Bi yandan ailem bi yandan sevgilim...

Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu

Gerçekten seviyorum demeyin noluuur yaa..
Ama ne desek boş ilerde gerçekten sevmediğni anlayınca iş işten geçecek
Ailen çok haklı. Kendi evladına o yaşta göz göre göre müsade edermiydin

canım büyük ihtimal bu yanlş anlaşLma erkek ardkasınla bişiler mi yapıordun parkta bahcede yada arkdş ortamında nebiliyim topluca bi yanlşmı yaptınız? her neyse bence ailen çok hakLı yasın küçük daha sevdiğini sanıOsun ve ailene bu yüzden kinleniyorsun ama emin ol ilerde dua edikceksin:) hepimiz yasadık bunları.. ozamanlar toz pembe oluoyr herşey... aile kıstıkça sen aileyle ara bozup kinleşmeye baslıyorsun erkek arkdasının değeri gözünden daha çok artıyor:) hatta kaçalım dese kaçarsın o derece:) ailenin tutuumu çok doğru sen düşün evlensen kızın olsa bu durumu yasasan tutumun ne olurdu ? bi empati kur bakalım... yaLnız ailenin okuldan alma düşüncesi çok yanLş. ne olursa olsun bu çok yanLş.. iyi düşün yoluna bak aileni dinle canım

Yaşadığın şeyin aşk olmadığını bir gün anlayacaksın ve o gün kendine güleceksin.
Emin ol senin yaşadığını buradaki kadınların %95 i yaşamıştır.
Herkes onu vazgeçilmez aşkı sanmış, hayatına asla onsuz devam edemeyeceğini, düşünmüştür.
canım benim ben 29 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim.
Ve ben meğer daha önce hiç aşkı tatmamışım, aşk nasıl bir şeymiş onun karısı olunca anladım.
Ben hala onun gözlerine bakarken gözlerim doluyor hala ona sımsıkı sarılabiliyorum ve hala onun için içim titriyor.
Öyle seviyorum ki hamileliğim boyunca yavrum babasına benzesin diye sürekli dua ettim.
Şimdi tamda babasının kızı bir evladım var. İkisini de bağrıma basıp göğsümden içeri sokasım var.
Aşk bambaşka , tarifi olmayan bir şeymiş. Diğerleri çocukluk muş, aşık olduğunu sanmak mış.
Şimdi geri dönüp baktığımda kendime nasıl gülüyorum bilemezsin.
Çocuklukmuş diyorum insan aşık olduğunda büyüdüğünü zannediyor ama işin rengi öyle değil.
Sana verebileceğim tek tavsiye sakın ha sakın annenin babasının sözünden çıkma, onları çiğneyip başına buyruk davranma.
Ailelerimiz bizim en güvenli kıyılarımız sığındığımız limanlarımız, aklı başında hiç bir anne baba evladının zararına karar vermez.
Şimdi biz ne desek anlamayacaksın, işte sizin bildiğiniz gibi değil diyeceksin ama emin ol bildiğimiz gibi.

Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu

Tabi ki üzülüyor , düşünüyor o yüzden böyle katı kurallar koyuyor sana. Başka hatalar yapıp daha çok üzülmemeniz için.
O aşk sandığın şey aslında aşk değil günün birinde anlayacaksın pişman olmamak için kendine hakim ol sakın görüşme birde eğitiminden olma .

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğu söyliyim diye bir laf var ve bu laf çok doğru. sevgilin kötü arkadaş çevresine sahipse, sevgilin de arkadaşları gibi biri olduğu anlamına gelir. Ailene hak veriyorum. 17 yaşındasın gerçi çok saf da olmaman gerekir

Hepinize cidden teşekkür ederim yorumlarınız için ablalar zaten ilişkimiz bitti gibi babam aramış bidaha görüşmiceksiniz falan demiş anladığınız gibi durum çok ciddi

Git o annen babanın elini ayağını öp kuzum .Yaşın çok küçük daha 17 yaşındasın hataya hata yaptırılmaya en müsait yaşlar ..İnsanları anlarsın tanırsın zannettiğin ama 30 yaşınada gelsen tanıyamaycağını bilmediğin yaşlar...
Ve bugün o arkadaşın için ağladığın için ilerde gülüp geçiceksin..
Ve benden sana abla tavsiyesi yavrum annem 100000000000000 erkek sevgili bulunur ama bir AİLE bulunmaz !
Anne baba sözü dinle.

Ailemi her zaman dinledim ama biraz anlayışlı olsalar keşke...

