Bi yol gösterin

Şu an tek düşüncem çocuklar biri yeni okumayı geçti biri anasınıfına gidiyo.öyle bi durumda okul değişikliği yapmamız gerekecek ailem benim oturduğum şehre iki saat mesafede burda da.babamların burdan ev alma plan ı var ama nasıl olur bilmiyorum

Törenlere katılmasını istemiyor dediğin anda eşini gözümde canlandırdım.
Ailenle işbirliği yapman şart. Bu adamla ömür geçer geçmesine de, tansiyon, şeker bilumum hastalıklara da sahip olman kaçınılmaz. Çocuklara nasıl bir anne istersin, sen karar ver. Sağlıklı, özgüveni yüksek mi yoksa Stresten hastalık sahibi olmuş, ezilmiş bir anne mi?

Üniversite mezunu kaç yaşında insansınız, boşanma durumunda mahkeme böyle babaya çocuk mu verir Allah aşkına. Size maddi ve manevi katkısı yok, asalak gibi babanızdan gelen paraya güveniyor, e çocuklara da faydası yok, neden katlanıyorsunuz bu adama?

Merhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım
Çok üzüldüm yorumlarda yazdıklarınıza da.Bir adım atsanız gerisi gelir.Önemli olan o adımı atmak emin olun

Böyle bir evliliği gerçekten neden sürdürüyorsunuz , ailem yanımda yazmışsınız neden neden neden ? Çocuğunun okuldaki etkinliğe katılmasını istemez, babasının yanına oturdunuz diye olay çıkarır, sizi beğenmez, eleştirir. üniversite mezunuyum yazmışsınız bir de hak ettiğiniz hayat bu mu, gerçekten böyle bir hayat için mi evliliğinizi sürdürüyorsunuz. Siz sanıyorsunuz ki ben ayrılırsam çocuğumun psikolojisi bozulur esas çocuğunuzun bu şekilde psikolojisi bozuluyor ve ileri de bunun hesabını size soracak neden böyle birine mahkum ettin bizi diyecek.

Kafam çok karışık bi kaç gün ailenle yanına gidip kafa dinleneceksen istiyorum ama gideceksiniz diyo gidersen tek git çocukları götürme diyo

Kafam çok karışık bi kaç gün ailenle yanına gidip kafa dinleneceksen istiyorum ama gideceksiniz diyo gidersen tek git çocukları götürme diyo
Tabi sen de o Gülcan Aktaş gibi çocuklarının yanında dayak yemeye devam edip, çocuklarının psikolojisini mahvettikten sonra belki boşarsın.

Ailen yanında, size bakan ailen ama kociş önemli. Aman ayrılma kaparlar onu. Çocuk psikolojisi mühim değil yeter ki başında kocişin olsun.

Eşin zihniyetindeki insanlara, Atatürk ağır gelir tabii, istememesi normal.

Ayrıca bahane bulmayın ayrılmamaya, mahkeme evi geçindirmeyip sizden, babanızdan geçinen birine neden çocukları versin? Anlattıklarınıza göre eşinizde tek + bile yok. Eşinizden negatiflik akıyor.

Hala elim ayağım titriyo sinirden lafa on kasımdan girdi benim dinimden imanıöından çıktı.ben de zıvanadan çıktım saydım ağzıma geleni

Tabi sen de o Gülcan Aktaş gibi çocuklarının yanında dayak yemeye devam edip, çocuklarının psikolojisini mahvettikten sonra belki boşarsın.

Ailen yanında, size bakan ailen ama kociş önemli. Aman ayrılma kaparlar onu. Çocuk psikolojisi mühim değil yeter ki başında kocişin olsun.
Koca denen adam zerre umrumda değil şu an çocuğum okula gidiyo okumayı yeni geçti babamların yanına taşınırsam okuluna orda devam etmesi gerekecek yeni ortam olumsuz etkileyebilir yazarsanız kadar dişimi sıkıp bi iş bulmalıyım para biriktirmeliyim çocukların okulu da biter o arada ömrümü bunla çürütecek değilim ama kendimi sağlama almalıyım

10 kasim etkinliginden ne istiyormus? Gerici mi esiniz? Valla her seyi kabul ederim de gericilik asla.

