Bi yardım!

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar bebek düşünüyoruz da şu hamile kalma( ovulasyon tarihi) tarihini denen durumu anlamadım. Sizden ricam ekim 25 inde adet ilk gün olunca, hangi tarihlerde hamile kalma ihtimalim fazla olur? ( int. Den baktımda bişey anlamadım farklı farklı diyor) yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

öncelikle stres yapma

düzenli ilişkiniz varsa tarihi takma o kadar

ama vardiya vs gibi özel bri engel varsa o zaman tarihi kontrol et

yoksa dün yapmadık da bu akşam yaptık eyvah tarih geçti diy ebir şey yok

5 inden itibaren senin günlerin başlar eğer düzenli ise adetlerin

objektif deeğrlendirme için son 3 ayı alıyorlardı galiba

öncelikle stres yapma

düzenli ilişkiniz varsa tarihi takma o kadar

ama vardiya vs gibi özel bri engel varsa o zaman tarihi kontrol et

yoksa dün yapmadık da bu akşam yaptık eyvah tarih geçti diy ebir şey yok

5 inden itibaren senin günlerin başlar eğer düzenli ise adetlerin

objektif deeğrlendirme için son 3 ayı alıyorlardı galiba
Öncelikle teşekkür ederim. Evet adetim düzenli, 5 inden sonra başlar dediniz ya kaçına kadardır bu süre?

Öncelikle teşekkür ederim. Evet adetim düzenli, 5 inden sonra başlar dediniz ya kaçına kadardır bu süre?

aslında ondördüncü gün diyorlar

ama o aradaki 10 günü değerlendir böylelikle günüm diye stresin de az olur diye düşünüyorum; hem geç gelişen yumurta olursa onu da kaçırmazsınz

zira şimdiye kadar düzenli olması bir sonraki ay düzenli olacağının garantisi değil

ovu testleri vs varmış yapanlar memnundu

Adetin bittikten sonra gun asiri iliski en garantisi. Duzenli olarak adet gunlerini tutuyosan adetinin ilk gununden 14 gun oncesine dön o gün yumurtlama günün. Düzenli olarak tuttuysan adet gunlerini dediim gb yaklasik olarak kacinci gunde yumurtladini gorursun

Arkadaşlar bebek düşünüyoruz da şu hamile kalma( ovulasyon tarihi) tarihini denen durumu anlamadım. Sizden ricam ekim 25 inde adet ilk gün olunca, hangi tarihlerde hamile kalma ihtimalim fazla olur? ( int. Den baktımda bişey anlamadım farklı farklı diyor) yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

canım adetinin ilk gününden saymaya başlıyorsun 14.gun en yuksek yumurtlama gunun. 10.gun 11.gun 12,gun 13.gun ve 14.gun de kalma olasıgı yuksek

Back
X