Bi yükün altina girdim ki ..Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz

İyide benim evimde var zaten çok şükür orda şunu demek istedim evet ev araba beklemiyorum ince bi düşünce cocuguma küçük bi oyuncak ayakkabi vs..Surda katılıyorum karışık anlatmış olabilirm

Arkadaşım,konunun sahibi sizsiniz. Ben konularımı açarken enine boyuna iyice düşünürüm,her ayrıntıyı anlatır öyle açarım. Sizin gibi sonradan çevirmem. Siz bariz şekilde sonradan araba işini çıkardınız. Kim neden inansın yani,bir de oturdum gülüyorum diyorsunuz. E oturun gülün madem babanızın paralarının ardından,bizlik bir şey yok ki.

Olayı baştan eksik anlattım dedim farkindaysaniz konuyu gece açmışım kardeşimle konuştum o gitti ve direk burası aklima gelince yazmışım.Yani orda inanın bana alınan araba aklıma bile gelmemiş sonra kendi kendime düşününce farketti.Şuna gülüyorum dedim burda kalkıp babam tepki alacak diye yalan uyduracak bi karakterde değilim ki. Yani neyi ispat edeyim

Borcu değil kizi düşünün. Yakmasın geleceğini.
Söyleyin de evlenmesin kumar bağımlılık yapar ve dönüşü imkansizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…