kendine çok sıkıntı yapıyorsun böyle yaparsan hem bebegin hem sen strese girersin boşu boşuna.Bak ne güzel yolunda giden bir hamileligin var .Bırak önceki düşüklerini onlar nasip degilmiş.Rabbim bunu nasip etmiş.Hem herkesin gebelik kese boyutu farklıdır.Seninkide gayet normal zaten.Hem haftanda çok küçük o yüzden kese boyutunun çok büyük olmasını bekleme:) Bak ben 12 haftalıgım daha bebegim 5.5 cm :) minicik :) haftan ilerledikçe hem kesen hemde kuzucugun büyüyecek.Zaten kesende bir sıkıntın olsa doktorunde söylerdi merak etme :) Tek yapman gereken kendine dikkat etmen ve güzrl beslenmen çünkü senin beslenmene göre bebeginde kilo alıp büyüyecek annesi.
off cnm ya haklısın ama insan merak ediyor beklemekte fayda var aslında tam kapıdan çıkarken drun mutluydum ama bana son kez ' eğer kanaman başlarsa hemen gel ben hastanedeyim demesi moralimi bozdu ondan dolayı içime kurt düştü onun yüzünden başka dr gitmeyi düşünüyorum ve gerçekten bi taraftan da böyle düşünerek kötü etkilenmek istemiyorum bilmiyorum rabbim neylerse güzel eyler saol cnm çok tşkkr ben geç döllenme olmuştur diyerek olumlu düşüneyim herşey mümkün çünkü kötü vesveselere kulaklarımı tıkıyorumm...
Kanamayı çok takma ben 10 gün boyunca yaşadım.Eger ilaçlarını düzenli kullanır kendini yormazsan hiç bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.Onlar tedbir olsun diye söylüyorlar daha sonra kendi üstlerinde sorumluluk kalmaması için.Bak benim bebişim 6 haftalıktı almaya kalktılar kesen büyümüyor diye bebegin gelişmez dediler.Ve bunun üzerinden 6 hafta geçti ve benim bebegim gayet güzel büyüyor hemde biz sata göre 12 haftalıkken bebegim 13+5 günlük görünüyor.Gebelik yapısal birşey herkesin yapısına göre ilerliyor.
mrb cnm bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm şükürler olsun rabbime 5+5 günlük geç döllenme dedi dr. 6. gebeliğimde ilk defa bu duyguyu yaşadım hamdolsun ve tavsiyelerin için çok saol dinlenirken yattıyorumya hep dediklerin geliyodu aklıma çok güzel bi duygu bu çooookk kalbi pıt pıt atıyordu dr bile çok sevindi:)))
tebrik ederim canım benim aynı durumdayım 6+4 günlük hamileyim 6+3 iken gebelik kesem 5.23 ve 7.23 mm arasında inşallah bende görürüm kese içinde yolk sacı oluşuyor sanki bilemedim rica edersem ilk kese resmini paylaşırmısın
Eki Görüntüle 1035427 Eki Görüntüle 1035426 Eki Görüntüle 1035428 Eki Görüntüle 1035429 inşallah olmuştur benim tel çözünürlük çok ii değil cnm ve benim kesede yolk sac gözükmüodu içini ferah tut bebişin büyüyodur inşallah:)
canımmm çok sagollll dr um canımı sıktı kaç gundur moralim bozuk bir oğlum var oğluma kadar 2 düşük yasadım biri kürtaj bu sürpriz bir bebek ve beni bırakmasını istemiyorum buda benim pazar günki kesem ufak olduğu için tedirginim oğlumda kesem normaldi inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızzz
hiç merak etme cnm kesenin yanında hiç yokmu çıkıntı felan çok dikkatli bak sanki bana öyle geldi ama yoksa bile hiç üzülme ben ilk defa gördüm ve kesem küçük ve yolk sac yok die üzülüyodum ama şuan çok mutluyum sende hep iyi olucak diye düşün belkide şu saatlerde içinde minik bi kalp daha oluşuyodur allahın izniyle
kesenin içinde beyazlık var yolk sacı diye düşünüyorum ama tam belli değil 1 hafta 10 gun kadar sonra tekrar gidicem kendi drum uyuzluk yaptı yoksa çok güveniyordum başka dr arayışına girdim çok zordayım kadın kese 2 haftada büyümedi diye resmen tınlamadı beni sanki başka dr yok
canımmm çok sagollll dr um canımı sıktı kaç gundur moralim bozuk bir oğlum var oğluma kadar 2 düşük yasadım biri kürtaj bu sürpriz bir bebek ve beni bırakmasını istemiyorum buda benim pazar günki kesem ufak olduğu için tedirginim oğlumda kesem normaldi inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızzz
Eki Görüntüle 1035427 Eki Görüntüle 1035426 Eki Görüntüle 1035428 Eki Görüntüle 1035429 inşallah olmuştur benim tel çözünürlük çok ii değil cnm ve benim kesede yolk sac gözükmüodu içini ferah tut bebişin büyüyodur inşallah:)
2.5 yılda kadın çok para kazanınca coşmuş olabilir ne diyim ki birde duydum ki sadece sezeryanda iyiymiş normalde sonradan tanıdığım arkadaşımı parçalamış sitedede okudum degiştircem araştırıyorum 9 gunum kaldı :) son gittiğim dr a sordumda sordum azda kurcalatın çıkacaktır diye allah razı olsun kadında bıkmadı baktızaten bu dr.lar neden böyle yapar anlamam bende dr diyoumki keseyi ilk gördüğümde yolk kese varmı gzüküyormu die oda baktı çattı kaşlarını sanki şnu der gibi ne çok biliyon ama bende ona baktım şöyle der gibi önceki dr bilmedği için iş başa düştü hahahha bakıştık öyle :)hiç acımıyom artık ihmalleri kaprisleri yzüünden üzmem kendimi souna kadar sorarım cnm ve böyle naz yapcaklara olmasınlar dr :) bu işler emek ister
Ah atabilseydim sana aynı haftadaki ultrasonumu atacaktım ama malesef atamıyorum.Kesen gayet normal.Belki sata göre 7 haftalık ama geç döllenmede olmuş olabilir.Üzme kendini iyidir allahın izniyle bebegin.
2.5 yılda kadın çok para kazanınca coşmuş olabilir ne diyim ki birde duydum ki sadece sezeryanda iyiymiş normalde sonradan tanıdığım arkadaşımı parçalamış sitedede okudum degiştircem araştırıyorum 9 gunum kaldı :) son gittiğim dr a sordumda sordum azda kurcalatın çıkacaktır diye allah razı olsun kadında bıkmadı baktı
sağol canım inşallah bekliyorum zaten sorun olsa kanama olur farklı bişey olur ama suanda belirtilerini bile çok hissedilir yaşıyorum allahın izniyle alıcam 2. bebişimi kucağıma sizede sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
merhaba canım pazartesi gunu randevum var 10:45 te sbırsızlıkla bekliyorum maalesef aynı dr a aldım bir dr vardı 2 ay yokmuş sans olsa bende zatenslm cnm son durumunu merak ettim de varmı bi gelişme acaba hayırlısıyla:)
merhaba canım pazartesi gunu randevum var 10:45 te sbırsızlıkla bekliyorum maalesef aynı dr a aldım bir dr vardı 2 ay yokmuş sans olsa bende zaten
inşallah hayırla sonuçlanır:) cnm burdan yaz bna çok marek ettim)
yazarım tabii sen dr a ne zaman gideceksin sende beni haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?