haziranın ortası gibi muhtemelen evler daha çok boşalır...tayin durumları vs bakımından
http://www.sahibinden.com/kiralik/bursa?price_max=500
bak bu siteye 350ye bile çok bakımlı evler var ve her ilçeden. yeni evlenenlere Allah yardım eder inş gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
Biraz beklemi dersin yani(
Sahibinden.com artık rüyalarıma giriyo o kadar çok sık giriyorumki yok canım yok biz yıldırım erikli tarafında arıyoruz evi ezberledim artık o sitedeki evleri ben
Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım
Bende yıldırımda oturuyorum.
Eriklideki evler iyidir.
Size tavsiyem kaplıkaya civarındaki evlerde iyidir.
evet ev konusu en büyük sorun bencede.. bir kere yerleşip adam gibi bir ev olsun istiyorsun. çevresi bitmiyor, ulaşım kolay olsun diyorsun offf sıkıntı cidden. umarım gönlüne göre bir ev bulursun
vallahi onu bunu bilmem isterse döküntü olsun mutfağı kullanışlı bi ev bulursan hemen tutun :) 2 oda 1 salon olsun odaları geniş olsun mutfak güzel olsun tmmdır yani
Canm bendr umudumu tukettigim anda guzel evimi buldum. Umarim sende bursun. Bursada nerde yasamayi planliyorsunuz belki yardimci oluruz. Ama sahibindeni herhun özellikle sabahlari kontrol et. Keza evimi ordan buldum be sabahin korunde ilan acildi aradim gorduk anlastik ilan saat 11de kaldirildi:-D
canım eğer eşinin ve ailelerin biraz durumu varsa bence takı yerine bir evin borcuna girin boşuna kira da ödememiş olursunuz. 500 elin evine verene kadar 1000 kendi evini ver en azından mal sahibi olmuş olursunuz.
kızlarrr ev buldukkk tuttuk çok saolun 2+1 sıfır daire çok şükür gönlüme göre bi ev buldummmmm :)))
Oh ne guzel:-D asil telas bundan sonra bir bilsennn:-D
Pist nerde tuttun:-D ooturmayaaa gelirim Bursalı:-D
Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım
kızlarrr ev buldukkk tuttuk çok saolun 2+1 sıfır daire çok şükür gönlüme göre bi ev buldummmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?