Peki yorum yapmayacagim kendi beyaniniz ailemin durumu cok iyi degil + kayinvalideden ev araba beklemiyorum msjlariniz da var, bence kendinizi ifade noktasinda ciddi problemleriniz var. Size evli iken araba alan babaniz icin durumu kotu dememelisiniz veya arabaniz varken birinden araba beklemiyorum demek tam da durumunuzu ifade etmiyor, biraz kitap okumanizi tavsiye eder konudan kacarim
İyide benim evimde var zaten çok şükür orda şunu demek istedim evet ev araba beklemiyorum ince bi düşünce cocuguma küçük bi oyuncak ayakkabi vs..Surda katılıyorum karışık anlatmış olabilirm
Evet gerçekten babam arabamı akdi çok şükür kendi üstümede yaptı Allah razı olsun. Konuyu açarken bana alınan araba yapılan yardım aklıma dahi gelmedi olayın sokuyka ayrıca babamin kardeşime yardimi salladığım içn açmadım durumu babamin durumuna üzüldüğüm emeği böyle saçma sapan şekilde çöp olduğu için üzüldüm. Bu kadar açıklama bile fazla kişi kendinden bilir işi. Her zor kaldığınızda asıl siz yalana başvuruyor olabilir misiniz?
Arkadaşım,konunun sahibi sizsiniz. Ben konularımı açarken enine boyuna iyice düşünürüm,her ayrıntıyı anlatır öyle açarım. Sizin gibi sonradan çevirmem. Siz bariz şekilde sonradan araba işini çıkardınız. Kim neden inansın yani,bir de oturdum gülüyorum diyorsunuz. E oturun gülün madem babanızın paralarının ardından,bizlik bir şey yok ki.
Arkadaşım,konunun sahibi sizsiniz. Ben konularımı açarken enine boyuna iyice düşünürüm,her ayrıntıyı anlatır öyle açarım. Sizin gibi sonradan çevirmem. Siz bariz şekilde sonradan araba işini çıkardınız. Kim neden inansın yani,bir de oturdum gülüyorum diyorsunuz. E oturun gülün madem babanızın paralarının ardından,bizlik bir şey yok ki.
Olayı baştan eksik anlattım dedim farkindaysaniz konuyu gece açmışım kardeşimle konuştum o gitti ve direk burası aklima gelince yazmışım.Yani orda inanın bana alınan araba aklıma bile gelmemiş sonra kendi kendime düşününce farketti.Şuna gülüyorum dedim burda kalkıp babam tepki alacak diye yalan uyduracak bi karakterde değilim ki. Yani neyi ispat edeyim