bi yılbaşı gunu bu kadar berbat olabilir.

buzlucam066

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
18
3
1
36
sacma bisey oldu bi iki gun once bana tanimadigim bi numaradan arama geldi sonrasinda actim yanlis numara dedi kapatti. Neyse mesaj geldi sonra slm yaziyor sadece. Cevap vermedim sevgilime soyledim bana ara dedi aramam dedim tanimiyorum, muhatap olmak istemiyorum.. neyse bana oyle hakaretler ettiki kesin bi yerden taniyorsun hem niye aramadin sen bana guvenmiyor musun falan filan en sonunda dun senle konusacak biseyim kalmadi dedi oylece bitirdi sanki.. ne yapmaliyim nasil davranmaliyim 1 yildir beraberiz kafam cok karisik..

Birden sinirden soylemis olabilir. Sana boyle sacma suclamalarda bulunmasi cok tuhaf gercekten. Hic alttan alma yoksa suclu oldugunu kabullenmis olursun onun gozunde. Kendi nasil o agir sozu soylediyse tıpış tıpış geri adim aticaktir. Atmasa da kendi bilir

Bahane bulmuş gibi. Ben de mesela kayıtlı olmayan numaraları açmaktan hoşlanmam. Böyle bir şey güvensizlik hatta ayrılığa sebep olacaksa bırak arama bence. Zaten bitirmiş. Senin özür dileyecek bir durumun yok. O özür dilerse düşünürsün.

Eğer gizlesen ona neden söyleyesin ki? Garip bir ayrılık olmuş.
Ben olsam bir daha asla yazmazdım o geri dönse bile, çocuk oyuncağı değil bu işler, saçma sapan bir şekilde bitirmiş burnu sürtsün.
Bu erkekler gün geçtikçe daha da garip oluyorlar ya :)

Bırak ne hali varsa görsün... Kişi kendinden bilir işi sevgilinde o misal kendinde varmış birşey ler onuda bahane etmis..

Böyle basit bir meselede bile arıza çıkarıp size güvenmeyen bir adamın hayatınızdan çıkması aslında bir hediyedir.
Belki bahaneye bakıyordu, belki başka bşr şey ama her koşulda karakterinin bozukluğunu göstermiş.

onun ayrılası gelmiş. Yılbaşına girmeden önce yaşadıysanız bunu,gece alemlere akmak için bahane aramış olabilir.

bizim aramizda hep bi guvensizkik vardi ama o sama guvenmiyorum demedi bana guvenmedin sen seni koruyabilecegime dedi cok sacma degil mi

Ha bir de bu sabah bi arama geldu baktim sevgilim actim konusmadi bi sesler geldi kapattim valla niye aradin niye sordun bisey de demedim o neydi anlamadim

Açsan numaraya dönsen bu defa da sen ne arıyorsun arayista misin derdi bu paranoya ile....boşver ve yolver. . Yeni yıl yeni plan :)

bende bisey oldu sandim

dun eve gelirken ayagim kaydi dustum, dizim mahvoldu, gece yatamadim agrisindan, yuruyemiyorum, haarket lerim çok kisitlii
3 çocugum var en kuçuugu 10 aylik
bugun hastaneey gidince bebegim 5 saat boyunca arabada perisan oldu babasiyla beni beklediler
hastanden bisey yok diye gonderdiler hala çok agriyor dizim , kirik çikik yok ama ezilme var herhalde diz kapagi pert oldu

uzun lafin kisasii saglik olsun, senin canin saolsun ..

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…