Bi yol gösterin

Çok biliyo. Evin reisi kadındır disarda ne taslarsa taslasin. Benim esimde sert biri yalan yok ama hep der ben getiririm sen idare edersin diye had bilme konusuna gelince once o kendi haddini bilsin. Bilmiyorum sussaydım zamaninda belki benm esimde boyle olurdu ama ben cok ters biriyim esim bir der ben iki söylerim bazen der hadi kimseye eyvallahn yok banadami yok diye anladı cunku en ufak ters lafnda restlesirim cunku bende bi insanım bence sizde susmayın esiniz oyle derken
Ben de önceden susardım son zamanlar.sağol bende restleeşmeye başladık o zamanda haddini almış biri oluyoruz padişah ya kendisi bu sefer dediğim türde şeyler yapar dışarı çıkma şuraya gitme

Ben de önceden susardım son zamanlar.sağol bende restleeşmeye başladık o zamanda haddini almış biri oluyoruz padişah ya kendisi bu sefer dediğim türde şeyler yapar dışarı çıkma şuraya gitme
Çok aksi seni cok iyi anliyorum ama başetmek tamamen senin elinde bide surekli sana karşı tersse sizde surekli istemiyosan bitsin diyin yani bende ise yaradı çekmek zorunda değilsin yolla babamin evine dedm hep esimde sanki dahamı iyi olcak ozaman hayatlarmz diyip enazindan yoluna sokmaya uğraşıyo snra

Çok aksi seni cok iyi anliyorum ama başetmek tamamen senin elinde bide surekli sana karşı tersse sizde surekli istemiyosan bitsin diyin yani bende ise yaradı çekmek zorunda değilsin yolla babamin evine dedm hep esimde sanki dahamı iyi olcak ozaman hayatlarmz diyip enazindan yoluna sokmaya uğraşıyo snra
Yoluna falan soymaya çalışmıyo canım öyle dersem iyice kötü olur. Bugün içinde kalanları da söyledim.çocuğu on kasım etkimliğine katıldı diye laf söyleyen adamla yapamam sanırım

Yetmemeye başladı haliyle en son alyansımı verdim. Sattı çalışıyım dersten olurum dedim illa devlet işi olsun dedi.baktı olmayacak Babam alıveriş için falam para göndermeyi başladı baktı rahat oh iyice saldı.

Bi kere kahvaltıda kazara babasının yanına oturmuşum demwdiğini bırakmadı bayramlardq Annenlere mesafe az olmasına resmen hep ikinci gün götürür bi kere kanserşüphem vardı sanki normal hastalıkmış gibi davrandı çocuklarım oldu akşam eve bebek görmeye gelen oldu diye bi ton surat astı daha neler neler psikolojim bozuldu antidepresan içiyorum özgüvensiz biri yapttıbeni
Sizi insan yerine koymuyor.
Sevmiyor.
Önemsemiyor.
Bunlar maalesef gerçekler.
Yaşınız daha 29.50 yıl daha böyle birini çekmek istiyor musunuz ?

Bir daha düşünün.
Ve lütfen korunun.
Böyle birini keşke baba yapmasaydınız ama ne yapalım olan olmuş.
Bari bir çocuk daha böyle biriyle büyümesin.

Ailem arkamda bu bencil adamla evli kalmak istemiyorum ama kendini düşünerek bencillik mi ediyorum diyorum ayrıca gidersen çocukları götüremezsin diyor
Off bu cümleden gına geldi artık. Götüremezsin diyo çocuklarım için kalıyorum. O kim ya? Mahkeme evine bakamayan adama mı verecek çocukları? İşe gidip gelecek, çocuklara bakacak bir de. Bu anlatılan adam mı yapacak bunları? Boşanmadan 3 gün bıraksan çocukları kafayı yer ya. Bahanelerin bini bin para. Boşanmaya cesaretim yok bakın mazeretlerime temalı konular. Her şey çocuklarım için ama evde hep tartışırız, eşim bana tokat atar amaaa evlilik çocuklarım için. Oldu.

Evet sizde çalışıyo ama maaş gördüğümüz yok yemiş bin borcu vardı çiftlik bankta para batırdı sürekli araba aldı sattı zararları etti neyse yarısını babası kapattı ama maaşına haciz geldi.
Milli bayramlar ve yasla alakali sorunu oldugunu duyunca ciftlik bank baglantisini ben zaten kurmuştum:)) hic şaşmaz

Parmagındakı yuzuge kadar satıp savan adam o ıkı cocugun ıhtıyaclarını neyle karsılayacak allah askına:işsiz:
Blöf yapıyor.boyle ortamda cocuk buyutecegıme gırer bır ıse calısırım aılemde mıs gıbı bakar cocuklarıma o adam da avcunu yalar

Yavrucum çocukları sana vermeyecekmiymiş? Ya Allah aşkına bir denesene kendi getirmezse ne olayım. Siz kendinizi düşüneceksiniz tabi ki fazla fedakarlık mutsuzluk getiriyor. Mutsuz anne ile o çocuklar ne yapsın. Çocukları istiyorsa vermeyecekse hiç tartışmayın tamam deyin. Çevrenizde kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. O çocuklara bu anlattığınız adam bakamaz.... Zaten borç harç birde çocuklar imkansız blöf yapıyor. Kendileri vericekler çocukları emin olun. Hiç yormayın kendinizi ayrılmak istiyorsanız ayrılın.

Merhaba bayanlar.nerden başlasam bilmiyorum eşimle kaçarak evlendim iki tane çocuğum var sürekli tartışıuoruz.farklı şeylere doğru diyoruz.misal akşamki tartışmamız birinci sınıfa giden oğlumun okulda on kasım etkimliğine katılması böyle şeylere katılmasını istemiyomuş bende tamam dicekmişim demedim tabi tartışmaya başladık.bana sekizden yaptıklarını unutamıyorum hep rüyalarıma giriyo.daha önce baba evine iki kare gittim ama çocukları düşünerek geri döndüm eşimin borçları var ama.gidiyo telefonu nu değiştiriyo buna benzer şeyler yapıyo çalışmaya da.izin vermiyo ben babamdan para istemek zorunda kalıyorum bütün bileziklerim elimdeki yüzüğüm herşeyimi verdim.artık soğuduğumu anladım.napmalıyım iki küçük çocuğum var. Bi yandan onlarında düzenini bozduk istemiyorum bi yandan da artık katlamış istemiyorum çocuklar için katlanmalıyım

Zor bir durumdasınız , Allah yardımcınız olsun....

Evde ekmek parası yoktur nasıl aldın demezçünkü Babam. Gönderir nasılsa o da onar beşer paket sigarq alır. Bi ara. Babamdan da istemedim bu sefer yoğurt şartmı peynir şartmı demeyin başladıçocuklu evde şart olmaz mı bunlar.bi paket az iç eve bişey al.ama yok
Kabahat sizde babamın parasını elin namussuzuna yedirmem ben. Kusura bakmayın biraz ağır olacak ama siz üniv mezunu olarak bu otobüs şoförünü nerede buldunuz? Nereden tutsam elimde kaliyor postalayin bu herifi mağarasına siz de çalışın çocuklara aileniz baksin

Back
X