Bi sorum var 😊

Kumsalkvk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
29
13
18
29
Merhabalar arkadaşlar regl günüm 6 sındaydı gecti. Regl den önce 4 Aralık da bhcg 31 Di 6 sında bhcg yaptırdm 109.37 cıktı kürtaj oldugum icin acilde ki doktor kadın dogum a gitmelisin dedi degerim daha az vajinal ultorasonla gebelik görülür mü? Cevap veren herkese şimdiden cok tesekkür ederim

Hayırlı olsun öncelikle . Değeriniz henüz çok yeni bu değerde ultrasonda gözükmez en az 2000 civarı olması lazım kesin gözükmesi için onda bile karından ultrasonda gözükmeyebilir korkmayın . Sağlıkla gelsin :)

Tesekkür ederim korkuyorum biraz acilde ki doktor kadın dogum a git dedi bende erken diye düşünüyorum aslında sabah gidecegiz ama doktor ne yapar ne der bilmiyorum cok korkuyorum daha önce kürtaj oldugum icin

Amin insaallah saglıkla alırım kucağıma doktor a gitmeme gerek var mı peki biraz daha mi bekleyeyim cok kararsız kaldım

1 hafta sonra tekrar kan verin degeriniz 2000 uzerine ciktiysa randevununuzu alip hastaneye oyle gidin suan ultrasondan da bakmazlar degeriniz daha az diye...

Ben en son 250 yi gorup 1 hafta sonra gittigimde sadece keseyi gorebilmiştim.
1 hafta sonra tekrar cagirmisti bu sefer kalp atisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…