Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu
Merhabalar öncelikle ben 17 yaşında genç bir kızım.Çok değil 2 buçuk aylık ilişkim var ama nasıl seviyorum belli deil her gün hr saatimiz birlikte geçerdi taaki tatsız bir olay yaşanana kadar yanlış anlaşılma yüzünden karakolluk olduk annemler bunu duyunca hemen geldi tabi erkek arkadaşıma çok kızdılar ve alkolunu falan öğrendiler.Şimdi ne dışarı çıkabiliyorum ne sevgilimle görüşebiliyorum okuldan bile alabilirler buraya yazmamın amacı sizden ablam olarak yardım istemek kafam çok karışık ben görmeden yapamam her gün daha da kötüleşiyorum ama ailem katiyen görüşmemi istemiyor.Napıcam bilmiyorum nolur bana yardım edin.
Oda 17 yaşında ablacığım aynı yaştayız tabiki annem haklı ama her gün ağlamamı görüyor üzülmüyor mu ben gerçekten seviyorum bu çocuğu
Git o annen babanın elini ayağını öp kuzum .Yaşın çok küçük daha 17 yaşındasın hataya hata yaptırılmaya en müsait yaşlar ..İnsanları anlarsın tanırsın zannettiğin ama 30 yaşınada gelsen tanıyamaycağını bilmediğin yaşlar...
Ve bugün o arkadaşın için ağladığın için ilerde gülüp geçiceksin..
Ve benden sana abla tavsiyesi yavrum annem 100000000000000 erkek sevgili bulunur ama bir AİLE bulunmaz !
Anne baba sözü dinle.
Aileni dinlemelisin.Sonra daha çok ağlarsın.
Çok gençsin daha sevgili her zaman bulunur daha çok seveceksin ama aileni dinle.Onlar kötülüğünü istemez.
Nasılda dünya durur, hayattan zevk alınmaz anne ve babalar kesinlikle haksız ve anlayışsız dır.senin yaşlarındayken bi sevgilim olmuştu güyya çok sevdiğimi falan zannediyodum bende. ailem öğrenince senin başına gelenlerin kaç mislini yaşadım dayaklar yedim hakaretler işittim telefonumu parçaladılar okuldan alınma aşamasına geldim . daha sonra başka bi şehre taşındık annem saklıca okula yazdırdı beni. ben salak tabi hala onunla görüşmeye çalışıyodum çok seviyorumya..
sonra zaman geçtikçe gördümki çok saçma davranışlar içine girmişim, ben hangi akla hizmet aşkımdan öldüm diye gezebilmişim kendime hayret ettim. hiç bi sebep yokken olmıycağını anladım ve ayrıldım ondan. sonra kendimi okula verdim durmadan ders çalışırdım kendimi kurtarayım diye. istediğim bi bölümü kazandım, şimdi daha mantıklı koşullarda bi sevgilim var, en azından hatalarımı gördüm bir bir..
yani bence yanlış anlama sakın beni, ilerde pişman olabilirsin şimdi böyle düşündüğün için. bak hala babam bana güvenmez o olayım yüzünden, hala izlerini taşıyorum çok zor günler geçirdim. yol yakınken vazgeçmen lazım. ilerde anlıycaksın onun aşk olmadığını emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?