Bi yol gösterin

Pisagorr42

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
45
7
18
35
Merhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım

Ailem arkamda bu bencil adamla evli kalmak istemiyorum ama kendini düşünerek bencillik mi ediyorum diyorum ayrıca gidersen çocukları götüremezsin diyor

Anladığım kadarıyla ekonomik bir gücünüz Yok .Bu süreçte arkanızda duracak aileniz de Yok.Her zaman için şiddet ve aldatma yoksa sorunların karşılıklı konuşarak çözüleceği kanaatindeyim.Tabi yine size kalmış bir şey ancak ben boşanmanın sizin için çıkar yol olduğu düşüncesinde değilim

Daha önce yazışmalarını yakaladım bana tokat attı.ailem yanımda hem ekonomik gücümüz yok ama telefon alırken borç harç alıyo evine tmm yükü bende alıveriş pazar çocukların dersi ödevi herşeyimi eleştirir ayrıca bende bugün çocuğun atatürkle ilgili etkinliklere katılmasını istemiyomuş diğer söylediklerini yqzmak istemiyorum bile

İ

Merhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım
Eşiniz tek basina gibi hayat sürüyor gibi geldi. Yani bizimde borcumuz var esim telefon aldi daha yeni ama beraber plan yaptk odeyebilirmyzfln diye ona gore yola çıktım ki ciddi anlamda borçka var suan yeri geliyo birbirimizi boğazlayacak dereceye geldigmzde oluyo ama hep bi kurtarma yürütme içine giriyo esim yoksa bende giderim babamin evime iki cocukla butun bunlari çekmek zorunda deglm ama iyi düşünün

Çocuklarında psıkolojısı bozulmaz ınsallah.

Üniversite mezunuyum çocuklarıma çalışır bakarım her konuşmayın sonucu tartışmaya bitiyo kendi söylediklerini doğrudur başka düşünceniz kabul etmez bişey olduğunda hemen yaptırım uygular şura gitme bunu yapma gibi.okuduğum kitaba izlediğim programa karışır çok sığ düşünür çocuklar hasta olsa ben hasta olsam diken üstünde dururuz olur olmaz herşeye kızar acaba neye kızacak diye diken üstünde dururum parası yoktur ama eve erken gelmek için parayla başkasına sefer yaptırır otobüs şoförü kendisi.kadınlarla. Ilgili bi haber çıksa haketmiştir der. Daha sayıyımmı

Daha önce yazışmalarını yakaladım bana tokat attı.ailem yanımda hem ekonomik gücümüz yok ama telefon alırken borç harç alıyo evine tmm yükü bende alıveriş pazar çocukların dersi ödevi herşeyimi eleştirir ayrıca bende bugün çocuğun atatürkle ilgili etkinliklere katılmasını istemiyomuş diğer söylediklerini yqzmak istemiyorum bile

İ
Ne demek okuldaki törene katılmasını istemiyormuş eşinmi karar verecekmiş törene katılmasına
Bi o karışmadığı kalmış Okul niye var senin kocan gibileri adam etmek için iyi oldu o zaman

Eşiniz tek basina gibi hayat sürüyor gibi geldi. Yani bizimde borcumuz var esim telefon aldi daha yeni ama beraber plan yaptk odeyebilirmyzfln diye ona gore yola çıktım ki ciddi anlamda borçka var suan yeri geliyo birbirimizi boğazlayacak dereceye geldigmzde oluyo ama hep bi kurtarma yürütme içine giriyo esim yoksa bende giderim babamin evime iki cocukla butun bunlari çekmek zorunda deglm ama iyi düşünün
Aynen öyle akşama kadar hiç oturmam bi gün de bugün çocukları ben alıyım demez küçük oğlum astım hastası mutfakta içerim sigarayı ama o koku çocuğu rahatsız ediyo uyardığım zamanda. Sen karışma der.bi konuda uyarsam işiyle ilgili falan sen kimsin de karışıyosun der.

