- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Şu an en büyüğü zaten 5 numara daha büyüğü yok.biraz tombul bizimkisi.bez numaranizi buyultun
Evet biberonla ama vermezsem çok ağlıyo.kademeli olarak azaltmayı düşünüyorum zaten.Gece beslenmesini kesebilirsiniz biberonlarını süt veriyorsunuz
Olurmu prima nin 6+Olani var ondan alin benim kizim 21 kg oluyorŞu an en büyüğü zaten 5 numara daha büyüğü yok.biraz tombul bizimkisi.
Biberon ile gece beslenmesi dişlerinde çürüğe neden olur çalışmıyorsanız daha kolay olur bıraktırmanız. Gece uyandığında pışpışlayın 1-2 hafa içinde alışacaktır. Hem uykusu bölünmez kaliteli uyur hem de gündüz beslenmesi daha iştahlı olur.Evet biberonla ama vermezsem çok ağlıyo.kademeli olarak azaltmayı düşünüyorum zaten.
Bezi genelde eşim alır oda marketteki adama soruyor en büyüğü 5 numara alıp geliyor.primanın normal olanlarından hiç memnun kalmadım şimdi premeum care kullanıyorum 5 numarasını.onunda var mı acaba.Olurmu prima nin 6+Olani var ondan alin benim kizim 21 kg oluyor
Aynen gece aslında uyanmaması lazım uyanıyor.biberonu verince içe içe geri uyuyo.Biberon ile gece beslenmesi dişlerinde çürüğe neden olur çalışmıyorsanız daha kolay olur bıraktırmanız. Gece uyandığında pışpışlayın 1-2 hafa içinde alışacaktır. Hem uykusu bölünmez kaliteli uyur hem de gündüz beslenmesi daha iştahlı olur.
Ön kısmı çok ıslanıyor.bezin arkası bomboş ama erkek olduğu için ön doluyo ve kanını ıslatıyor.Ben külot bez kullanıyorum, kolay kolay kaymıyor. Bezin kenarlarını mutlaka düzeltirim, ne kadar hareket edip kaçmaya da çalışsa. Bir de pipiyi kontrol ederim, beze ortalarım. :) Daha üstüne kolay kolay çıkmaz çiş. Acaba bez mi kayıyor vs?
en buyugu 5 degilŞu an en büyüğü zaten 5 numara daha büyüğü yok.biraz tombul bizimkisi.
Ön kısmı çok ıslanıyor.bezin arkası bomboş ama erkek olduğu için ön doluyo ve kanını ıslatıyor.
Prima en iyisi kilotlu bezi kullanmayin, normal bezi kullanin . 6+ bimin kiytirik bezinde bile var. Primadada olurBezi genelde eşim alır oda marketteki adama soruyor en büyüğü 5 numara alıp geliyor.primanın normal olanlarından hiç memnun kalmadım şimdi premeum care kullanıyorum 5 numarasını.onunda var mı acaba.
simdi gordum bebeginiz 18 aylikmis yapmayin yahu 5 numara bez olur mu cocuga
valla mila tombik diil biz bir aydir 5 no kullaniyoruz yani 18 aylik bebek icin iskence kucuk bez kiyamam islaniyo cocukcagiz her geceTombikse bir de... Mimkin değil :/
6 numara almaları lazım.
Neden ki küçük mü olur büyük müsimdi gordum bebeginiz 18 aylikmis yapmayin yahu 5 numara bez olur mu cocuga
kucuk tabikiNeden ki küçük mü olur büyük mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?