Bi sorum olucakda?

Sanırım
Ya birini kaybettim her ay hüsran 1 yıllık hasret bu hale soktu beni ☺
Ahh ahh canım sen 1 yıllık hasretten bahsediyosun ben 3 senem bitti 4. Seneye giriyorum çok şükür rabbim yüzüme güldü çok uğrastım çooookkk gecelerce ağladığımı biliyorum hamile birini görünce içim cız ediyodu ki bana bi doktor kısırsın demişti hiç unutamıyorum tüp bebek yapalım demişti ve basımdan aşağı kaynalar sular dökülmüştü sanki senin yine iyi olmuş bebegin inşallah sıkıca tutunursana bebiş

Aç aç bende burda neler ogrendim resmen doktor kesildik..

Allah korusun kötü düşünmeyin lütfen pozitif olun gebeliğiniz hayırlıymışsın sağlıklı şekilde devam eder insallah. Betanız kaç çıkmıştı?

Yemin ediyorum çok üzüldüm.. Şimdi nasılsınız varmi bebeğiniz? bende hamile birini görünce üzülüyordum herkes soruyordu yok dediğimde acır gözlerle bakıyolardı. günlük tutan birisiyim sayfalar hep göz yaşlari ile dolu siz ısrarla Allaha dua edin olur inşaallah. 41 meryem suresi okuyup suya üfleyip bir defa icin dini reçeteleri uygulayın birde, eğer hala istiyorsanız tabi

Şuan hamileyim canım çok şükür . ben salavat-ı tefriciyeyi 4444 kere okudum meryem suresinide oludum hepsini yaptım cocuk için yapmadığım şey kalmadı nasibinde olanı yaşıyosun canım rabbim ne zaman uygun görürse çok sükür halimize

Allah korusun kötü düşünmeyin lütfen pozitif olun gebeliğiniz hayırlıymışsın sağlıklı şekilde devam eder insallah. Betanız kaç çıkmıştı?
İlk öğrendiğimde 39,39 3 gün sonra 116.9 5 gün sonra ise 857,70 3gün sonra doktor kesemi gördü yanlış hatırlamıyorsam. haftaya çarşamba kalp atışlarına inşaallah

Ben hala düşük yaptığım bebeklerimin testlerini saklıyorum kıyamıyorum atmaya içim gidiyo

Aa çok şükür çok sevindim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

İlk öğrendiğimde 39,39 3 gün sonra 116.9 5 gün sonra ise 857,70 3gün sonra doktor kesemi gördü yanlış hatırlamıyorsam. haftaya çarşamba kalp atışlarına inşaallah
Masallah maşallah çok iyi kan değeriniz de. Çok sevindim Rabbim saglıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. İyi düşünün ki herşey iyi olsun

Ben hala düşük yaptığım bebeklerimin testlerini saklıyorum kıyamıyorum atmaya içim gidiyo
Bende ilk yaptırdığım test 0,10 idi ve internette 5 ustu pozitif okuduk doktor sıra beklerken o kadar mutluyuzki sevinçten ağlıyorduk doktor negatif deyince kıyamet kopmuştu o an gercekten... Suan bile hatirlayinca mahvoldumm

Benimde ilk bebeğimde 113.6 ikinci bebeğimde 9.5 çıkmıştı

Masallah maşallah çok iyi kan değeriniz de. Çok sevindim Rabbim saglıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. İyi düşünün ki herşey iyi olsun
İyi düşünmek mümkünmüki ablacım boş gebelik kimyasal gebelik mol gebelik birsürü şey iyi olamıyorsun tadını çikaramiyorum kalp atıslarinda rahatlayacak.içim.inşaalh

Aa inşaallah duyarsın canim . benim carsambaya inşaallah ☺
Ayyy inşallah yaaa bu hamişlik çok heycan yaptırıyo insana uykularım kaçıyo bebişle sohbet ediyoruz böyle şimdiden

Ayyy inşallah yaaa bu hamişlik çok heycan yaptırıyo insana uykularım kaçıyo bebişle sohbet ediyoruz böyle şimdiden
Ayy ne hoş ben de kıyafet almaya başladım şimdiden ve aklıma geldiği her an sağ elimle karnımı sıvazlayıp ihlas fatiha ayetel kursi okuyorum Kuran okuyorum onunla konuşuyorum. Elektrikler kesildi dün mesela korkan bir insanım fakat bebeğim için kendimi sakinleştirdim. şimdiden herşey onun icin olmaya başladı ☺☺ yarin cuma dualarim hepinizle olacak inşaallah ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…