''...bi tek annem olsun bana birşey olmaz'' dinleyince ağlayanlar

inşallah bu parçayı kucağında bebeğinle dinler ve başka türlü duygulanırsın Kayıp çok acı elbette ama takdir ilahi Allah sağlıklı bebişler versin çok geçmiş olsun.

çok iyi hatırlıyorum.bu şarkıyı ilk duyduğumda bi garip oldum.sonra gidip bi yerlerden bulup üst üste dinledim.hayatımdaki en çok ağlayışım o zamandır herhalde..

canim basin sagolsun rabbim yardicin olsn kim aglamazki ..cenette seni bekleyen bi yavrun var allahim sabrinida versin

annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz..

bu sözleri duydukça ağlıyorum. 10 haftalık bebeğimi 4 gün önce kalbi durduğu için kaybettim. ilk bebeğimdi...durup durup ağlıyorum. bir de bu şarkı çıkıp duruyor beni mahvediyor...

başın sağolsun cennetin bi meleği annesini bekliyo o artık allahım hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar inşallah

bende çok duygulanıyorum bazende ağlıyorum yurtdışında gurbette olup annemi çok özlememden ve de bebeğim olmadığındanda ağlıyorum sanırım anneleri anneanneleri bebekleriyle görünce insan duygulanıyor o reklemda:gitme:

annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz..

bu sözleri duydukça ağlıyorum. 10 haftalık bebeğimi 4 gün önce kalbi durduğu için kaybettim. ilk bebeğimdi...durup durup ağlıyorum. bir de bu şarkı çıkıp duruyor beni mahvediyor...
canıımmm geçmiş olsun aynı seyi ben de yasadım yasasaydı bebğim bu ay anne olacaktım bu yılki anneler guu benim için cok daha anlamlı olacaktı.. kısmet değilkmiş. kendimi çok yıpratmıs olmalıyım ki aylardır saağlık problemleriyle ugrasıyorum. doktorum 6 ay beklemelisin deyince o kadar uzun gelmişti ki... bak 7-8 ay oldu hala olmadı.
her seyin bası saglık sağlıklı olmalısın ki yeni bebeişler gelsin ilaç kullanmak zorunda kalınca deneyemiyorsun bile. o yuzden sıkma kendini için ferah olsun o melek oldu artık öyle düşün ve sen artık onun annesisin. be öyle düşünüyorum. ben anne oldum şimdi ikinci bebeğimi istiyorum.

Evlendiğim gün anlamaya başladım annemi,O gün,gözgöze gelmemizle başladı sanki aramızdaki bağ,ondan ayrı kalmak sanki canımdan can almışlardı film şeridi gibi geçti gözümün önünden tüm yaptıkları sanırım benim annem bir melekmiş dedim
daha 1,5aylık evliyim hala alışamadım hele de başkasına da anne demeye başlayınca annemin kıymetını daha da anladım şimdi ona tapasım geliyor .Sanırım ben anne oluncaya kadar bu böyle gidecekk :(

Allah sabır versin üzülme...başın sağolsun...bende ilk evlendiğim sıralar bi hüzünleniyodum bunu duyunca..

Başınız sağolsun allah sabır versin sizlere kolay değil bebeğinizi kaybetmek ....cennettedir o annesi melekler gibidir şimdi....

geçmiş olsun allah tekrar nasip eder üzülme,dua et,gönlünü ferah tut,bende bu şarkıda çok duygulanırım gözlerim dolar,birde arçeliğin mayıs ayında anneler günü reklamı vardı anneler kraliçe diye o reklam her çıktığında ağladım.5 aylık hamileyim ondan tabik:)),allah olmayanlarada nasip etsin inşalah..

İnan çok üzüldüm yaaa.İlk bebeğinmiş daha olur.Üzülme ya en azından çok büyük değilmiş.Şimdi ne desem boş tabi.

bende hamileyken çıktı bu şarkı çok duygulanıyorum
anne olmak çok başka bişey ya
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

bende bu şarkıyı her dinlediğimde ağlayanlardanım :(gelmeyen bebğime ve nez aman geleceği belli olmayan bebeğimi düşünüp düşünüp ağlıyorum ..inşallah bu yolda mücadele edn herkes birgün yavrusuna kavuşur .bu akıttığımız gözyaşları svinçten mutluluktan olur ...

Back
X