Aileni dinlemelisin.Sonra daha çok ağlarsın.
Çok gençsin daha sevgili her zaman bulunur daha çok seveceksin ama aileni dinle.Onlar kötülüğünü istemez.

Aileni dinlemelisin.Sonra daha çok ağlarsın.
Çok gençsin daha sevgili her zaman bulunur daha çok seveceksin ama aileni dinle.Onlar kötülüğünü istemez.

Kafamı dağıtarak unutmaya çalışsam dışarı bile çıkamıyorum telefonum yok böylece daha çok onu düşünüp bağlanıyorum şimdi dünyamın merkezinde hemen nasıl vazgeçebilirim ki

senin yaşlarındayken bi sevgilim olmuştu güyya çok sevdiğimi falan zannediyodum bende. ailem öğrenince senin başına gelenlerin kaç mislini yaşadım dayaklar yedim hakaretler işittim telefonumu parçaladılar okuldan alınma aşamasına geldim . daha sonra başka bi şehre taşındık annem saklıca okula yazdırdı beni. ben salak tabi hala onunla görüşmeye çalışıyodum çok seviyorumya..
sonra zaman geçtikçe gördümki çok saçma davranışlar içine girmişim, ben hangi akla hizmet aşkımdan öldüm diye gezebilmişim kendime hayret ettim. hiç bi sebep yokken olmıycağını anladım ve ayrıldım ondan. sonra kendimi okula verdim durmadan ders çalışırdım kendimi kurtarayım diye. istediğim bi bölümü kazandım, şimdi daha mantıklı koşullarda bi sevgilim var, en azından hatalarımı gördüm bir bir..
yani bence yanlış anlama sakın beni, ilerde pişman olabilirsin şimdi böyle düşündüğün için. bak hala babam bana güvenmez o olayım yüzünden, hala izlerini taşıyorum çok zor günler geçirdim. yol yakınken vazgeçmen lazım. ilerde anlıycaksın onun aşk olmadığını emin ol.

Annem dediki benimle yaarım saat görüşebilirsin o çocukla dedi ama çocuk soğudu uzaklaştı ilişkimizi falan kaldırmış sanırım arayışta bende çok düşmek istemiyorum üstüne ama yazmıyobile bi taraf düzelirken diğer taraf bozuluyor nolur akıl verin nolur

Nasılda dünya durur, hayattan zevk alınmaz anne ve babalar kesinlikle haksız ve anlayışsız dır.
Ne olur sanki falancanın annesi-babası gibi olsalar. Hayatta her şey hep bizi mi bulur.
Ne talihsizliktir bu , bu ne sıkıcı bir yaşamdır.
Zaten sevdiğinle uğruna öleceğin adamla, hayatının anlamıyla da görüşemiyor sundur.
O olmadan asla mutlu olamazsın, asla bir başkasını sevemezsin zaten kimse onun gibi olamaz ki
o tek tir, ve seni tercih etmiştir ilk defa şans sana da gülmüş ama ailen aranızda kara çalı olmuştur.

Ben gülüyorum o günlere hatırladıkça, sizde öyle misiniz?
Çoğumuz bir zamanlar böyle hissetmedik mi?
6 yıllık evliyim, aşkı ve mutluluğu eşimde buldum.
Aşk onun nefesini hissetme, onun teninde bulmakmış huzuru, yalnız ona sığınmak ona güvenmek miş.
23 yaşında evlendiğim halde onunla büyüdüğümün farkına vardım.

Cok seviyorsun bu yuzden bazi seyleri goremeyebilirsin ama bence ailen hakli.Benimde eskiden bir iliskim yuzunden aileme kirilmistim ama suan anliyorum ne kadar hakli olduklarini.Onlar senin iyiligini istiyorlar ki suanda tepkileri yerinde bence.

unutursun canım boşver. ağaç yaş iken eğilir daha 17 yaşında böyle şeyler geliyorsa başınıza sonralarda neler neler yaşarsınız. benimde ailemin istemediği bi erkek arkadaşım vardı. iyikide istememiş beni doldurmuşlar. şimdi onunla evlenmediğim için çok mutluyum. nişanlandı, kızla .. yaşadı ayrıldı, kızın ailesi kan davasına döndürürz dedi bunu bile umursamadı, hiçbişeyi umursamadı yani inanılmaz rahat. banada sonradan tesadüfen karşılaştık utanmadan anlattı birde. peeeh boşver gülüm sen okuluna bak. karşına ne insanlar çıkar daha. kılavuzu karga olanın burnu şeyden çıkmazmış düzgün insanlarla arkadaşlık et derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…