Bi sıkıntım var kızlar

Ablam hemsirelik yapiyo kizlar bu ara tamamen evde virus dolayisiyla hastaneye fazla gitmiyo haftada 1 veya 2 kezcalismaya gidiyo tup bebek icin fazlasiyla kredi cektik oda bize yardim ediyo ama artik bunaldim sanirim bikackez konuyu acsamda fazla ustelemedi kalacak yerim yok sizde yardim ediyorum diye ama ben esimle basbasa kalmak istiyorum bu durum esimide rahatsiz etmeye basladi ve evimizde bile.artik hepimiz.misafir gibi oturuyoruz ozel hayatimiz kalmadi diyebilirim ama bu siralar konusmayi dusunuyorum ayni evde esimi ozler oldum
Cok zor durumda değilseniz kimsenin maddi desteğini almayın boylece gebe hissetmeyin kendinizi . Bence konuşun ama konuştuğumuz süre 1.5 yıl az buz değil . Koca kadın kendi farketmesi lazım işi gücü yerinde hem ne güzel ben eniştemle yaşamak istemezdim şahsen ablanızın kendi özel hayatı içinde bi durum saçma. Bence konuşun muhakkak olmaz böyle yani virüsü bekleyin tabi bu zor günler geçince konuşun derim .yada anneniz babanız konuşsun ki onların şimdiye kadar 50 kere kızım kalınmaz öyle demesi gerekirdi bence . Neyse olan olmuş daha kötü olmadan bazı şeyler durumu toparlamaya çalışın bence

Ablam hemsirelik yapiyo kizlar bu ara tamamen evde virus dolayisiyla hastaneye fazla gitmiyo haftada 1 veya 2 kezcalismaya gidiyo tup bebek icin fazlasiyla kredi cektik oda bize yardim ediyo ama artik bunaldim sanirim bikackez konuyu acsamda fazla ustelemedi kalacak yerim yok sizde yardim ediyorum diye ama ben esimle basbasa kalmak istiyorum bu durum esimide rahatsiz etmeye basladi ve evimizde bile.artik hepimiz.misafir gibi oturuyoruz ozel hayatimiz kalmadi diyebilirim ama bu siralar konusmayi dusunuyorum ayni evde esimi ozler oldum
E ablanız da keyfinden kalmıyormuş, çektiğiniz krediye yardım ediyormuş.
Bundan sonra yardımını kabul etmeyin ve artık ayrı eve çıkması gerektiğini söyleyin.
Çekilir şey değil gerçekten.

Yani biran önce bir yol bulun eşinizle başbaşa geçireceğiniz zamanların tadını çıkartın eğer çocuğunuz olursa eşinin yüzünü evde bile zor görüon..

Nasıl aileleriniz var ki herkes rahatlıkla sizde kalabileceğini düşünüyor.

Bir de evliliğin başından beri dediğiniz 20 yaşında tüp bebek tedavisine mi başladınız?
Malesef oyle oldu evlendik hemen hamile kaldim dustu iki kez boyle hamieligim sonlandi sonuc olarak tup bebekle saglikli gebelik yasayabilecegim sonucu cikti buda bizi malesef erkenden tup bebek yoluna soktu

Merhaba kızlar 22 yasinda 2 bucuk yillik evliyim bu aralar bi sikintim var aslinda sikinti edecek bi durum mu bilemiyorum evliligimizin ilk 3 ayi gayet normal bi yasantimiz vardi evimiz ayriydi esimlede gayet iyi anlasiyoduk sonra esimin erkek kardeşi calismak icin biizm yasadigimiz sehre gelmek ve bizim evde kalmak istedi bende ozmanlar daha yeni gelin oldugum icin ve esimi ve ailesini kirmamak icin kabul ettim 4 ay kadar kaldi kaynim bizde neyse bundan 2 3 ay sonrada benim kiz kardesim calisiyo ve kaldigi lojman kapandi bizde kalmayi teklif etti tamm dedik neredeyse 1 bucuk yil oldu ve hala bizde kaliyo ama artik esimle hic ozel bi animiz kalmadı dogru duzgun konusmuyoruz bile sadece uyumak icin odaya gectigimizde 10 dakikalik konusmamiz oluyo zaten evliligimin basindan beri tup bebek icin ugrasiyorum ve olmuyo simdi bide esimle basbasa kalamama gibi bi sorunum var bu durumu esime acincada napiyim ablanin yaninda mi sarip oturalim diyo hakta veriyorum ama kendimi cok yanliz hissediyorum ne yapmaliyim sizce kizlar hic evliliğimizin tadini cikaramadik😑😑
KK sağolsun her gün beni ayrı bir konuda şaşırtmaya devam ediyor 👏🏻
Yaşınız daha kaç ki koştur koştur tüp bebek yapıyorsunuz ?
Kredi borcunuzu tek başına ödemeye gücünüz yokken niye çocuk yapıyorsunuz ?
Ablanız 450 gündür sizde , bugün mü battı ?
19'da evlen , 20-22 yaş arası evde misafir ağırla...
Yani balık baştan kokmuş...

