S.a Arkadaşlar derdinize derman olur mu bilmem ama bende sizin gibi dört gözle gebelik için bekliyorum benim bir kızım var 8 yaşında ikinciyi düşünüyordum geç kaldık tabi.Bu arada ben ekim ayında gebe kaldım ama bebeğimin Kalbi durdu.Ve şimdi beklemekteyim Geçen günlerde bu umutsuz bekleyişten sıkılıp Ya Aşılama Ya tüp bebek diye kontrole gittim tüp bebek uzmanı bi doktora muayne etti beni gebelik hikayelerime bakarak benim geç gebe kaldığım kanısına vardı Yani Bazı Bayanlar senede bir hamile kalma Şansları Oluyormuş Eğer herşey normalse. benimde hikayeme bakarak kaybettiğim bebeklerim ve yaşayan kızımın arasında bir sene Var .Her neyse Bana İlaç yazmadı sadece daha çabuk hamile Kalmam İçin Nar suyu ,Balık yağı,arı sütü,Propolist gibi Şeyler yazdı Bunları Eşimle birlikte kullanacağımı yemekten önce yemekten sonra gibi sıralamalar Var İsteyen arkadaşlar olursa Liste elimde Yazabilirim burdan belki reklam olur Ben bu ay da hamile kalamadım Allah Nasip ederse Bayramdan Sonra Alacağım biraz uzun oldu helal edin hakkınızı ..