bi tek söz beni gaza getirebilir.. haydi kk hanimlari

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
Bir tek kisi bana 'sigarayi biraktim ve gercekten hic canim istemiyor artik. Hatta icerek gecirdigim senelerime uzuluyorum' desin nolurrrr. Nefret ettim yaa. Her gun birakip basliyorum saatler icinde. Amannn biraksam nolucak omur boyi canim isticekk deyip duruyorum cok mutsuz ediyor sogara icmek beni. Gercekten:KK14::KK42:

Allah korusun bir gün hasta olursan dünyaları sat yine de sağlığını geri alamazsın. Çok ağlarsın, yapma.
Evet biliyorum. Hatta sunu da goruyorum. Yillarca birakamayanlar doktor kanser oldunuz bayim dedigi anda sigarayi birakiyolar. Basima gelmwden birakmak istiyorum. Oglumu yalniz birakmak istemiyorum:cry:

Bir tek kisi bana 'sigarayi biraktim ve gercekten hic canim istemiyor artik. Hatta icerek gecirdigim senelerime uzuluyorum' desin nolurrrr. Nefret ettim yaa. Her gun birakip basliyorum saatler icinde. Amannn biraksam nolucak omur boyi canim isticekk deyip duruyorum cok mutsuz ediyor sogara icmek beni. Gercekten:KK14::KK42:
Annem bıraktı bronşit olmuştu doktor bırakması gerektiğini söyledi ve bıraktı 20 yılı devirdi.Günde 3 paket içip bırakan tanıdıklarım var,ama önce beyinde bitecek beyinde bitmezse istersen ilaç kullan yada doktora git sigarayı bırakmak için hiçbir fayda etmez önce beyinde bitecek.

Annem bıraktı bronşit olmuştu doktor bırakması gerektiğini söyledi ve bıraktı 20 yılı devirdi.Günde 3 paket içip bırakan tanıdıklarım var,ama önce beyinde bitecek beyinde bitmezse istersen ilaç kullan yada doktora git sigarayı bırakmak için hiçbir fayda etmez önce beyinde bitecek.
Peki ne kadar oldu birakali? Acaba hala cani istiyor mu? Konustunuz mu hic bu konu hakkinda? Detaylari merak ediyorum

Babam tam 30 sene içti sigarayı. 2 yıl oluyor bırakalı. Bırak yeniden başlamayı başka birisinin içtiği sigaranın dumanından bile nefret ediyor. 'Nasıl içiyorsunuz, nasıl içmişim ben bu iğrenç şeyi' diyor. Her gün,, akciğerleri hangi doğal besinlerle temizleyebilir araştırıyor. Akciğer kanserini ne önler, sigaranın izlerini nasıl silebilir onu soruşturuyor.

Sigarayı bırakmasına sebep olan şey, ciddi akciğer enfeksiyonuydu. 2 gece nefesi kesilince 'neden kendime bunu yapıyorum, manyak mıyım' dedi ve bıraktı. Tamamen irade meselesi. Yapabilirsiniz. Kendinize inanın.

Sigarayı bırakamıyorum diyen herkese cevabım bu;
Babam bıraktıysa herkes bırakabilir...

saçların mis gibi şampuan yerine leş gibi sigara kokuyordur şimdi senin
iyyy iğrenç

cildin de kırışmaya başlamıştır ufaktan

artı... kro musun yaa

Peki ne kadar oldu birakali? Acaba hala cani istiyor mu? Konustunuz mu hic bu konu hakkinda? Detaylari merak ediyorum
Annem 20 yılı devirdi ama hala acısını çekiyor senede 2 kere bronşiti yeniler,canı istemiyor hiçbir şekilde,diğer bırakan tanıdıklarım arasında 10 yıl olan 15 yıl olup bırakanlar var artık sigara içilen ortamda bile duramıyorlar,doktora gidip ilaç alan tanıdığımda var mesela ona hiçbir faydası olmadı bırakamadı çünkü beyinde bitmemiş.

lisede bana paket aldırıp benden otlanmak isteyen arkadaşlarım yüzünden başlamıştım sigaraya ve sonra baktım paket paket içiyorum bir gün dedim parama yazık hem ben bağımlı değilim ki ona. içmenin ne anlamı vr dye bıraktm

sigara çok kötü kokuyor tenine nefesine kıyafetine siniyor

bizim gibi içmeyen insanlar bu kokuya dayamakta zorluk çekiyor

en önemlisi sağlığa zararlı

kesinlikle başarabilirsin. inan buna.
artı daha önceden sigarayı bırakmak isteyen bir kadına burda yazdığım yorumu aynen sana da yapıştırıyorum:

""bırakmak istiyorum" diye bir film var. mutlaka izleyin. sigara bağımlılığının aslında nasıl da bizim yarattığımız saçma bir şey olduğunu anlatıyor ve sürükleyici bir film.

sağlık bakanlığının 177 sigara bırakma hattını arayın. küçümsemeyin. bağımlılık dozunuzu belirleyip sizi yönlendiriyorlar.

bulunduğunuz ildeki sigara bıraktırma polikliniklerini öğrenip randevu alıp gidin. sadece bu işi yapıyorlar, bedava ve gerçekten iyiler. pek çok insan bilmiyor oysa.

ve... bebişi düşünün :KK28:"

X