Bi soru

Hiç mi arkadasınızı kıskanmadınız paylasamam demediniz ömrünüzce
7. Sınıfta olmuştu en yakın arkadaşım başka kanka bulmuştu 8 de yalnız kalmıştım , çok üzülmüştüm sonra büyüyünce geçti

İlkokulda demiştim bu dediğinizi. En yakın arkadaşım başkasıyla en yakın arkadaş olduğunu söylemişti oturup ağlamıştım yaşım 9du.

Siz 2 yıllık arkadaşınız sadece. Bu kadar anlam yüklemeseniz mi? Ayrıca arkadaşımı paylaşamam diye bir şey yok, kimsenin tapusu kimsede değil.

neden kıskanayım ki arkadaşımı? benim bir tane arkadaşım yok, karşımdakinden de tek benle arkadaşlık kurmasını bekleyemem herhalde. hayatınızı tek bir insanla iletişim kurmak üzerine kurmayın sizde.

insanlar tercihleri ile yaşarlar,belli ki sizi çağırmamasına üzülmüşsünüz ama sizi değil onu tercih etmiş böyle durumlarda boşvermeyi bilmelisiniz

Allah askina su konulari siz olsaydiniz seklinde sormayin anlasilmiyo. Belki beraber o yone gidiyolardir eve gittiklerine eminmisiniz?

Kiskandiniz mi bunu mu demek istediniz

Tercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyo
Ben de anlamamıştım ilk okuyunca. Sonra yorumlara bakayım belki anlarım diye yorumları okurken bu tercümeyi gördüm. Yıkıldım resmen bu nasıl bir tercüman-i ahvaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…