Koca denen adam zerre umrumda değil şu an çocuğum okula gidiyo okumayı yeni geçti babamların yanına taşınırsam okuluna orda devam etmesi gerekecek yeni ortam olumsuz etkileyebilir yazarsanız kadar dişimi sıkıp bi iş bulmalıyım para biriktirmeliyim çocukların okulu da biter o arada ömrümü bunla çürütecek değilim ama kendimi sağlama almalıyım
Yoo. Çocuklar sandığınızdan çabuk alışıyor yeter ki ortamı sevsin.
Üniversite mezunusun ama bunu bile bilmiyor musun?
Ailen sana bakar iş bulup düzen kurana kadar. Çocukların okulda değil evde huzurlu olması daha önemli.

Ya ben şeyi merak ettim ; kaçtınız ,evlendiniz , bu adamın ne olduğunu gördünüz, buna rağmen çocuk yaptınız, yetmedi bir çocuk daha yaptınız, çocuklar okul cağına geldi adam aynı adam elle tutulur bir yanı yok ama hala evlilik devam . Yani adam törene katılmaya izin verse evliliği devam ettirecek miydiniz? Sonuçta bu adama birden vahiy gelmedi yobazlığı vs. hep vardı değil mi. O zaman iyiki izin vermemiş bu sayede bu işe yaramaz adamdan! kurtulmuş olursunuz. E tabi inşallah diyelim malum kadınlarımızın çocuklarım için bahanesi ile sineye çekmediği şey yok .

Üniversite mezunuyum çocuklarıma çalışır bakarım her konuşmayın sonucu tartışmaya bitiyo kendi söylediklerini doğrudur başka düşünceniz kabul etmez bişey olduğunda hemen yaptırım uygular şura gitme bunu yapma gibi.okuduğum kitaba izlediğim programa karışır çok sığ düşünür çocuklar hasta olsa ben hasta olsam diken üstünde dururuz olur olmaz herşeye kızar acaba neye kızacak diye diken üstünde dururum parası yoktur ama eve erken gelmek için parayla başkasına sefer yaptırır otobüs şoförü kendisi.kadınlarla. Ilgili bi haber çıksa haketmiştir der. Daha sayıyımmı

Bosanin. Nokta

Ya ben şeyi merak ettim ; kaçtınız ,evlendiniz , bu adamın ne olduğunu gördünüz, buna rağmen çocuk yaptınız, yetmedi bir çocuk daha yaptınız, çocuklar okul cağına geldi adam aynı adam elle tutulur bir yanı yok ama hala evlilik devam . Yani adam törene katılmaya izin verse evliliği devam ettirecek miydiniz? Sonuçta bu adama birden vahiy gelmedi yobazlığı vs. hep vardı değil mi. O zaman iyiki izin vermemiş bu sayede bu işe yaramaz adamdan! kurtulmuş olursunuz. E tabi inşallah diyelim malum kadınlarımızın çocuklarım için bahanesi ile sineye çekmediği şey yok .
Ben bu kadar geri kafalı olduğunu bilsem bu b..ku yemezdim.annesigil aramış şimdi gelin konuşalım diye eteğimdeki tasları dökmeye yılların suskunluğunu bozmaya gidiyorum.

Ben bu kadar geri kafalı olduğunu bilsem bu b..ku yemezdim.annesigil aramış şimdi gelin konuşalım diye eteğimdeki tasları dökmeye yılların suskunluğunu bozmaya gidiyorum.
Unutamadığım herşeyi yaptığı herşeyi herkesin önünden yüzüne yüzüne vurmayq gidiyorum

evli kalarak çocuklara iyilik yaptığınızı zannediyorsunuz ama büyük bir kötülük yapıyorsunuz.umarım farkına varırsınız.

Back
X