bi sorum var bakabilirmisiniz?

Egzema degil. Bazi yiyeceklere de alerjim var mesela onlari yedigimde de elimde yuzumde tepki verebiliyor. Herkesin bunyesi farkli dedigim gibi kimseyi yaniltmak istemem. Saglik konulari hassas konular.
Ben sizi yanlış alıntılamışım, konu sahibineydi yorumum, kusura bakmayın.

Tabii ki bir hekim görül değerlendirmeli ilk etapta, sonra teşhis ile varsa aynu durumda olanlarla bilgi akışını sağlanabilir.

banada öyle geliyo 😣hiç dokunmuyorum nasil buyuyo acaba
Bende var egzama, yüz bölgemde.
Gayet büyüyor, dönem dönem atağa geçer mesela şuan öyle.
Burun kenarların, göz diplerim, kaş başlangıcım ve saç dibim kızardı, yanıyor.
Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum atak döneminde, iyileşince kesiyorum çünkü kortizona o kadar da abanma niyetinde değilim.

Siz de mutlaka görünün, ihmal etmeyin.

Bende var egzama, yüz bölgemde.
Gayet büyüyor, dönem dönem atağa geçer mesela şuan öyle.
Burun kenarların, göz diplerim, kaş başlangıcım ve saç dibim kızardı, yanıyor.
Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum atak döneminde, iyileşince kesiyorum çünkü kortizona o kadar da abanma niyetinde değilim.

Siz de mutlaka görünün, ihmal etmeyin.
keşke ilk farkettiğimde gitseydim ama çevremdekilerde gitme hastalik var bilmem ne ...bende korktum ama artık kesin gitmem gerekiyo benimde bi kaç gün geciyor sonra yine başlıyo ve yanık gibi aciyo arada kasiniyo kizarik kabarik bi şey

Alerji gibi duruyor ama belli olmaz şampuan vs değiştirdiniz mi? Tam mevsimi alerjilerin

Alerji gibi duruyor ama belli olmaz şampuan vs değiştirdiniz mi? Tam mevsimi alerjilerin
aslında sampuandan bende şüpheleniyorum sürekli kullandigim sampuanin baska versiyonunu almıştım baskada kimyasal bi ürün kullanmiyorum o yüzden sampuan geliyo aklima

aslında sampuandan bende şüpheleniyorum sürekli kullandigim sampuanin baska versiyonunu almıştım baskada kimyasal bi ürün kullanmiyorum o yüzden sampuan geliyo aklima
Muhtemelen alerjik el kremi vs de kullanmayın saf suyla yıkayın yüzünüzü. Elinizi sürmemeye çalışın çok geçmiş olsun

Dahiliye anlamayabilir. Cildiyeden saat 16.00 da randevu almayı deneyin, boş randevular o saatte açılıyor.

Egzama olabilir, aile hekimine gitseniz bir ilaç yazar.

Back
X