Siz iyi misiniz? Ablanizin birbucuk yıl sizle kalması mantıklı mı? Annenizle konuşun. Evliliğim kötüye gidiyor ablamla konuşun siz söyleyin, çıksın evden. Karı koca hayatı yaşayamıyorum diyin. Neyine sessiz bekliyorsunuz anlamadim ki. Dua edin de kocanızin ilgisi başka yerlere kaymasın. Abla da pes yani bu kadar düşüncesizlik olmaz ama bu da sizin hatanız. Utanmadan ben yeni evliyim kabul etmem diyecektiniz

Haklısın vallahi. Resmen ev arkadaşı almışlar sonra kalmış. Şimdi ne yapsam. Kimseyi kabul etmeyeceksin

Kizlar bi çoğunuz kredi konusunu dile getirmis aslinda bence kredi bahane biz kendi imkanlarimizla cok sukur krediyi oduyoruz esim ek iste calisiyo sirf bu yuzden ablama bahane oldu bu surec ben size yardim edeyim karsiligindada burda kalayim gibi dusunuyo bikackez anneme actim konuyu galiba ustune dusup soylemdi bile ilk zmanlardan beri bizde herkesin kalbilecegi gibi bi dusunce var sanirim kaynimin bizde kalmasi ablmada yol acti diyebilirim esimin ablasi varken bile kaynim bizde kalmayi tercih etti ablamda lojmanda kalmak yerine bizi secti sanirim fazla guler yuz gosterdim bi kackez hem kendine hemde anneme sikayetlerimi soyledim benim evimi lijman hibi goruyo mesela giderken kaldigi odayi bile toplamaz fazlasiyla basina buyruk biri ama son noktaya geldim sanirim zaten cocuk olmamasi konusundan hassas bi donemdeyiz esimin ilgisini bekliyorum bu surecte ama malesef basbasa kalamiyoruz bile🤦‍♀️

Babanla konuş. Baba evliliğim kötü gidiyor, ablama söyle gitsin, hiç evlenmemiş gibiyiz yarın bosanir gelirsem ne olacak, hanginiz bakacaksınız bana diyeceksin. Utanma söyle. Bu boyle olmaz birseyler yap

Birazdaha anlayisli olsaydiniz keske yasim kucukken kostur kostur tedavi oluyorum cunku tup bebekte yas cok onemli sade bi tup bebek bile degilken benimsorunumj sorsaydiniz keske durumuzu iyi cok sukur kendimiz odeyebiliriz ablam kendi teklif etti ayrica rahatsizlik yeni bi durum degil sadwce konuyu bugun actim

Yine hayir demeyi bilmeyen bir konu sahibi. 1.5 yil sabretmissin, simdi git desen hicbir kiymeti kalmayacak emin ol. Seni kotu ilan edecekler

ya bu kisi ablaniz,
oturacaksiniz, konusacaksiniz,
anenenize ona buna soylemeye gerek yok ki.

su an ev bulmasi mumkun olmayabilir, malum korona tedbirleri nedeni ile,
ama bu kisitlar kalktiginda evi ayirmasini istediginizi simdiden olasi cozumler icin dusunmeniz gerektigini soyleyin.
Ev arkadasi bulabilir veya bekar calisanlar icin apart tarzi yerler var, onlari arastirabilir.
Secenek cokken en olmazi oldurmaya calismak da ne bileyim, garip.

Birazdaha anlayisli olsaydiniz keske yasim kucukken kostur kostur tedavi oluyorum cunku tup bebekte yas cok onemli sade bi tup bebek bile degilken benimsorunumj sorsaydiniz keske durumuzu iyi cok sukur kendimiz odeyebiliriz ablam kendi teklif etti ayrica rahatsizlik yeni bi durum degil sadwce konuyu bugun actim
Kendi düşen ağlamaz diyorum , nokta .

Ya ben bu platformda her gün şoka uğruyorum resmen.

Beni ablamin evine bağlasalar kalmam
Kalamam.

Kalınmaz da yani. Nasıl bir gamsızlıktır rahatlıktır vurdumduymazlıktır ... nedir bu ?

Ne tuhaf insanlar var ya.

Ekleme; ablanız kredi ödemenize yardımcı oluyormus. Şimdi gördüm. Şu durumda ya krediyi ablanıza güvenip çekmeyecektiniz. Ya da şimdi ses etmeyeceksiniz.

Ben eşime bile güvenip kendime kredi çekmem. Ne hayret verici hayatlar var.

Son düzenleme:
Sanirim bu sorunun bas sorumlusu esim ve ben ikimizde kimseye hayir diyemeyen isine kapanik biriyiz ve kimseye olmaz diyemiyoruz salaklik bizde evlendim kocamla vakit geciremeden evim lojmana dondu resmen artik ice kapanmanin bi faydasi yok evliligim duzemim bozulacak

Kizlar 1 bucuk yil diye bi konusmamiz yada bi beklentimiz yoktu lojman kapandi en fazla.bikac hafta kalir.diye konustuk ama ablam tum lojman arkadaslariyla kavga etti diger arkadaslari eve cikti ablam kaldi simdi konu acilincada arkadasimmi varda nereye gidiyim nerde kaliyim gibi bahneler uretiyo

Back
X