- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Yaşlar kaç?Siz olsanız iki yıl aynı dairede çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi daireye geçtiğinde yine farklı bi daireden biriyle aynı yerde inip arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünde ne alaka diye sorar mıydınız?
su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hiss
Salağa mı yatayım yoksa yanlış mı gördüm birlikte size mi gidiyordunuz diye sorayım mı?
teşekkürler okuduğunuz için
Ben anlamadım ne anlatmak istediniz ki ?Siz olsanız iki yıl aynı dairede çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi daireye geçtiğinde yine farklı bi daireden biriyle aynı yerde inip arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünde ne alaka diye sorar mıydınız?
su an moralim bozuldu çünkü ben evine iki yılda bir kere gitmişimdir sevilmediğimi düşünmüyorum öyle olsa hiss
Salağa mı yatayım yoksa yanlış mı gördüm birlikte size mi gidiyordunuz diye sorayım mı?
Tercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyoBen anlamadım ne anlatmak istediniz ki ?
2 yıl değil 20 yıl bile olsa bazı arkadaşlıklar mecburi bazıları tercih meselesidir.Siz olsanız iki yıl aynı dairede çalıştığınız ve samimi olduğunuz arkadaşınız, farklı bi daireye geçtiğinde yine farklı bi daireden biriyle aynı yerde inip arkadaşınızın evine doğru yürüdüğünde ne alaka diye sorar mıydınız?
HmmmTercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyo
Tercüme ediyorum; arkadaşım beni evine çağırmıyordu diğer arkadaşını çağırmış galiba nasıl olur böyle bişey inanamıyorum diyo
Vaayy tuttum bu sözü2 yıl değil 20 yıl bile olsa bazı arkadaşlıklar mecburi bazıları tercih meselesidir.
OsbirHmmmacaba yaş kaç konu sahibinin
Yani profilde 31 yazıyor da
Ay yolda yürürken yazdım müsait bi yerde revize edeyimBen anlamadım ne anlatmak istediniz ki ?
Hhhjajaj harbiden heUmrumda olmazdı
Sorana da sana ne derdim başıma takip cihazı mısın diye sorardım
Anlatanlar olduAy yolda yürürken yazdım müsait bi yerde revize edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?