gözümle ilgili değil yerini tarif etmek istedim ilk önce kaşımın içinde başladı bu sikayet ama günden güne büyümeye başladıCildiyeye gitmeniz şart değil,önce öz doktoruna gidin. Cildiyeye gitmenizi önerirese, oraya öyle gidin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözümle ilgili değil yerini tarif etmek istedim ilk önce kaşımın içinde başladı bu sikayet ama günden güne büyümeye başladıCildiyeye gitmeniz şart değil,önce öz doktoruna gidin. Cildiyeye gitmenizi önerirese, oraya öyle gidin.
gidicem başka çarem kalmadıSebore tarzi bir cilt hastaligi olabilir. Kremi var genelde kortizonlu oluyor. Ama kesin cozum degil. Temiz tutmaya calisin cildinizi ozellikle alkol bazli olmasin kullandiklariniz ama kesinlikle bir doktora gidin.![]()
Ankara’nın neresindesinizdoktora gidicemde devlet hastanelerinden cildiye için internetten randevu alamadim özelede gitmekte kararsizim.
Ben sizi yanlış alıntılamışım, konu sahibineydi yorumum, kusura bakmayın.Egzema degil. Bazi yiyeceklere de alerjim var mesela onlari yedigimde de elimde yuzumde tepki verebiliyor. Herkesin bunyesi farkli dedigim gibi kimseyi yaniltmak istemem. Saglik konulari hassas konular.
keçiörenAnkara’nın neresindesiniz
Bende var egzama, yüz bölgemde.banada öyle geliyohiç dokunmuyorum nasil buyuyo acaba
Göze gidin olmZsadoktora gidicemde devlet hastanelerinden cildiye için internetten randevu alamadim özelede gitmekte kararsizim.
keşke ilk farkettiğimde gitseydim ama çevremdekilerde gitme hastalik var bilmem ne ...bende korktum ama artık kesin gitmem gerekiyo benimde bi kaç gün geciyor sonra yine başlıyo ve yanık gibi aciyo arada kasiniyo kizarik kabarik bi şeyBende var egzama, yüz bölgemde.
Gayet büyüyor, dönem dönem atağa geçer mesela şuan öyle.
Burun kenarların, göz diplerim, kaş başlangıcım ve saç dibim kızardı, yanıyor.
Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum atak döneminde, iyileşince kesiyorum çünkü kortizona o kadar da abanma niyetinde değilim.
Siz de mutlaka görünün, ihmal etmeyin.
ağrı yok sadece yanma ve kaşıntı var bide kızarık kabariklik oluyorAğrı da oluyorsa zona olabilir
aslında sampuandan bende şüpheleniyorum sürekli kullandigim sampuanin baska versiyonunu almıştım baskada kimyasal bi ürün kullanmiyorum o yüzden sampuan geliyo aklimaAlerji gibi duruyor ama belli olmaz şampuan vs değiştirdiniz mi? Tam mevsimi alerjilerin
Muhtemelen alerjik el kremi vs de kullanmayın saf suyla yıkayın yüzünüzü. Elinizi sürmemeye çalışın çok geçmiş olsunaslında sampuandan bende şüpheleniyorum sürekli kullandigim sampuanin baska versiyonunu almıştım baskada kimyasal bi ürün kullanmiyorum o yüzden sampuan geliyo aklima
teşekkür ederim bebe sampuani ile yikiyorum yüzümü ama oda iyi gelmiyo.Muhtemelen alerjik el kremi vs de kullanmayın saf suyla yıkayın yüzünüzü. Elinizi sürmemeye çalışın çok geçmiş olsun
internet üzerinden mi 16.00 öncemi sonramıDahiliye anlamayabilir. Cildiyeden saat 16.00 da randevu almayı deneyin, boş randevular o saatte açılıyor.
İnternetten de. Telefonla da. Nerden olursa olsun 16.00 da yeni randevular açılıyor.internet üzerinden mi 16.00 öncemi sonramı
anladim cok sagolun yarin pazar gecerlimi acaba pazartesimi bakayimİnternetten de. Telefonla da. Nerden olursa olsun 16.00 da yeni randevular açılıyor.
Gün farketmez. Her gün aynı durum.anladim cok sagolun yarin pazar gecerlimi acaba pazartesimi bakayim