- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
pardon görmemişim. hayırlı olsun :)kızlarrr ev buldukkk tuttuk çok saolun 2+1 sıfır daire çok şükür gönlüme göre bi ev buldummmmm :)))
kızlarrr ev buldukkk tuttuk çok saolun 2+1 sıfır daire çok şükür gönlüme göre bi ev buldummmmm :)))
Kızlar merhabalar , burası derdimi anlatmak içşn en yakın yer gibim geldi :) Bursa yıldırım, Erikli civarı ev bakıyoruz, gören duyan arkadaşlar yardım please..kiralık ev yok piyasada,olanı çok Bakımsız bildiğiniz , duyduğunuz ev olursa iletirseniz çooook sevinirim canlar
Erikli de bakımsız ev mi! Çok çok eski evlere baktıysan belki ama orası tamamen kentsel dönüşüm bölgesi aşırı lüks havuzlu ev dolu veya havuzsuz site de evler .
Sahibinden den ziyade gidip bakın çok çok güzel yeşilin ortasi bi yer gelişmiş merkeze yakın.kaplıkaya dere heryere çok yakın arkadaşım 750 oturuyor.
Ama ordan 450 ye falan yeni bina bekleme küçük şehir de bursa bu.kiralar evler pahalı.
Ay pardon konu sahibi millet den tutmus.erikli iyiydi ama hayırlı olsun sonuçta yine yemyesil bi yer
ev sahipleriyle görüşüyo musunuz canım bazı ev sahipleri gerekli eksiklikleri gideriyor, size yansıtmadan. biz tayin için gidiyoruz şimdi tuttuğumuz evde duşakabin yok ev sahibine dedik tamam ben boyasını duşakabinini yaptırıyım dedi başka temel bi eksik görürseniz söyleyin dedi belki böyle bi imkan sunabilirler.
Bursada yaşıyorum,Görükle ve Göçmen konutlarındaki evlerden daha uygun evlerin olduğu bi semt ben daha görmedim açıkcası.Erikli Yıldırım taraflarıda iyide şimdi oralarda yaşayan varsa bana alınmasın ama biraz daha kapalı sıkıntılı bi bölge orası.Vişne caddesi şu bu.Yani o taraflarda oturmak zorunda değilseniz ben pek tavsiye etmem.Görüklede çok öğrenci vardır genç vardır o yüzden eşyalı evler bile 450 ki siz boş ev çok rahat bulursunuz derli toplu.Ha dersenizki o kadar öğrenci genç kafeler olan biyer istemem o zamanda yine görüklede ama göçmen konutları tarafını tavsiye ederim.Hem evler güzeldir yine derli toplu hemde kiraları yüksek değil.
canım sıkma canını ben düğünüme 1 hafta varken tuttum evimi
arıyorduk ayaklarımız patlayana kadar sonra pat diye son anda şimdiki cici evimizi çıakrdı mevlam karşımıza.
tümm evimde düğüne kadar yetişti sıkma canını
Biz de 1 aydır falan ev aradık.Oturmak istediğimiz yer merkezi bir yer o yüzden evler 30 40 50 yıllık.Ve üniversite çevresi olduğu için kiralar 1000 tl nin üzerindeydi.Umudumu kesmiştim yani :) Ama bir kaç gün önce arkadaşım bir fikir verdi Toki :) Kiralar çok yüksek değil ve evler de yeni zaten.Çok şükür bir kaç gün önce tuttuk.Size sabır diliyorum.Üzülmeyin vardır bir yerde nasibiniz.Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım
ben dandik bir eve 600 veriyorum ah iç anadolum ah bir tayin olamadık sana..bu arada 3 yıldır burdayım ben sevemedim inşallah sen seversin.Kızlar ağustos 2de nasipse düğünüm var kendi şehrimden 6 saat uzaklıkta bursaya kiraya gideceğim nişanlım ev arıyor ama bulamıyoruz bi türlü tamam ev var çok var ama içleri o kadar bakımsız ki mutfağı banyosu..yeni evleniyosun uzağa bi yere gelin gidiceksin yeni eşyalar alıyosun insan güzel bakımlı bi evde oturmak istiyo. Dandik evlere 450 500 kira istiyolar daha fazlasıda bizi aşıyo emlakçısı ayrı çok bunaldım şu ev konusunda. Sadece derdimi paylaşmak için yazdım
Kiralar ateş pahası artik her sehirde. Sen 450 500e cok diyorsun ben ankarada dandirik bir eve 30 senelik binanin bakimsiz icli yuvacigina 850 tl isteyenini gördüm.
Bence borca girip ev alin durumunuz varsa. En azindan sizin olur. Kendi evinizi odersiniz 600e eve cikacaginza 400 500 fazladan verin.
Ayy konu çoktan eskimiş hic fark etmemisim hemen oruc psikolojisine dikkatsizlige basladim yine
Eviniz yuvanız hayırlı olsun.
Biz de 1 aydır falan ev aradık.Oturmak istediğimiz yer merkezi bir yer o yüzden evler 30 40 50 yıllık.Ve üniversite çevresi olduğu için kiralar 1000 tl nin üzerindeydi.Umudumu kesmiştim yani :) Ama bir kaç gün önce arkadaşım bir fikir verdi Toki :) Kiralar çok yüksek değil ve evler de yeni zaten.Çok şükür bir kaç gün önce tuttuk.Size sabır diliyorum.Üzülmeyin vardır bir yerde nasibiniz.
ben dandik bir eve 600 veriyorum ah iç anadolum ah bir tayin olamadık sana..bu arada 3 yıldır burdayım ben sevemedim inşallah sen seversin.
of kim hortlattı yem oldum ya la
Bende tam millete gel begenmeyecegin ev yok diyecektim kiii tutmussunuz Allah simdiden bir yastikta kocatsin. Mahalle ve Bursa ile ilgili sormak istediklerin olursa burdayimmm.
Aaaa konu gecen yilinmis
Valla işin içine emlakçı girmesse biraz zor bulunuyor arandığın evin bulunmsı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?