştemle yaşamak istemezdim şahsen ablanızın kendi özel hayatı içinde bi durum saçma. Bence konuşun muhakkak olmaz böyle yani virüsü bekleyin tabi bu zor günler geçince konuşun derim .yada anneniz babanız konuşsun ki onların şimdiye kadar 50 kere kızım kalınmaz öyle demesi gerekirdi bence . Neyse olan olmuş daha kötü olmadan bazı şeyler durumu toparlamaya çalışın benceAblam hemsirelik yapiyo kizlar bu ara tamamen evde virus dolayisiyla hastaneye fazla gitmiyo haftada 1 veya 2 kezcalismaya gidiyo tup bebek icin fazlasiyla kredi cektik oda bize yardim ediyo ama artik bunaldim sanirim bikackez konuyu acsamda fazla ustelemedi kalacak yerim yok sizde yardim ediyorum diye ama ben esimle basbasa kalmak istiyorum bu durum esimide rahatsiz etmeye basladi ve evimizde bile.artik hepimiz.misafir gibi oturuyoruz ozel hayatimiz kalmadi diyebilirim ama bu siralar konusmayi dusunuyorum ayni evde esimi ozler oldum
E ablanız da keyfinden kalmıyormuş, çektiğiniz krediye yardım ediyormuş.Ablam hemsirelik yapiyo kizlar bu ara tamamen evde virus dolayisiyla hastaneye fazla gitmiyo haftada 1 veya 2 kezcalismaya gidiyo tup bebek icin fazlasiyla kredi cektik oda bize yardim ediyo ama artik bunaldim sanirim bikackez konuyu acsamda fazla ustelemedi kalacak yerim yok sizde yardim ediyorum diye ama ben esimle basbasa kalmak istiyorum bu durum esimide rahatsiz etmeye basladi ve evimizde bile.artik hepimiz.misafir gibi oturuyoruz ozel hayatimiz kalmadi diyebilirim ama bu siralar konusmayi dusunuyorum ayni evde esimi ozler oldum
Malesef oyle oldu evlendik hemen hamile kaldim dustu iki kez boyle hamieligim sonlandi sonuc olarak tup bebekle saglikli gebelik yasayabilecegim sonucu cikti buda bizi malesef erkenden tup bebek yoluna soktuNasıl aileleriniz var ki herkes rahatlıkla sizde kalabileceğini düşünüyor.
Bir de evliliğin başından beri dediğiniz 20 yaşında tüp bebek tedavisine mi başladınız?
KK sağolsun her gün beni ayrı bir konuda şaşırtmaya devam ediyorMerhaba kızlar 22 yasinda 2 bucuk yillik evliyim bu aralar bi sikintim var aslinda sikinti edecek bi durum mu bilemiyorum evliligimizin ilk 3 ayi gayet normal bi yasantimiz vardi evimiz ayriydi esimlede gayet iyi anlasiyoduk sonra esimin erkek kardeşi calismak icin biizm yasadigimiz sehre gelmek ve bizim evde kalmak istedi bende ozmanlar daha yeni gelin oldugum icin ve esimi ve ailesini kirmamak icin kabul ettim 4 ay kadar kaldi kaynim bizde neyse bundan 2 3 ay sonrada benim kiz kardesim calisiyo ve kaldigi lojman kapandi bizde kalmayi teklif etti tamm dedik neredeyse 1 bucuk yil oldu ve hala bizde kaliyo ama artik esimle hic ozel bi animiz kalmadı dogru duzgun konusmuyoruz bile sadece uyumak icin odaya gectigimizde 10 dakikalik konusmamiz oluyo zaten evliligimin basindan beri tup bebek icin ugrasiyorum ve olmuyo simdi bide esimle basbasa kalamama gibi bi sorunum var bu durumu esime acincada napiyim ablanin yaninda mi sarip oturalim diyo hakta veriyorum ama kendimi cok yanliz hissediyorum ne yapmaliyim sizce kizlar hic evliliğimizin tadini cikaramadik![]()
Haklısın vallahi. Resmen ev arkadaşı almışlar sonra kalmış. Şimdi ne yapsam. Kimseyi kabul etmeyeceksinKK sağolsun her gün beni ayrı bir konuda şaşırtmaya devam ediyor
Yaşınız daha kaç ki koştur koştur tüp bebek yapıyorsunuz ?
Kredi borcunuzu tek başına ödemeye gücünüz yokken niye çocuk yapıyorsunuz ?
Ablanız 450 gündür sizde , bugün mü battı ?
19'da evlen , 20-22 yaş arası evde misafir ağırla...
Yani balık baştan kokmuş...
Birazdaha anlayisli olsaydiniz keske yasim kucukken kostur kostur tedavi oluyorum cunku tup bebekte yas cok onemli sade bi tup bebek bile degilken benimsorunumj sorsaydiniz keske durumuzu iyi cok sukur kendimiz odeyebiliriz ablam kendi teklif etti ayrica rahatsizlik yeni bi durum degil sadwce konuyu bugun actimKK sağolsun her gün beni ayrı bir konuda şaşırtmaya devam ediyor
Yaşınız daha kaç ki koştur koştur tüp bebek yapıyorsunuz ?
Kredi borcunuzu tek başına ödemeye gücünüz yokken niye çocuk yapıyorsunuz ?
Ablanız 450 gündür sizde , bugün mü battı ?
19'da evlen , 20-22 yaş arası evde misafir ağırla...
Yani balık baştan kokmuş...
Kendi düşen ağlamaz diyorum , nokta .Birazdaha anlayisli olsaydiniz keske yasim kucukken kostur kostur tedavi oluyorum cunku tup bebekte yas cok onemli sade bi tup bebek bile degilken benimsorunumj sorsaydiniz keske durumuzu iyi cok sukur kendimiz odeyebiliriz ablam kendi teklif etti ayrica rahatsizlik yeni bi durum degil sadwce konuyu bugun actim