ne tür bi yanlış anlama olduda ailen bu kadar net görüşmenizi istemiyo? öncelikle onu açıklayabilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz bencee
Merhabalar öncelikle ben 17 yaşında genç bir kızım.Çok değil 2 buçuk aylık ilişkim var ama nasıl seviyorum belli deil her gün hr saatimiz birlikte geçerdi taaki tatsız bir olay yaşanana kadar yanlış anlaşılma yüzünden karakolluk olduk annemler bunu duyunca hemen geldi tabi erkek arkadaşıma çok kızdılar ve alkolunu falan öğrendiler.Şimdi ne dışarı çıkabiliyorum ne sevgilimle görüşebiliyorum okuldan bile alabilirler buraya yazmamın amacı sizden ablam olarak yardım istemek kafam çok karışık ben görmeden yapamam her gün daha da kötüleşiyorum ama ailem katiyen görüşmemi istemiyor.Napıcam bilmiyorum nolur bana yardım edin.
okuldan alma kısmı hariç ailen haklı bence.karakolluk olmak öyle kolay birşey mi de yanlş anlaşılma diyorsun? sen 17 yaşındasın peki o kaç yaşında? daha bu yaşta alkol alıp karakolluk oluyor senin sevgilin.sen anne-baba olsan ne yapardın? korumaz mıydın evladını?
sevmek sevilmek çok güzel ama doğru kişiyle. olduğun da.
Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu
canım görüyor ama ne yapsın kadın sen söyle? bak anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın sağlam ayakkabı gibi gelmedi bana.bence ailen de o yüzden karşı çıkıyor.
doğru kişi olsaydı seni anlamaya çalışırlardı,17 yaşındasın elbette ağaç değislin seveceksin birilerini.
sana nasıl iyi gelmişki ..daha 2 aylık ilişkide karakolluk olmuşsunuz..Ablalarım öncelikle teşekkü ederim yorumlarınız için hepinizinki aynı kapıya çıkıyor aile.Tabi ki öncelik aile erkekler geli geçici ama anlatamıyorum işte kimseye nasıl sevdiğimi vazgeçemiyorum da 4 aylık uğraş sonucu elde ettim ben onu bırakamam ellerimiz kolumuz bağlı bana zarar vericeğini düşündükleri için görüştürmüyolar ama bana iyi gelen tek şey o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?