Bi türlü çözüm bulamadım

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
iyi günler arkadaşlar 18 aylık bir oğlum var her gece altını değiştirmeme rağmen sabah üzeri sırılsıklam oluyor.ne yapacağımı şaşırdım denemediğim bez kalmadı ama yok yok hemen hemen hergün ıslanıyor.çocuğun karnı bacakları buz gibi oluyo.yüz üstü yatmayı çok seviyo.sabaha karşı tekrar değiştirsem bu sefer mışıl mışıl uyuyan çocuğu uyandırmış oluyorum.gece hala süt içiyor.bu durumu yaşayan var mı.önerebileceğiniz bi bez filan.yada bezin üzerine alıştırma kilodu giydirsem fayda edermi.

Evet biberonla ama vermezsem çok ağlıyo.kademeli olarak azaltmayı düşünüyorum zaten.
Biberon ile gece beslenmesi dişlerinde çürüğe neden olur çalışmıyorsanız daha kolay olur bıraktırmanız. Gece uyandığında pışpışlayın 1-2 hafa içinde alışacaktır. Hem uykusu bölünmez kaliteli uyur hem de gündüz beslenmesi daha iştahlı olur.

Ben külot bez kullanıyorum, kolay kolay kaymıyor. Bezin kenarlarını mutlaka düzeltirim, ne kadar hareket edip kaçmaya da çalışsa. Bir de pipiyi kontrol ederim, beze ortalarım. :) Daha üstüne kolay kolay çıkmaz çiş. Acaba bez mi kayıyor, kilosuna göre kullanmıyor musunuz vs?

Aynen gece aslında uyanmaması lazım uyanıyor.biberonu verince içe içe geri uyuyo.

Ön kısmı çok ıslanıyor.bezin arkası bomboş ama erkek olduğu için ön doluyo ve kanını ıslatıyor.

Bezi genelde eşim alır oda marketteki adama soruyor en büyüğü 5 numara alıp geliyor.primanın normal olanlarından hiç memnun kalmadım şimdi premeum care kullanıyorum 5 numarasını.onunda var mı acaba.
Prima en iyisi kilotlu bezi kullanmayin, normal bezi kullanin . 6+ bimin kiytirik bezinde bile var. Primadada olur

Onu küçük kizimda yasiyorum. Cok deli yatıyor bezin yan bantlarindan siziyor.

Karninin yani falan islaniyordu.

Kulot bez kullandigimdan beri hic sizma yasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…