bi türlü kiralık ev bulamadıkk :(

Suriyeliler geldiğinden beri kiralar çok yükseldi. değeri 130 bin lira olan 1+1 evin kirası 750 lira istanbulda. olacak şey değil.

bu aralar böyle canım. genelde sahibinden ev ararsan emlakçı işinden yırtarsın ama maalesef pahalı.

canım sıkma canını ben düğünüme 1 hafta varken tuttum evimi
arıyorduk ayaklarımız patlayana kadar sonra pat diye son anda şimdiki cici evimizi çıakrdı mevlam karşımıza.
tümm evimde düğüne kadar yetişti sıkma canını

Ay pardon konu sahibi millet den tutmus.erikli iyiydi ama hayırlı olsun sonuçta yine yemyesil bi yer

selam kızlar ben ev bulmuştum konum güncellenmiş evlendim evi eskittim bileee 1 sene olacak nerdeyse neysee millet mahallesinde tuttuğum evdeyim hala erikliden ne zaman geçsek burdan ev bulamadık memur istiyolar diye konuşuruz hep eşimle ama olsun ben evimi seviyorum en önemliside huzur :)) Allah herkesin gönlüne göre versin

Kiralar ateş pahası artik her sehirde. Sen 450 500e cok diyorsun ben ankarada dandirik bir eve 30 senelik binanin bakimsiz icli yuvacigina 850 tl isteyenini gördüm.
Bence borca girip ev alin durumunuz varsa. En azindan sizin olur. Kendi evinizi odersiniz 600e eve cikacaginza 400 500 fazladan verin.

Ayy konu çoktan eskimiş hic fark etmemisim hemen oruc psikolojisine dikkatsizlige basladim yine
Eviniz yuvanız hayırlı olsun.

Biz de 1 aydır falan ev aradık.Oturmak istediğimiz yer merkezi bir yer o yüzden evler 30 40 50 yıllık.Ve üniversite çevresi olduğu için kiralar 1000 tl nin üzerindeydi.Umudumu kesmiştim yani :) Ama bir kaç gün önce arkadaşım bir fikir verdi Toki :) Kiralar çok yüksek değil ve evler de yeni zaten.Çok şükür bir kaç gün önce tuttuk.Size sabır diliyorum.Üzülmeyin vardır bir yerde nasibiniz.

ben dandik bir eve 600 veriyorum ah iç anadolum ah bir tayin olamadık sana..bu arada 3 yıldır burdayım ben sevemedim inşallah sen seversin.

Bende tam millete gel begenmeyecegin ev yok diyecektim kiii tutmussunuz Allah simdiden bir yastikta kocatsin. Mahalle ve Bursa ile ilgili sormak istediklerin olursa burdayimmm.

Valla işin içine emlakçı girmesse biraz zor bulunuyor arandığın evin bulunmsı :/

çok haklısın şu an 1 yıl olucak aynı evde kiradayız ve aidatla birlikte 620 tl ödüyoruz içim gidiyo ama peşinatımız yok

Ayy konu çoktan eskimiş hic fark etmemisim hemen oruc psikolojisine dikkatsizlige basladim yine
Eviniz yuvanız hayırlı olsun.

teşekkür ederim :)

1 sene önceydi konum yinede teşekkrler :))

ben dandik bir eve 600 veriyorum ah iç anadolum ah bir tayin olamadık sana..bu arada 3 yıldır burdayım ben sevemedim inşallah sen seversin.

of kim hortlattı yem oldum ya la

açıkçası kendi memleketimi çook özlüyorum ya bende pek alıştım sayılmaz

Bende tam millete gel begenmeyecegin ev yok diyecektim kiii tutmussunuz Allah simdiden bir yastikta kocatsin. Mahalle ve Bursa ile ilgili sormak istediklerin olursa burdayimmm.

Aaaa konu gecen yilinmis

aynen :))

Valla işin içine emlakçı girmesse biraz zor bulunuyor arandığın evin bulunmsı :/

bizde emlakçıyla bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…