- 1 Ocak 2016
- 18
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi buzlucam066
-
sevgilin senden kurtulmak için böyle bir tezgah kurmuş olabilir
sevgilin senden kurtulmak için böyle bir tezgah kurmuş olabilir
sacma bisey oldu bi iki gun once bana tanimadigim bi numaradan arama geldi sonrasinda actim yanlis numara dedi kapatti. Neyse mesaj geldi sonra slm yaziyor sadece. Cevap vermedim sevgilime soyledim bana ara dedi aramam dedim tanimiyorum, muhatap olmak istemiyorum.. neyse bana oyle hakaretler ettiki kesin bi yerden taniyorsun hem niye aramadin sen bana guvenmiyor musun falan filan en sonunda dun senle konusacak biseyim kalmadi dedi oylece bitirdi sanki.. ne yapmaliyim nasil davranmaliyim 1 yildir beraberiz kafam cok karisik..
bizim aramizda hep bi guvensizkik vardi ama o sama guvenmiyorum demedi bana guvenmedin sen seni koruyabilecegime dedi cok sacma degil misacma bisey oldu bi iki gun once bana tanimadigim bi numaradan arama geldi sonrasinda actim yanlis numara dedi kapatti. Neyse mesaj geldi sonra slm yaziyor sadece. Cevap vermedim sevgilime soyledim bana ara dedi aramam dedim tanimiyorum, muhatap olmak istemiyorum.. neyse bana oyle hakaretler ettiki kesin bi yerden taniyorsun hem niye aramadin sen bana guvenmiyor musun falan filan en sonunda dun senle konusacak biseyim kalmadi dedi oylece bitirdi sanki.. ne yapmaliyim nasil davranmaliyim 1 yildir beraberiz kafam cok karisik..
Çok geçmiş olsunbende bisey oldu sandim
dun eve gelirken ayagim kaydi dustum, dizim mahvoldu, gece yatamadim agrisindan, yuruyemiyorum, haarket lerim çok kisitlii
3 çocugum var en kuçuugu 10 aylik
bugun hastaneey gidince bebegim 5 saat boyunca arabada perisan oldu babasiyla beni beklediler
hastanden bisey yok diye gonderdiler hala çok agriyor dizim , kirik çikik yok ama ezilme var herhalde diz kapagi pert oldu
uzun lafin kisasii saglik olsun, senin canin saolsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?