Bi yükün altina girdim ki ..Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz

Bueda okuduğunuz kadarıyla bi adam için çocuğundan mal kacirdi diyemezsiniz babam evlendikten sonra bana da araba aldı evlenirken bana bi erkek ailesinin harcadığı kadar para harcadi
Babanız yanlış yapmış. Kardeşiniz 24, siz de 30 yaş civarındasınız. Anne babanız kaç yaşındaki ellerinde olanı har vurup, harman savuruyorlar ?

Net olarak belirttim bunu .Böyle bi iş için kendi çocuğumun hakkına giremem .
kendimi öldüreceğim diyecek ? ya da arkadaşım borç yüzünden beni öldürecek diyecek ? vereceksiniz .. bir insan tüm aileyi bitirir ama işte ailelerde hakediyor gizle sakla savun yalan yalanı doğuruyor.

Olay öyle olmayabilir kızı kesinlikle uyarın. Aynı sebepten şuan boşanma arefesinde biriyim, ben de para vermiştim ama bunu bilerek değil eli sıkışık masrafı olcak düğün için ve bana ödemesini yapacak diye. Bu yüzden iki tarafa farklı yalanlar söyleniyor bilginiz olsun

Kac tane insanın hayatını düsünmeyen adam,merak etmeyin kendine hic bisey yapmaz blöf yapıyo
Söylemeyip napacaksınız zaten ortaya cıkacak

Babanız yanlış yapmış. Kardeşiniz 24, siz de 30 yaş civarındasınız. Anne babanız kaç yaşındaki ellerinde olanı har vurup, harman savuruyorlar ?

Kac tane insanın hayatını düsünmeyen adam,merak etmeyin kendine hic bisey yapmaz blöf yapıyo
Söylemeyip napacaksınız zaten ortaya cıkacak
En azından babam benden duymasın anneme söyledim artık o söyler yada soylemz.Bir şey yapmZ diyorum ama öyle.dalgin ki elini yüzüne koyup oturuyor bu durum acaba mi dedirtiyor bana

Ben sinir oluyorum böyle babalara da kardeşlere de
Babanız sizin hakkınızı erkek kardeşinize yedirirken kalp hastası değildi sanırım. “Kızımın hakkını kendi elimle oğluma yedirdim” demedi,yüreğine inmedi. Erkek kardeşiniz de parayı alırken cukkalarken “buyur bacım,babam olacak düşüncesiz bana verdi hepsini ama bu kısım senin hakkın,ben vebale giremem,senin payını sana iade ediyorum” demedi. Şimdi sizden para istiyor güya çaktırmadan.
Bırakın hepsini kendi haline. Kafasına mı sıkar,başka yerine mi sıkar kardeşiniz keyfi bilir. Babanızın da neresine inme inerse insin. Herkes layığını bulsun,karma çalışsın,ellemeyin.

O kadar haklı bir yorum ki… düşününce aslında hem konu sahibinin hakkı gözetilmiyor,hem de sıkışınca onu bağlamayan bir sorun için bir de dert edinmesine sebep olunuyor.
Bence de önce kendi kul hakkınızı gözetin. Herkes yaptıklarının sonuçlarına katlansın.

Bunların hepsi aynı şantajı yapıyor merak etme bi b*k yapmaz. Vicdan mastürbasyonu yapmasın. Al birini vur ötekine, bırakacaksın birbirlerini yesinler ama etrafı da uyaracaksın ki başkasına bulaşmasınlar daha fazla

Hopppp orda bi durr bakalım düşüncesiz kelimesinizi size iade ediyorum.Babam bana da aldı araba merak etmeyin.Hasta insana böyle çirkin laflar ettiğinize göre size ne yazsam boş. Kötü temennileriniz sizi bulmasın dikkat edin.

Hakkım yenilmedi merak etmeyin. Şuan babam sayesinde altımda arabam var çık şükür.

Ayrıca konudan bağımsız ben ne olursa olsun karşımdaki kim olursa olsun bu hiç tanımadığım bir insanda dahil hasta bi insana böyle kötü vicdansız temenniilerde bulunamam gerçekten dediğiniz gibi herkes kalbinin ekmeğini yesin siz de öyle.

Ben kimsenin hakkını yemem,kimsenin hakkına el uzatmam. Babanız sizden mal kaçırmış mı kaçırmış. Hak yerini bulmamış. Benim ne temenni ettiğimin bir önemi yok ki. Her şey ortada zaten.

Ben kimsenin hakkını yemem,kimsenin hakkına el uzatmam. Babanız sizden mal kaçırmış mı kaçırmış. Hak yerini bulmamış. Benim ne temenni ettiğimin bir önemi yok ki. Her şey ortada zaten.
Sanırım anlayamadjniz ortada mal kaçırma olayı yok yani bi araba onun üstüne yapıldı bor arabada babam bana aldı. Tanımadığınız insanlar hakkında beddua etmenizde bi hak bence .İyi akşamlar.

Bana neyi iade ediyorsunuz,ben kimseden mal kaçırmadım ki. Babam hasta diyorsunuz,sizden mal kaçırırken hasta değil miydi? Adil ve düşünceli bir baba olsaydı malını satıp da oğluna vermezdi. Siz hayatınızda çirkin laf duymamışsınız belli ki. Bırakın karma çalışsın deyince çirkin laf zannettiniz

Sanırım anlayamadjniz ortada mal kaçırma olayı yok yani bi araba onun üstüne yapıldı bor arabada babam bana aldı. Tanımadığınız insanlar hakkında beddua etmenizde bi hak bence .İyi akşamlar.
Ben beddua etmem. Herkes hak ettiğini yaşasın demek beddua değildir.

Suan sinirden gülüyorum hanimefendi mal kaçırması için oğluna yaptığını sunduğu imkanı bana yapmaması gerekir ki bana da yaptı fazlasıyla yani mal kaçırma nasıl olmuş oluyor. İki evladında üstüne araba yapılınca kimden mal kaçırmış oluyor .İkisinede alınmışya hani.

Babam elinde olan bir şeyi satıp parasını erkek kardeşimin üzerine attı.
Buyurun ilk mesajınızdan alıntı yaptım.
Sinirden gülecek bir durum yok. Türkçe bu. Düzgün anlatırsanız düzgün cevap alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…