bi sorum var bakabilirmisiniz?

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.597
1.415
133
35
herkeze selam. bi kac haftadir gözümle kaşım arasında çıkan kabariklikla ugrasiyorum devlet hastanelerine randevu alamiyorum cildiye icin dahiliye doktoruna gitsemmi bu arada ankarada yasiyorum ne yapmaliyim acaba.gitmemek için direndim korona yüzünden ama günden güne büyümeye başladı.

Doktora gidin bence

Gecmis olsun. Nasil bir kabariklik? Stres kaynakli da olabilir ama ihmal etmeyin tabi ki.

Mühim bişey olabilir ilk aklınıza doktor gelsin.
zaten burda bitkisel veya başka bişey için yardim istemiyorum cildiye doktoru yerine acaba dahiliye doktoru bakarmi, bilginiz varmi diye soruyorum.sanirim salgin nedeniyle cildiye doktorlarina randevu alamiyoruz

Cildiyeye alamıyorsanız göz doktoruna almaya çalışın, acile girseniz bakarlar mı bilemem. Dahiliyenin bakacağını zannetmiyorum. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bazı hastaneler sabah erkenden randevu açıyorlar, gidip randevu var mı diye sorabilirsiniz.

yanık gibi kırmızı oluyor kasiniyo yaniyo tam geçti diyorum tekrar basliyo her tekrarladiginda buyuyo ve pullanmada oluyo

Anladim. Benim cildim cok hassas ve alerjik. Kullandigim nemlendirici haricinde bir nemlendirici kullansam hemen boyle oluyor. Elime krem sursem, el kremimle dokunsam tepki veriyor. Parfum iciren nemlendiriciler vs. Ayrica stres yasadigimda da olabiliyor. O yuzden sordum ama hepimizin cildi de bunyesi de farkli tepkiler verebilir. Siz yinede bir doktora danisin derim.

Cildiyeye alamıyorsanız göz doktoruna almaya çalışın, acile girseniz bakarlar mı bilemem. Dahiliyenin bakacağını zannetmiyorum. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bazı hastaneler sabah erkenden randevu açıyorlar, gidip randevu var mı diye sorabilirsiniz.
ankarada yaşıyorum göz doktorunun bakacağını sanmiyorum bugun özel bi hastane ile görüştüm cilt doktoru yok göz doktoruna sordu cildiyeye gitsin demiş pazartesi sabahtan yine bakayim aslinda özel baska bi hastaneye randevu aldim ama gönlüm araştırma hastanesine gitmekten yana

Anladim. Benim cildim cok hassas ve alerjik. Kullandigim nemlendirici haricinde bir nemlendirici kullansam hemen boyle oluyor. Elime krem sursem, el kremimle dokunsam tepki veriyor. Parfum iciren nemlendiriciler vs. Ayrica stres yasadigimda da olabiliyor. O yuzden sordum ama hepimizin cildi de bunyesi de farkli tepkiler verebilir. Siz yinede bir doktora danisin derim.
teşekkür ederim en kısa zamanda gidecem inşallah

ankarada yaşıyorum göz doktorunun bakacağını sanmiyorum bugun özel bi hastane ile görüştüm cilt doktoru yok göz doktoruna sordu cildiyeye gitsin demiş pazartesi sabahtan yine bakayim aslinda özel baska bi hastaneye randevu aldim ama gönlüm araştırma hastanesine gitmekten yana
Ben İstanbuldayım, buradaki bazı hastaneler ek randevu açıyorlar. Sabah erkenden gidene veriyorlar. Tabi hepsi aynı mı bilemiyorum ama dahiliyenin alanı değil, bakacağını zannetmiyorum. Siz pazartesi sabah erkenden bi hastaneye gidin bakalım belki randevu açılmış olur verirler.

Bir sure en azindan doktora gidinceye kadar parfum iceren nemlendirici kullanmayin. Belki de besin alerjisidir. Cok gecmis olsun.
teşekkür ederim aslinda cildim icin hiçbişey kullanmiyorum makyqj bile en son ne zaman yaptim hatitlamiyorum stres kaynakli diye düşünüyorum

Ben İstanbuldayım, buradaki bazı hastaneler ek randevu açıyorlar. Sabah erkenden gidene veriyorlar. Tabi hepsi aynı mı bilemiyorum ama dahiliyenin alanı değil, bakacağını zannetmiyorum. Siz pazartesi sabah erkenden bi hastaneye gidin bakalım belki randevu açılmış olur verirler.
küçük bebegim var sabah onu birakip gidemem büyük ihtimalle ama eşim bi sorsun olmazsa.

yanık gibi kırmızı oluyor kasiniyo yaniyo tam geçti diyorum tekrar basliyo her tekrarladiginda buyuyo ve pullanmada oluyo
Sebore tarzi bir cilt hastaligi olabilir. Kremi var genelde kortizonlu oluyor. Ama kesin cozum degil. Temiz tutmaya calisin cildinizi ozellikle alkol bazli olmasin kullandiklariniz ama kesinlikle bir doktora gidin. ☺️

Egzama gibi tarifiniz.

Cildiyeye gitmeniz şart değil,önce öz doktoruna gidin. Cildiyeye gitmenizi önerirese, oraya öyle gidin.

Back
X