Bi tek benmiyim böyle olan

Aynı ev kabus gibi :duduk:
Benim ikinci evliliğim mutluyum çok şükür ama evlerimiz yakın haftada bir gün uğruyoruz yine de çok gitmiyoruz diye suratını asıyor takıyor muyum hayır :KK47:

Ama ilk evliliğimde 2 yıl beraber yaşamıştık üstelik eski kv çok anlayışlı iyi merhametli bir insandı ona rağmen dayanılmaz oluyordu nasıl baş ediyorsunuz Allah sabır versin.

Takmamaya çalışın nasıl olsa konuşacak konuşmuyor mu sizde konuşmayın ilgilenmeyin odanızda vakit geçirin kendisi bilir :süslü:

Aslında giyeceksin özel iç çamaşırlarını. Kocanla yatak odasından çıkmıcaksın. Bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece yanında otur, bak ben bunları aldım de. :KK70: Merak ediyorsa kaynanan kapıyı açsın merakı gitsin :KK70: sonra birden ağlamaya başlarsın başın öndeee çok utandın çünkü :KK70: dersin ki ben bir karar aldım, beraber oturmak istemiyorum. Herkes varken söyliceksin. Kv min beni anlayacağını biliyorum diceksin :KK70: bu senin için o kadaaar büyük bir trajedi olacak ki evler ayrılacak ohh sefam olsun :KK70: ah ah biraz delii olsak ne olurduu :/
:halay::KK12: Denemek lazım

Konu sahibi aslinda o kadar sikayetci degil. Baksana emojilere felan.

Cok sikayetci olsa kendisi ise girir, para biriktirir ve gerekirse bosanirdi. Bircogularin aslinda islerine geliyor. Bide zaten alismislar. Kira derdi yok. Daima cocuga bakacak biri var. Eh calisip didinmektense, kayin aile ile cekirdek citlatip, survivor'a bakmayi tercih ediyorlar demek ki.
önyargı önyargı :duduk:

16 yil dile kolay her babayigidin de harci degil ...Ama ne kadar da sikayetci olsaniz demmekki gemi yüruyor karsilikli bir sevgi ve saygi var....Yoksa konunuzdan yorumlarinizdan anladigim kadariyla vur basina tiplerden degilsiniz....
Başta çok taktım kafayı bu sefer sağlık gidiyor elden bende dalgaya vurdum işi ... Hepsi bu

Esimin bi evi vardi benden once alnmis. Ama kiraci varmis ve sozlesme temmuzda bitecekmis. Birgun oraya gittim koalisyon toplantisi yapildi, esim dedi ki dugunu subatta yapalim, temmuzda eve geceriz dedi temmuza kadar burda yasayalim dedi. Ne acelen var ki dedim? Ha subat ha temmuz :-) ben dedim istemiyorum. Ben oyle diyince kv de kim olsa istemez oglum bekleyin dedi. Evlendikten sonra iyi ki diyorum :-) iyi ki oturmamisim hehehe:-)
aileyle yasamak cok zor canim. Kendi evinde bulasiklari yikamasanda olur hemen iki dk ymk yapsanda olur ama kv yaninda oyle olmuyor malesef. Ah ah. Allah sabir versin. Ayri eve gecme durumunuz yok mu?
Yok malasef :(

Aynen bilmezler geçti gitti en güzel yıllarım gerçekten allahım büyük ... Sanki beni el üstündemi tutuyorlar bende aynı 2 haftaya bi gelip yarım saat duran eltimde

Siz küçük gelin misiniz ?
Ya 2 kardeş birleşip anne babalarına ev almalı ya da 1 ay bir yerde diğer ay diğer yerde dursalar siz de nefes almış olursunuz

Evet ben küçük gelinim malasef hiç ağızlarına bile almıyorlar valla herkes memnun hayatından

Bence siz şanslı güruhtansınız. Çünkü kocası durumun farkında olmayanlar var :)
Evet bu konuda cok sansliyim. İlk gunden hep arkamdaydi, hep annesiyle konustu, yapma etme dedi, o senin kizin dedi, yardim et her seyinde dedi. Ama duvara soyledi sanki)))
Aslinda kocalari durumun farkinda ama işlerine gelmiyo, oyuzden umursamiyolar )))

Back
X