• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi sorum var

bazen idareciler geliyor ve diyor ki arkadaşlar her sınıftan 3-5 tane öğrenci ismi yazın yardım alabilecek diye. Bazen aklımıza isim gelmiyor, tam durumlarını bilmediğimiz için aklımızda kalan ufak tefek detaylar varsa ona göre isim yazıyoruz kağıda... Diğerlerinin durumu daha iyiyse babanın işinden dolayı adı yazılmıştır çocuğun, yani kıyafet eksikliğinden değil... Ben de çok üzüldüm sizin üzülmenize yaa, gerçekten çok üzüldüm. Üzülmeyin lütfen. eşinizin haberi olmasın arayın yada gidin konuşun, bir eksiklik mi gördünüz acaba çocuğumda, yanlış anlaşılma neden oldu diye sorun.
esimin guzel bi isi var unv mezunu.esimle konustuk galiba formlardan dolayi.kendide dedi zaten ben sizi tam olarak tanimiyorum diye

Cok dusundum bu aksam aramayi esim izin vermedi.cogumun herseyi yeni.neyini gordude boyle bi karar verdi anlamadim.zaten bizi tanimiyo bile daha bu ilk yilimiz.normal sartlarda gecinen bi aileyiz.ki yardima kalmadan anneanne babane olsun elinden geldigince cocuguma biseyler aliyolar.ailelerimizinde arkamizda oldugunu anlatmaya calistim ama.ama nasil goruyo bizi anlamadim oturdum agladim bu aksam
Guzel arkadasim niye boyle yapiyorsunuz? Ayip mi fakir olmak? Siz bu kadar hassas oldugunuza gore eminim cocugunuz da muhtac gibi durmuyordur. Adil davranmis olmak icin belirtilen gelirlere gore yardim yapmak istemislerdir. Aglamayin, sevinin aksine. Cok zor durumda yalniz olan bir suru insan var. Cok sukurki siz boyle bir konumda degilmissiniz, ne guzel.

Uzulecek birsey yok ihtiyacli zannetmis olabilir gercekten ihtiyaciniz yoksa okula bildir teslim et ihtiyaci olan baska birine versinler

yaa cocugumun herseyini fazlasiyla yapiyorum.cok fazla icerledim.esimde diyoki okul idaresi ogretmenden ogrenci secmesini istemistir oda elindeki belgeleri incelemistir sende asgari ucret yazdigin icin degerlendirmesine girmissindir dedi.boyle olabilirmi sizce.ogretmenede gelirimizin asgari ucretten fazla oldugunuda isverenin bole gosterdigini acikladim.cok icerledim valla bole bi imajmi cizmisim diye
bence bu kadar çok tahminde bulunup üzüleceğinize arayıp sorun gereksiz yere üzülüyorsunuz

Bunda ağlayacak nr var Allah aşkına ? Sanırsın dilenci muamelesi gordunuz.
Oyle imaj dediğiniz ne ? O montu ayakkabıyı alan çocukların imajı nasılmış ?

Asgari ücret gorup yardıma dahil etmek istemişlerdir.
ben o durumdakileri yadirgamiyorum.ama durumun yardim alacak kadar kotu degil onu demek istedim

Bunda ağlayacak nr var Allah aşkına ? Sanırsın dilenci muamelesi gordunuz.
Oyle imaj dediğiniz ne ? O montu ayakkabıyı alan çocukların imajı nasılmış ?

Asgari ücret gorup yardıma dahil etmek istemişlerdir.
Allah razı olsun çok güzel açıklamışsınız, çok ayıp sanki o durumda olan öğrencilere kötü gözle bakarmış gibi. Gerçekte o durumda olan bir öğrenci gözüyle bakmaya çalışıyorum ve gerçekten insanın içi acıyor bu yazıları görünce.