Bütün kadınlar aynı şeyi yazıyor çocuğum için ayrılmıyorum. Mutsuz bir evde büyüyen çocuklar ileride size iyi ki bizim için katlandın, iy ki boşanmadın teşekkür ederim diye bir şey söylemeyecekler size. Her ne sebeple olursa olsun mutsuzsanın ayrılın. Eşinizin çocukları götüremezsin tehdidine kulak asmayın. Öyle bir götürüsünüz ki eşiniz anca boşa konuşuyor. Verdiğiniz karar ne olursa olsun arkasında durun ayrılmak istiyorsanız kararlı olun boşanın ama yok eğer ben boşanmak istemiyorum derseniz vazgeçin bu ikilemden, şikayet etmeyi bırakıp kaderinize razı gelin.

Ne demek okuldaki törene katılmasını istemiyormuş eşinmi karar verecekmiş törene katılmasına
Bi o karışmadığı kalmış Okul niye var senin kocan gibileri adam etmek için iyi oldu o zaman
Çocuk hevesle etkimliği gösteriyo bunun için mi kıyafet aldık lafa bak.29 elimde filan şiir okumasına izin vermezmişbende film koptu

Aynen öyle akşama kadar hiç oturmam bi gün de bugün çocukları ben alıyım demez küçük oğlum astım hastası mutfakta içerim sigarayı ama o koku çocuğu rahatsız ediyo uyardığım zamanda. Sen karışma der.bi konuda uyarsam işiyle ilgili falan sen kimsin de karışıyosun der.
Yani süreklimi boyle davranıyor. Eğer aranızdaki diyolog hergun bu şekildeyse oturup ciddi anlamda konusun istenmeyen bi evliliği sürdürmenin bi anlamı yok

Hem kaçtın hemde bu dengesiz adama çocuk verdin daha ne diyelim

üniversite okumuş annenin böyle cahillik edip kendini yakmasına mı çocuklaramı üzülelim
Çok pişmanım ama geç oldu ne yazık ki.çocuklar için susup kaderime razı olalım dedim ama artık tahammülüm kalmadı

• Üzgünüm
Reactions: 000
Yani süreklimi boyle davranıyor. Eğer aranızdaki diyolog hergun bu şekildeyse oturup ciddi anlamda konusun istenmeyen bi evliliği sürdürmenin bi anlamı yok
Sürekli sen kimsin haddini bil işine bak o moddadır hep onun dwdiklerini doğrudur.herşeye o karar verecekmiş. Sürekli çocuklara ve bana evin reisi olduğunu hatırlatır

Evde ekmek parası yoktur nasıl aldın demezçünkü Babam. Gönderir nasılsa o da onar beşer paket sigarq alır. Bi ara. Babamdan da istemedim bu sefer yoğurt şartmı peynir şartmı demeyin başladıçocuklu evde şart olmaz mı bunlar.bi paket az iç eve bişey al.ama yok

Sürekli sen kimsin haddini bil işine bak o moddadır hep onun dwdiklerini doğrudur.herşeye o karar verecekmiş. Sürekli çocuklara ve bana evin reisi olduğunu hatırlatır
Çok biliyo. Evin reisi kadındır disarda ne taslarsa taslasin. Benim esimde sert biri yalan yok ama hep der ben getiririm sen idare edersin diye had bilme konusuna gelince once o kendi haddini bilsin. Bilmiyorum sussaydım zamaninda belki benm esimde boyle olurdu ama ben cok ters biriyim esim bir der ben iki söylerim bazen der hadi kimseye eyvallahn yok banadami yok diye anladı cunku en ufak ters lafnda restlesirim cunku bende bi insanım bence sizde susmayın esiniz oyle derken

Cocukları almak onun isteğine bağlı değil, mahkeme normal şartlarda anneye veriyor zaten.
Kocanız ben odunum değiştiremezsin, senin ne haddine odunla odun olmak diyor. Haksız da sayılmaz yani.
Ne güzel aileniz de yanınızda, çocuklarınızın ve kendinizin sağlığı için bu adamı terkedin ve yeni temiz bir sayfa açın hayatınızda.

Bi kere kahvaltıda kazara babasının yanına oturmuşum demwdiğini bırakmadı bayramlardq Annenlere mesafe az olmasına resmen hep ikinci gün götürür bi kere kanserşüphem vardı sanki normal hastalıkmış gibi davrandı çocuklarım oldu akşam eve bebek görmeye gelen oldu diye bi ton surat astı daha neler neler psikolojim bozuldu antidepresan içiyorum özgüvensiz biri yapttıbeni

Back
X