bi yardim :(

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
Merhabalar. Bir erkek arkadasim var . yaklasik uç senelik bir iliskimiz var 19 yasindayim. Uc senedir çok tartismamamiza rağmen son alto aydir resmen birbirimizi yiyoruz. Ve bir tartisma sirasinda mesajla konuşurken bana cinnet gecirttirme beni oraya getirtme tarzi biseylerdedi. Acikcasi ondan sonra korktum. O konuyu büyütüp ayrildim. Daha sonra yaklasik uç aydir her gün yalvariyor. Seviyorum ama dedikleri hakkında da iyi düşünmüyorum. Acikcasi bu bana biseu yapmaz diye bir güvenin kalmadj. Hele de ortalik bu kadsr kotuyken.Tecrübeli ablalarimdan yardim bekliyorum. Uc aydir hergun yalvaran bir erkek. Bu kadar seviyorken birakilmali mi. Ve diğer konuya gelince cinnet geciricem demek basit bisey de değil. Sürekli aklimda ne yapacagimi bilmiyorum

"Çok tartışmamıza rağmen" mi "çok tartışmamamıza rağmen" mi?
Ben mi yanlış anladım ya o_O

aferin 19 yaşındasın ama 30 yaşındakilerin idrak edemediği şeyleri görüp ayrılmışsın..Boşver

Daha ne 3 seneler yaşarsın canım..üzülüyosunşimdi ama inan daha iyi olmuş.bu kadar kucuk yasta onun sana tahammulu kalmamıs cinnet gecirme lafını almıs agzına ilerde neler olur.Çok gençsin:21:

6 aydır süreklı tartışıyormuşsunuz. Bunun bir sebebi olmalı. O lafı söylemesinde de bir sebep olmalı aynı zamanda. Kusura bakmayında,eğer sevdiğiniz kişinin psikolojik sorunları yoksa,şizorfrede değilse kimse durup dururken o lafı söylemez. Ve 6 aydırda böyle tartışmaz..

Merhabalar. Bir erkek arkadasim var . yaklasik uç senelik bir iliskimiz var 19 yasindayim. Uc senedir çok tartismamamiza rağmen son alto aydir resmen birbirimizi yiyoruz. Ve bir tartisma sirasinda mesajla konuşurken bana cinnet gecirttirme beni oraya getirtme tarzi biseylerdedi. Acikcasi ondan sonra korktum. O konuyu büyütüp ayrildim. Daha sonra yaklasik uç aydir her gün yalvariyor. Seviyorum ama dedikleri hakkında da iyi düşünmüyorum. Acikcasi bu bana biseu yapmaz diye bir güvenin kalmadj. Hele de ortalik bu kadsr kotuyken.Tecrübeli ablalarimdan yardim bekliyorum. Uc aydir hergun yalvaran bir erkek. Bu kadar seviyorken birakilmali mi. Ve diğer konuya gelince cinnet geciricem demek basit bisey de değil. Sürekli aklimda ne yapacagimi bilmiyorum
Olması gerekeni zaten yapmışsın cnm bazen ilişkilerde sevgi bitiyor yerini alışkanlıklar alıyor bence onunkide öyle aliskanlik ve terk edilme duygusu onune bak geri donme

6 aydır süreklı tartartışmalar unuz. Bunun bir sebebi olmalı. O lafı söylemesinde de bir sebep olmalı aynı zamanda. Kusura bakmayında,eğer sevdiğiniz kişinin psikolojik sorunları yoksa,şizorfrede değilse kimse durup dururken o lafı söylemez. Ve 6 aydırda böyle tartışmaz..
Sebebi kiskanclik. İki senedir sosyal medya hesabim yoktu. Actigimda tartismalar başladı. Cinnet geçirme sebebi su. Eskilerden bir arkadasimin fotigrafini begenmek. Bu kadar basit biseye cinnet gecirtme diyen bi insan. Bana gore gayet normal çünkü ben ailemden erkekten arkadaş olabileceğini öğrenerek görerek büyüdüm. Ki ben o kişiyle konusmadim etmedim. Olay sadece fotoğraf beğenme. Haliyle vendr basit biseyi niye bu kadar buyutuyosun deyince olay büyüdü. Oda öyle dedi. Yani durup dururken değil. Ama geçerli bi sebep olduğunu dusunmuyorum

Okuduğun bi kitabı sonunu bilerek bir daha okur musun ???

X