bi sorum var bakabilirmisiniz?

Kardeşimde vardı kolestrol dediler ama sizinki farklı da olabilir

herkeze selam. bi kac haftadir gözümle kaşım arasında çıkan kabariklikla ugrasiyorum devlet hastanelerine randevu alamiyorum cildiye icin dahiliye doktoruna gitsemmi bu arada ankarada yasiyorum ne yapmaliyim acaba.gitmemek için direndim korona yüzünden ama günden güne büyümeye başladı.
19 mayis hastanesi sakin dr larida iyi yakini da 29 mayis hastanesi oldugu icin covit sikayeti olanlar oraya ugramiyor oyuzden temiz bir hastane

Aile hekimi ize gidebilirsiniz.
Şu süreçte hastanedense aile hekimlikleri daha kontrollü.

aile hekimleri hastaneye gitmemizi söylüyor bakmıyorlar

Bilemedim o zaman bundan iki üç sene önce benim de alnımda ve ellerimde pul pul dökülme ve kızarıklık vardı aile hekimine gitmiştim ilaç yazmıştı. Gerçi ilaç da iyi etmedi ama yine de bakmıştı doktor.

Bilemedim o zaman bundan iki üç sene önce benim de alnımda ve ellerimde pul pul dökülme ve kızarıklık vardı aile hekimine gitmiştim ilaç yazmıştı. Gerçi ilaç da iyi etmedi ama yine de bakmıştı doktor.
virüsten dolayı bakmak istemiyorlar midemden rahatsizim 4 tane ilaç kullaniyorum ilaçlarımı bile yazmak istemedi neden geldin diyo aylardır ücretli alıyorum gitsemde bakcani düşünmüyorum

virüsten dolayı bakmak istemiyorlar midemden rahatsizim 4 tane ilaç kullaniyorum ilaçlarımı bile yazmak istemedi neden geldin diyo aylardır ücretli alıyorum gitsemde bakcani düşünmüyorum

Aaaa... olabilir aile hekimlerine en son korona şüphesiyle gitmiştik, ilgilenmişlerdi, demek sadece korona şüphesi olanlarla ilgileniyorlar...

Aaaa... olabilir aile hekimlerine en son korona şüphesiyle gitmiştik, ilgilenmişlerdi, demek sadece korona şüphesi olanlarla ilgileniyorlar...
yani birde cildiye doktoru kadar tecrübeli olacağını sanmam zaten aylardir evden bile çıkmıyoruz mecbur olmasam hicbiyere gidesim yokta işte çaresiz kaldim

Back
X