Allah razı olsun çok güzel açıklamışsınız, çok ayıp sanki o durumda olan öğrencilere kötü gözle bakarmış gibi. Gerçekte o durumda olan bir öğrenci gözüyle bakmaya çalışıyorum ve gerçekten insanın içi acıyor bu yazıları görünce.
kotu gozle bakmiyorum demek istedigim.durumum okadar kotu degil diyorum.

Nebileyim cok uzuldum.acaba ogretmen cocugumu eksiklimi goruyor diye.allaha sukur maddi sikintimiz yok.acaba o formu inceleyiptemi karar verdi yoksa cocugumu o sekilmi gozlemledim diye uzuluyorum.
Öğretmen çocuğumun şeklini gözlemleyip oğluma geçen yıl bot ve mont verdi.Sınıfta bize göre ihtiyaçlı diyebileeğim kişiler vardı. Gittim konuştum. İptal edemiyorum dedi. Ama bu yıl vermedi. Öğretmen sizi tanımadığı için herhangi birisini seçmiş olabilir. Bizim alma sebebimiz oğlumun kullanılmış forma giymesiydi. Ama bu durum gücüme gitmedi. Ama birdahaki sefere ihtiyaçlı kişilerin kullanabilmesi için gerekli girişimi yaptım.Bu kadar çok üzülmeyin. Hak geçtiğini düşünüyorsanız ihtiyaçlı bir kişi giydirin. Ben öyle yaptım. Öğretmen zamanla sizi tanıyacaktır.

Bu arada kıyafetleri verirken öğretmenimiz şöyle demiş: (bunları çok dürüst bir çocuk olduğun için sana hediye ediyorum .)bir ay havamızdan yanımıza yaklaşılamadı:)

kotu gozle bakmiyorum demek istedigim.durumum okadar kotu degil diyorum.
Ben de demek istiyorum ki ihtiyaç sahibi olmak kötü bir durum değildir, size istiyor musunuz diye sorulmuş siz de istemediğinizi soylemişsiniz. Oturup ağlamak da nedir, bir düşünün zira ben düşündükçe sizi o durumda daha bir üzülüyorum size. .

İdare öğrencileri sınıf öğretmenleri kadar yakından tanıyamaz.
O yüzden öğretmen belirler diye düşünüyorum, emin değilim.

Öğretmen çocuğumun şeklini gözlemleyip oğluma geçen yıl bot ve mont verdi.Sınıfta bize göre ihtiyaçlı diyebileeğim kişiler vardı. Gittim konuştum. İptal edemiyorum dedi. Ama bu yıl vermedi. Öğretmen sizi tanımadığı için herhangi birisini seçmiş olabilir. Bizim alma sebebimiz oğlumun kullanılmış forma giymesiydi. Ama bu durum gücüme gitmedi. Ama birdahaki sefere ihtiyaçlı kişilerin kullanabilmesi için gerekli girişimi yaptım.Bu kadar çok üzülmeyin. Hak geçtiğini düşünüyorsanız ihtiyaçlı bir kişi giydirin. Ben öyle yaptım. Öğretmen zamanla sizi tanıyacaktır.
demek istedigim snfta
Guzel arkadasim niye boyle yapiyorsunuz? Ayip mi fakir olmak? Siz bu kadar hassas oldugunuza gore eminim cocugunuz da muhtac gibi durmuyordur. Adil davranmis olmak icin belirtilen gelirlere gore yardim yapmak istemislerdir. Aglamayin, sevinin aksine. Cok zor durumda yalniz olan bir suru insan var. Cok sukurki siz boyle bir konumda degilmissiniz, ne guzel.
ben ihtiyac sahiplerini yadirgamiyorum diyorumki biz cocugumuzun bi dedigini iki etmezken butun ihtiyaclarini karsilarken acaba cocugumda eksik biseymi gordu buna uzuldum ben sadece

Ekte bir yazı var.Bunu da değerlendirin olur mu? 1959456_804810199583799_8340251154314482525_n.webp
1959456_804810199583799_8340251154314482525_n.webp

Back
X